Czym dla nas są motocykle??????
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
motocykl to dla mnie sposób na zabicie nudy, możliwość poznania nowych ludzi, hobby, styl życia, jestem do niego przywiązany, ale w pełni zgadzam sie z mar111cinem, pozdr
-
dawid 89 - Moderator
mar111cin napisał(a):Właśnie o to chodzi Sepo, że najwięcej opini co czym są dla Ciebie motocykle mają ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia o jeździe na moto. Naprawde tego nie zauważasz? ja niestety mam odczucia że co jakiś czas na forum pojawia się jednopostowiec który mówi o tym jak to nie kocha motocykli ponad wszystko i dodaje że zbiera się na kupno motocykla. Chodziło mi o to że nie lubię mitologi dopisywanej przez niektórych.
No ja też tego nie lubię. Ale czasami nie warto sobie tym zawracać głowy, wpadając z takimi ściemniaczami w dyskusje jeszcze bardziej ich pobudzasz, najlepsza rada olać, zobaczy że nikt sie nie interesuje jego bajkami i sobie pójdzie w pi.... choć czasami to też nie pomaga.
Ale przyznam, że w tym temacie nie zauważyłem żeby ktoś ściemniał. Nie ma o co się spierać, każdy inaczej postrzega pewne sprawy i trzeba to uszanować

mar111cin napisał(a): Do Twojej wypowiedzi czy wypowiedzi Kamila nic nie mam, rozumiem i się cieszę.
Cieszę się , bo przez chwilę miałem wrażenie, że między innymi pijesz do mnie

mar111cin napisał(a):Jakiś czas temu miałem na gadu gościa który miał coś takiego na opisie - mercedes maybach 47 kocham ten samochód.
no i powiedz mi jak tutaj nie załamać rąk?
Opadają opadają ale cóż zrobić, olać poprostu.
A internet mam z orange i tak chu.... się buja, że aż żal---> może mi inaczej strony ładuje i dlatego nie widzę niektórych bajeczek

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
jesli tak to ja bym chyba zadnych postow na scigaczu nie widzial calymi tygodniami 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Wiecie co jest najgorsze : widok przejeżdżającego motocykla i myśl że będziesz na miejscu motocyklisty za kilka lat. Można sie załamać.
-
czarek. - Świeżak
czarek. napisał(a):Wiecie co jest najgorsze : widok przejeżdżającego motocykla i myśl że będziesz na miejscu motocyklisty za kilka lat. Można sie załamać.
??
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Motocykl:
konstrukcja mechaniczna umożliwiająca ostre zap!erdalanie oraz nie chroniąca kierowcę przed wszelkimi bodźcami zewnętrznymi. Tym samym umożliwia szczęście poprzez kontakt z naturą świata.
Czyli jazda pełną gębą
konstrukcja mechaniczna umożliwiająca ostre zap!erdalanie oraz nie chroniąca kierowcę przed wszelkimi bodźcami zewnętrznymi. Tym samym umożliwia szczęście poprzez kontakt z naturą świata.
Czyli jazda pełną gębą

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
wtf ?
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
ciekawe kto mu tak kaze nim byc

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
l o l
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
melvin napisał(a):pewnie ojciec dyrektor chce wprowadzić tajnych mocherowych chłopców w satanistyczne szeregi motocyklistów...
niezle przemyslenia;)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
A ja bym chciał zobaczyć bandę moherowych babć na erłanach. Tyko zamiast kasków żeby miały berety z antenką

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Nie śmiej się.... Mojego kumpla matula jeździ gixerem 1000..... ma babka 47 lat i zapiertentegowywuje na nim jak zawodowiec
jeszcze parę lat i powiemy o niej moherowy beret
Ps. dziś pięknie się latało... morze zaliczone:) nex góry

jeszcze parę lat i powiemy o niej moherowy beret

Ps. dziś pięknie się latało... morze zaliczone:) nex góry

- Magik
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4