Żenujący poziom forum
Co się dziwić ,że jest syf. Trzeba przyznać ,że scigacz.pl to bardzo popularny portal i z roku na rok ta popularność wzrasta ściągając tu coraz większą rzeszę ludzi i w tym niestety dzieci Neo. Moderatorzy to inna sprawa;)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
Kris2k napisał(a):Uderz w stol a nozyce sie odezwa... evil i Thrillco wrocili... to dopiero bedzie syf
pozdro chlopaki
Noo...genialny przyklad tego co sie dzieje...kolejny.
Zamiast napisac jeden z drugim 'oooThrillco o Evil...fajnie ze wpadliście, na dłużej czy przelotem" to nieeee...tylko od razu na wstepie jakas podjazdówka i niesmaczne insynuacje...teraz Evil odpowiedział (typowo po swojemu, pod czym jednak podpisuje sie dwiema ręcami) i dostał bana a kris2k mimo, ze swoim postem obraził jednoczesnie obie osoby pozostaje bezkarny...paranoia...chyba wróce tam skad przyszedlem - tam jest normalnie, szacun a admini maja bardziej zdrowe rozumienie pojecia dobrego i złego
żenua
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco zostan!
nie za bardzo Cie znam ale sprawiasz wrazenie kogos fajnego i nie takiego jak inni... zostan przydasz sie;)
nie za bardzo Cie znam ale sprawiasz wrazenie kogos fajnego i nie takiego jak inni... zostan przydasz sie;)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Spoyler, tak jak już napisałem wcześniej >> bez wazeliny proszę. Usuń ten podpis bo tylko się ośmieszasz - uświadamiasz wszystkich, że jesteś dzieckiem zmiennego numeru IP. Trochę powagi. Pozdro szejset.
-
gelo007 - Administrator
gelo007 napisał(a):Spoyler, tak jak już napisałem wcześniej >> bez wazeliny proszę. Usuń ten podpis bo tylko się ośmieszasz - uświadamiasz wszystkich, że jesteś dzieckiem zmiennego numeru IP. Trochę powagi. Pozdro szejset.
to nie wazelina tylko prawda.. to jeden z nielicznych i milych userow... a podpis chce i mam:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
ale podpis jest po prostu nie na miejscu...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
juz zmieniam...
-
spoyler92 - Świeżak
Z syfem to było jawne insynuowanie, że ja tu burdel czy cos przychodze robić z Evilem...a burdel sami robicie...bez niczyjej pomocy...to nie był joke to było dość chamskie i mało, że tak powiem...nie wiem co powiem Nie dziwcie se jednak, ze ktos pisze, ze t5u jest beznadzieja i porazka, bo skoro na powitanie mówi sie, komus po pół roku, ze przyszedł robić syf to ja dziękuje...odpadam.
Efekt jest taki ze swoim "jawnym jokiem" sprowokowałes drugiego usera do odpowiedzi na poziomie twojej wypowiedzi i teraz...nie wiem dlaczego bana dostał on (Evil)...wiec ja prosze bana dla Kris2k i jak sie tak strasznie adminom podoba zamykanie komuś geby, za to ze się broni to prosze bana dla siebie również
Efekt jest taki ze swoim "jawnym jokiem" sprowokowałes drugiego usera do odpowiedzi na poziomie twojej wypowiedzi i teraz...nie wiem dlaczego bana dostał on (Evil)...wiec ja prosze bana dla Kris2k i jak sie tak strasznie adminom podoba zamykanie komuś geby, za to ze się broni to prosze bana dla siebie również
brak opisu...
-
Meciek napisał(a):(...). Moderatorzy to inna sprawa;)
Ty wilk, od nas ptaszkow to ty sie....
(pamietasz ten joke?;p)
Co zlego to nie my - przynajmniej w zalozeniach:)
IMO evil powiedzial slusznie i nawet jak na siebie spokojnie i kulturalnie wiec takze sie dziwie :)
W tym momencie kris tez powinien poleciec za taki tekst, spoyler za podpis, i 80% ludzi za cokolwiek innego.
Sadzilem ze trzeba sie skupic na cieciu oftopow z innych dzialow i porzadkowaniu forum a nie strzelaniu do swoich w glowe...
(otwórz link)
(otwórz link)
-
e tam..dajcie przde wszystkim spokój oftopom, szczególnie na hydeparku bo tak po prawdzie 50% forum i 95% hydeparku to przecież jeden wielki offtop. Nie lepiej nauczyc ludzi pisac na poczatku SZOT i niech se tam wywnętrzy co potrzebuje...koniec tematu. Nie ma oftpou nie ma dyskusji, nie ma dyskusji....nie ma forum...nie ma forum, nie ma adminów, modów..heh...moze to jest rozwiązanie tak se mysle
brak opisu...
-
Coz - Terror rzadzi ;D
Ja to sobie moge osobiscie do Terrora napisac na gg conajwyzej ;>
Ja to sobie moge osobiscie do Terrora napisac na gg conajwyzej ;>
(otwórz link)
(otwórz link)
-
eehhh... zwyczajnie mnie zle zrozumieliscie... ale okej, to tylko forum i tekstem pisanym ciezko wyrazac emocje...
...a jesli evil ta jedna, jedyna wypowiedzia zasluzyl na bana... to tu sie zle dzieje...
Terror, odblokuj evila
Z mojej strony tyle co do tego niefortunnego zdazenia.
...a jesli evil ta jedna, jedyna wypowiedzia zasluzyl na bana... to tu sie zle dzieje...
Terror, odblokuj evila
Z mojej strony tyle co do tego niefortunnego zdazenia.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
LukasBST napisał(a):syf, to ty jesteś.
Ze niby za to evil dostal banana?Cos tu nie tak sie dzieje mosci panowie....
Simon a ty widzisz i nie grzmisz?
po prsotu trzymam siÄ™ regulaminu, czego od nas oczekujecie.
Dodatkowo ostrzegałem w wątku "Korek":
"Informuję więc, że od dziś każdy autor posta, który będzie według mnie obrażał innego użytkownika obelgą, twierdzeniem nieprawdy lub podważaniem jego zdrowia psychicznego będzie bezlitośnie banowany bez ostrzeżenia"
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości