Zobacz wątek - Żenujący poziom forum
NAS Analytics TAG

Żenujący poziom forum

O wszystkim
_________

Postprzez gumis » 8/2/2008, 13:41

ale co ci da, ze ktos napisze pare slow o sobie skoro nie masz pewnosci czy to prawda ?! przeciez juz bylo x userow, ktorzy twierdzili niewiadomo co a po pewnym czasie po weryfikacji ich postow wnioskowalismy, ze to co mowia to jeden wielki pic na wode...to, ze se tam wpisze cokolwiek nic nie da na dluzsza mete i tak zweryfikujesz goscia po tym co pisze a nie co ma w podpisie...przeciez juz bylo x przypadkow gdzie malolaty pisaly na czym to one nie jezdza a po co? dla zwyklego szpanu bo mysla, ze tu jest banda kretynow co napewno od razu im uwierza...stary nie znasz realiow?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 8/2/2008, 14:49

Albo trafiło mnie złudne wrażenie, albo zaczynacie dochodzić ( nie kojarzyć źle) do konsensusu....

Janusz ma rację i to sie chwali. Jest to wszak forum dyskusyjne.... Więc wiele postów nie będzie na temat bo jak znamy życie często rozmowa zbacza z toru i wchodzi na inny może bardziej interesujący temat który wcale nie musi być powiązany z głównym wątkiem.... W taki sposób sie dyskutuje... I jeśli chcecie kasować posty o dupie marynie to życzę powodzenia, bo taka działalność tylko niszczy forum na którego opinie wspólnie przecież pracujemy.
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez zdzichu123 » 8/2/2008, 14:53

Ooo, widze ze jakies podpisiki sie pojawiły :D Jestem świeżak :D
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

22.10.08 ====> Zdałem Prawko :)
zdzichu123
Bywalec

Postprzez falconiforme » 8/2/2008, 14:57

gumisss napisał(a): dla zwyklego szpanu bo mysla, ze tu jest banda kretynow co napewno od razu im uwierza...stary nie znasz realiow?

Raczej mierzę własną miarką. Gdybym opisał się nieszczerze, nie pisałbym wcale, albo by mit to przeszkadzało.

Ale siedzę już na forum "dość" długo i dopiero po po takim czasie wiem w niewielkim % co kto robi.
gumisss dla przykładu o Tobie nie wiem nic, na pewno masz więcej niż 18 lat.
I chyba miałeś wcześniej motocykl. Nie wiem czy powiedzieć do ciebie "Odp*&^ ty ch*** *******", czy "Sory, ale inaczej myślę", bo nie wiem z kim rozmawiam. Dlatego myślę, że tak się czasem dzieje na forum, padają nieprzyjemne zwroty i poziom spada bo nikt nikogo nie traktuje poważnie.
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Magik » 8/2/2008, 14:59

Czym jest internet?... skarbnicą wiedzy? miejscem spotkań ludzi? miejscem gdzie ukrywają się nieudacznicy?

Kurde chyba każdy w miarę uświadomiony człek wie że internet ma tak wielką siłę bo jest ANONIMOWY!!!!!

Każdy tutaj może być kim chce.....
Każdy może sie tutaj dowartościować....
Każdy do cholery może tutaj zabłysnąć w dobry lub zły sposób....

Dlatego nie szukajcie tu sensu i wiedzy o osobie która kryje się pod nickiem bo jeśli jej nie spotkasz na drodze bądź zlocie to nic o niej nie wiesz.....

Ponieważ np. Alicja, Piękna dziewczyna jeżdżąca na motocyklu która przyprawia 90% motocyklistów rodzaju męskiego o ciasnotę w kroku może się okazać 45 letnim spaślakiem siedzącym na necie i wpierdalającym pączki zapijając je piwem.

Trochę dystansu do internetu i do każdego na każdym forum....
Magik
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 15:24

Kłopot Magik w tym, ze spora część naszego internetu nie jest anonimowa :) Moze tu leży przyczyna bo ja isę nagle dowiaduje o nowych modach, którzy znaja userów w różnych zakatkach naszego kraju i...jedni z drugimi jak sie okazuje mają jakieś zgryzy, inni sie nie potrafią zrozumieć itp. Nie jestem tu jakimś waznym modem...bo moderuje dział, którego już nie ma :) tak sie wczoraj zorientowałem własnie ale, mimo, ze nic do nikogo tu tak naprawde nie mam, choc niektórym moze isę wydawać ,ze tak własnie jest - to jednak wole was tylko w sieci...dlatego np. na takiej imprezie jak MotocyklExpo nie jestem az tak otwarty jak reszta squadu scigacz.pl, co byc może niektórzy zauwazyli. Sorry tak już mam - wole ograniczać kontakty do osób kilku, z którymi mam wiecej wspólnych tematów, lub po prostu spoko mi sie z nimi gada, niż miec za znajomych dziesiątki róznych ludzi z którymi nie moge sie dogadać i nie mam wspólnych tematów.

Zajechało mi tu tez jakimiś zapedami o chrakterze nacjonalistycznym w paru postach. jak ktoś nie ma moto to nie jest motocyklista, jak nie ma moto to niech se poszuka innego forum, mają wpisywac marki, przebiegi...nie iwem...może marke opon, zeby udowadniac komuś ,ze stac mnie na Pirelli a nie Maxxisy...które sa a moze nie sa tańsze..co jeszcze...że mam kask Shoei a nie Caberg, używam tylko shell V-Power...ludzie ogarnijcie sie, na co wam to. Po pierwsze motocyklista sie jest ine zaleznie od tego, czy sie motocykl aktualnie posiada czy tez aqrat w danej chwili nie. jak ktos uwaza to za bzdet to poczekamy chwili az jeden z drugim w zyciowej sytuacji bedzie zmuszony sprzedac 2 koła i poczekać...nie wiem..2-3 sezony na kolejne - bo takie sytuacje się zdazaja. Co komu po tym, ze teraz moge wpisac ok 50tys.km na 2 kolach jak od 3 lat jesli juz jechałem na moto to tylko przygodnie, szczęsliwym zbiegiem okoliczności, nie na swoim i kilka, kilkadziesiat kilometrów na sezon. Ale motocyklista to stan umysłu. Znam mase ludzi, którzy od 10 lat nie siedzieli w siodle, kiedy załozyli rodzine i ich pierwsza i jedyna jak dotad maszyna marki MZ zdazyła rozsypac sie w proch w garażu - dusza i sercem sa bardziej motocyklistami niz połowa tego forum, która moto posiada i jeździ, bo niestety momentami przypominacie bande rozwrzeszczanych dzieciaków, którzy uwazaja, ze jak mają motocykl to świat leży im u stóp...a tak nie jest. to pewnie to skrzywienie powodowane przez posiadanie samego motocykla...swiadomość, że każdego na drodze mozna zostawić w smrodzie przenosi sie na inne dziedziny zycia i z racji braku jakiegoś pierwiastka nie potraficie tego opanować w codziennym życiu....choc nikt tak naprawdę nie jest tu jakoś specjalnie wyjątkowy...nawet jesli w realu nazywa sie Krzysiu Ibisz. Wszyscy jestescie tylko ludźmi, w przewazajacej czesci młodymi i chyba rozsadzają was jeszcze hormony, które powinny sie nieco uspokajac ok. 25 roku zycia...poza testosteronem :)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez patrykmulek » 8/2/2008, 16:04

też uważam ze wpisywanie przebiegu itp to glupota ale kto jakim moto jezdzi przydałoby sie napisać. A co do podpisów które sie pojawiły to pochwili na mysłu twierdze ze nic nie dadza...

Wogole mysle ze tutaj nie da sie nic zrobic,tzn da sie ale nie zrobia tego jednostki wprowadzajac jakies podpisy lub cokolwiek innego.
Obecna sytuacja na forum nie jest spowodowana samymi modami, dziecmi neo lub pozostalymi uzytkownikami. Cale spoleczenstwo forum spowodowało taka sytuacje.Chcąc poprawic obecną atmosfere na forum kazdy w swoim sumieniu powinien sobie uswiadomic i przemyslec swoje zachowanie i na przyszlosc starac sie unikac powtarzajacych sie nagminnie bledow, a jakich to wszyscy wiemy. Zamiast oskrżac i krytykowac innych zacznijmy zmiany od samych siebie i miejmy nadzieje ze bedzie lepiej
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
patrykmulek
Bywalec

Postprzez Labiss » 8/2/2008, 16:33

Może to napięcie przed sezonowe ?
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez jefry » 8/2/2008, 16:42

Nie wiem jak jest tutaj ale może warto zrobic cos takiego jak jest na innych forach internetowych mianowicie - backoffice w postaci admina ktory bedzie weryfikowal co sie nadaje do edycji a co nie. Jak nie z automatu a sadze ze kolega simonw bylby w stanie napisac zeby ograniczyc slowa kluczowe, co wymaga sprawdzenia przez admina niech to robi czlowiek. Sadze ze rozwiazaloby to problem. Jak zobaczy sie post ktory posiada "puuujde" lub "hcem" to wiadomo co ma robic tylko ze nikt i nic nie poradzi na glupote ludzi ktorzy beda spamowaly skrzynke. zeby bylo tylko wiecej i wiecej
jefry
Świeżak

Postprzez bolokolo » 8/2/2008, 17:38

zweryfikowalem swoje konto i sa na nim czyjes posty, bynajmniej nie moje.moglby ktos to wytlumaczyc, bo nie wiem skad to i owo :wink:
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
bolokolo
Bywalec

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 18:00

Labiss napisał(a):Może to napięcie przed sezonowe ?

O tak z pewnoscią...hehe..to dobre jest...wyzwanie dla Always...jak zrobic, zeby to wsiąkało :D
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Inku » 8/2/2008, 18:04

Hehehe, ludzie, napłodziliście tyle bzdur. Nie macie pracy, zajęcia, motocykla?? Coś mi się wydaje, że dla niektórych forum jest ważną częścią życia.

Thrillco napisał(a):Zajechało mi tu tez jakimiś zapedami o chrakterze nacjonalistycznym w paru postach.

Gdzie tu widzisz nacjonalizm?

Thrillco napisał(a):jak ktoś nie ma moto to nie jest motocyklista, jak nie ma moto to niech se poszuka innego forum, mają wpisywac marki, przebiegi...nie iwem...może marke opon, zeby udowadniac komuś ,ze stac mnie na Pirelli a nie Maxxisy...które sa a moze nie sa tańsze..co jeszcze...że mam kask Shoei a nie Caberg, używam tylko shell V-Power...ludzie ogarnijcie sie, na co wam to. Po pierwsze motocyklista sie jest ine zaleznie od tego, czy sie motocykl aktualnie posiada czy tez aqrat w danej chwili nie. jak ktos uwaza to za bzdet to poczekamy chwili az jeden z drugim w zyciowej sytuacji bedzie zmuszony sprzedac 2 koła i poczekać...nie wiem..2-3 sezony na kolejne - bo takie sytuacje się zdazaja. Co komu po tym, ze teraz moge wpisac ok 50tys.km na 2 kolach jak od 3 lat jesli juz jechałem na moto to tylko przygodnie, szczęsliwym zbiegiem okoliczności, nie na swoim i kilka, kilkadziesiat kilometrów na sezon. Ale motocyklista to stan umysłu. Znam mase ludzi, którzy od 10 lat nie siedzieli w siodle, kiedy załozyli rodzine i ich pierwsza i jedyna jak dotad maszyna marki MZ zdazyła rozsypac sie w proch w garażu - dusza i sercem sa bardziej motocyklistami niz połowa tego forum, która moto posiada i jeździ, bo niestety momentami przypominacie bande rozwrzeszczanych dzieciaków, którzy uwazaja, ze jak mają motocykl to świat leży im u stóp...a tak nie jest. to pewnie to skrzywienie powodowane przez posiadanie samego motocykla...swiadomość, że każdego na drodze mozna zostawić w smrodzie przenosi sie na inne dziedziny zycia i z racji braku jakiegoś pierwiastka nie potraficie tego opanować w codziennym życiu....choc nikt tak naprawdę nie jest tu jakoś specjalnie wyjątkowy...nawet jesli w realu nazywa sie Krzysiu Ibisz. Wszyscy jestescie tylko ludźmi, w przewazajacej czesci młodymi i chyba rozsadzają was jeszcze hormony, które powinny sie nieco uspokajac ok. 25 roku zycia...poza testosteronem :)

Tak, masz rację, że nie trzeba posiadać motocykla, żeby być motocyklistą.
Daruj sobie te złośliwości z wpisywaniem przebiegu i marki opon. Dopisek, który funkcjonuje na innych forach wg. mnie ma charakter poglądowy.

Przykład? Masz tamat typu: jaki sprzęt na tor? Albo jakiego sporta za taką i taką cenę?
Odpowiedzi: Weź..to i to.
Jeżeli widzisz, że porady pochodzą od kolesia, który ma 15lat i jeździ skuterem to sam wiesz jak masz je traktować. Koleś, który jeździ chopperem też raczej nie ma na ten temat większego pojęcia, choć to nie jest regułą. Natomiast jeżeli odpisze ktoś, kto lata sportem jest z reguły bardziej wiarygodny.
P.S. Uprzedzając złośliwości niektórych: to, że nie ktoś radzi, nie mają motocykla nie znaczy, że nie posiada odpowiedniej wiedzy.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 18:54

Nacjonalizm jako przenośnia obrazująca skrajne reakcje w pewnyj grupie ludzi.

Co ci to da...łebas wpisze GSXR750R, 30tys.km przebiegu...zapomnie wpisać - palcem po mapie i w wyobraźni...internet jednak jest do pewnego stopnia bardzo anonimowy. Nie bedzie więc dla mnie wyrocznią i punktem odniesienia taka "statystyka" przy nicku bo może byc w niej tyle prawdy co w opowieściach leppera na temat talibów w Klewkach. pewnych rzeczy i tak trzeba szukac u źródła. Z takim podejsciem to pewnie jestes za obrazem jaki mamy obecnie w salonach moto i samochodowych. Przychodzisz tu, chcesz o coś zapytac i wielokrotnie słuchasz steku bzdur i regulek z folderu reklamowego od ładnie uczesanego kolesia, który nie ma o tym pojecia...ale dostał ta prace bo kontrkandydat był być morze motocyklista z krwi i kości bądź fanatykiem motoryzacji, majacym katalog na rok 2008 w jednym palcu...nie miał jednak wyższego wyksztalcenia i przepadł...
W efekcie na pewnym programie motoryzacyjnym ogladasz potem jednego takiego "geniusza" stojącego koło R6, który nic nie potrafi o tym motocyklu powiedziec poza tym, ze jest świetny dla poczatkujacego motocyklisty...yeah...róbmy swoje!
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Grubas » 8/2/2008, 19:15

Co do Evila, fakt, gość miaÅ‚ styl i fajnie siÄ™ czytaÅ‚o jak trafiaÅ‚ w sedno, nie przebierajÄ…c w Å›rodkach. Ale chyba nie potrafiÅ‚ zrozumieć, że powinien sobie odpuÅ›cić nieraz z epitetami. A Å›wierzaki nie znaÅ‚y goÅ›cia, próbowaÅ‚y naÅ›ladować i siÄ™ robiÅ‚ s…. A co do tematu: trzeba wybrać czy to jest forum motocyklowe czy humor by Evil.

Tak jak możemy zapomnieć o niezakorkowanych ulicach z lat 80 ubiegłego wieku, tak możemy chyba zapomnieć o idących w parze na tym form luzie i klasie wypowiedzi. To se ne vrati. Forum stało się za popularne.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Inku » 8/2/2008, 19:15

A po h** ma wpisywać przebieg motocykla na forum?
Nie widzę nic złego w podaniu modelu grata jakim się jeździ. Oczywiście może to być nie prawdą, tak jak wszystko w internecie. Ale snucie teorii spiskowych nijak się ma do tego.

To pojechałeś z tym gościem z salon. Co ma piernik do wiatraka? Zaraz mi powiesz, że przez to, że uważam, że dobrze jest wpisać czym się jeździ jestem naiwny, ortodoksyjnym chrześcijaninem i nie lubię gejów i lesbijek i jeżdżę w zielonej kamizelce :D
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 19:20

to ty powiedziałes Inku...i dlatego jest ten temat, przez takie durne posty.

To jest tylko zobrazowanie, ze papier nie zawsze 9własciwie zadko) idzie w parze z wiedza i doświadczeniem..tak jak taka metryka byłaby żadko zgodna z prawda na takim forum jak to.
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Grubas » 8/2/2008, 19:24

Tak sobie myÅ›lÄ™ (kurcze to chyba niemożliwe – może wydaje mi siÄ™ :-) ), że brakuje jeszcze jednego dziaÅ‚u. Hydepark jest do gadania o wszystkim, ale wielu traktuje to jako możliwość robienia offtopów. Wg mnie hydepark powinien umożliwiać zakÅ‚adanie niemotocyklowych tematów, ale w tematach trzeba trzymać siÄ™ wÄ…tku. Jak widzÄ™ temat „ProÅ›ba o oddanie gÅ‚osu !” to mnie trafia. Takie coÅ› powinno lecieć na wysypisko. Jak bÄ™dzie osobny dziaÅ‚ to nie bÄ™dzie żalów, że temat usuniÄ™ty.
Albo z hydeparku zrobić sy.. i oprócz tego dziaÅ‚ „inne”.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Labiss » 8/2/2008, 19:24

Nacjonalizm to miłość do własnej kultury i obyczajów narodowych.Nie widzę w nim nic złego.

Chciałbym odnieść się do podpisów pod avatarem.

One odnoszą się do ilości wysłanych postów czy do czasu jaki minął od rejestracji na forum ?
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Kris2k » 8/2/2008, 19:25

Labiss napisał(a):One odnoszą się do ilości wysłanych postów czy do czasu jaki minął od rejestracji na forum ?

A jakie to ma znaczenie :?:
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 8/2/2008, 19:28

Labiss napisał(a):... miłość do własnej kultury i obyczajów narodowych.

Raczej to podpada pod patriotyzm :) A nacjonalizm...

"Nacjonalizm (z Å‚ac. natio – naród) to postawa spoÅ‚eczno-polityczna uznajÄ…ca naród za najwyższe dobro. Nacjonalizm uważa interes wÅ‚asnego narodu za nadrzÄ™dny wobec interesu jednostki, grup spoÅ‚ecznych, czy spoÅ‚ecznoÅ›ci regionalnych. Przyjmuje on, że najwyższym suwerenem paÅ„stwa jest naród. Nacjonalizm przedkÅ‚ada interesy wÅ‚asnego narodu nad interesami innych narodów,[1] zarówno wewnÄ…trz kraju (mniejszoÅ›ci narodowe lub etniczne) jak i na zewnÄ…trz (narody sÄ…siednie).[2] Ideologia ta uznaje paÅ„stwo narodowe za najwÅ‚aÅ›ciwszÄ… formÄ™ organizacji spoÅ‚ecznoÅ›ci złączonej wspólnotÄ… pochodzenia, jÄ™zyka, historii i kultury. W literaturze polskiej istnieje wyraźne rozróżnienie miÄ™dzy nacjonalizmem a patriotyzmem, który w odróżnieniu od nacjonalizmu częściej postrzegany jest pozytywnie. Za skrajnÄ…, agresywnÄ… formÄ™ nacjonalizmu uważany jest szowinizm."
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê