Serwer CS @ Scigacz.pl
ok, powie mi ktoś dlaczego po tym, jak zgine, to odrazu mnie wywala do menu wyboru druzyny? Wkurza to mnie bo czasami przez to odejmuje punkty i także nieświadomie klikasz i tak jestem raz w jednej raz w drugiej drużynie.
Ogolnie pierwsza gra na tym servie i powiem że :
za dużo wszystkiego.
Ogolnie pierwsza gra na tym servie i powiem że :
za dużo wszystkiego.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Jak to jest ze ktos ma ponad 100 HP i jest niewidzialny??
Jak to włączyć???
Jak to włączyć???
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
trochę was nie rozumiem przecież gra im bardziej realistyczna tym lepsza, zawsze myślałem że właśnie to jest głównym celem twórców gier, stworzyć zabawkę która będzie jak najlepiej oddawała realizm sytuacji w jakiej się znajduje nasz bohater...
a teraz odpowiedzcie mi na pytanie po co wam to całe badziewie które z CS-a robi jakiś badziew???
a teraz odpowiedzcie mi na pytanie po co wam to całe badziewie które z CS-a robi jakiś badziew???
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
No ja nie chce tego całego badziewia ale jak ktoś inny korzysta z tego to czemu ja mam nie korzystać?? Szanse muszą być równe a trudno kogoś ubić jak jest niewidzialny.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
to nie możecie po prostu wywalać z gry tych którzy grają na takim syfie? co to za przyjemność walczyć z kimś kto cię nie widzi???
jak grać to jak najbardziej realistycznie a nie ściemniać z jakąś niewidzialnością...
coś tu mi śmierdzi przerostem ambicji nad umiejętnościami u niektórych graczy...
nie sądzicie że wszelkie udziwnienia typu kody są stworzone dla ludzi którzy nie potrafią w chwili gdy na ekranie pojawia się przeciwnik wycelować i strzelić? sam nie jestem jakimś super graczem, wręcz przeciwnie gram rekreacyjnie, ale nie boję się porażki, i nie odbieram sobie całej przyjemności z gry jakimiś nienaturalnymi udziwnieniami...
jak grać to jak najbardziej realistycznie a nie ściemniać z jakąś niewidzialnością...
coś tu mi śmierdzi przerostem ambicji nad umiejętnościami u niektórych graczy...
nie sądzicie że wszelkie udziwnienia typu kody są stworzone dla ludzi którzy nie potrafią w chwili gdy na ekranie pojawia się przeciwnik wycelować i strzelić? sam nie jestem jakimś super graczem, wręcz przeciwnie gram rekreacyjnie, ale nie boję się porażki, i nie odbieram sobie całej przyjemności z gry jakimiś nienaturalnymi udziwnieniami...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ale to nie są czity tylko admin wgrał jakieś różne mody. Jednym się to podoba innym, a inni którzy uczą się grać po prostu nie wiedzą jak z tego korzystać .
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Ech ale jedziecie
Takim to dogodzic.
Rozumiem ze niektorzy maja problem ze zrozumieniem paru podstawowych zasad.
Warcraft3 mi sie NIE podoba bo zupelnie nie pasuje do kliantu CS, do quake1 moze ale CS zupelnie nie i sam go wylaczylem, ale to Wy go wlaczacie (PuNk) glownie i jak jest glosowanie czy wylaczyc dajecie nie.
Disable Warcraft 3
bylo pytanie i wszyscy mowia zeby wylaczyc i pac, daja zeby nie wylaczac...
Wyjasnijmy sobie jasno - mi sie warcraft _nie_ podoba i nieznosze na nim grac, mimo iz wampiry sa naprawde spoko itp... po prostu mi to nie pasi i w konfiguracji serwera wylaczona jest zarowno linka, real jak i warcraft
_ALE_
nie moge "sie rzadzic" i robic tego co mi sie podoba. Bylo proszenie o warcrafta, podsylanie linek do modulu na gg i ogolnie Waaaaaaaa chcemy warcrafta !
piszac w konsoli albo mowiac
war3vote
mozecie go sami wlaczyc badz wylaczyc wiekszoscia glosow. Podobnie jest z realem (ktory jest nieaktywny). Linka jest na haslo ktore jest ustawione na serwerze wiec nikt jej nie ma dopoki tego nie zdejme. Czyli macie w sumie normalnego golego CSa.
Moja propozycja byla taka zeby np zrobic jeden dzien grania na warcrafcie albo sobie sami votujcie ale pozniej wylaczajcie. To chyba uczciwe i sprawiedliwe - i o tym samym pomysleli tworcy pozwalajac przeglosowac wylaczenie.
Bardzo bym wiec prosil o nie podnoszenie "ze admin..." bo admin nie ma nic do gadania
Tylko wiekszoscia glosow mozna wlaczyc/wylaczyc dodatki - natomiast wkurza mnie to ze siedzialem po 3 dni do 5-6 rano i pobieralem moduly zebyscie mieli wybor i chcialem dac mozliwie szerokie spektrum mozliwosci zabawy, od realnej na maxa, poprzez zwykla az do fun servera i tylko wy decydujecie co tak na prawde sie dzieje
Prosze jak sie zalogujecie na serwer, zerknijcie do tego co pojawilo sie w konsoli, wpiszcie chocaz raz
amx_help
i zobaczcie z czego i jak mozecie wybierac, bo podejzewam ze wiekszosc tych zlych glosow bierze sie z niewiedzy jak uzywac tej gry. A uwierzcie ze wszsytko jest napisane i zakladam ze nie ma osoby ktora nie zna jezyka angielkiego zeby sie doczytac co jest co.
Jednoczesnie nadmieniam ze za tk`a jest dalej smierc w kolejnej rundzie a jesli mimo upomnienia ktos dalej odwala maniane (rozumiem nerwy itp, ale nie do konca kogos wywalic no...) moze zostac ukarany na rozne wymyslne sposoby
Dodatkowo chcialbym powiedziec ze nie podoba mi sie taka zabawa w kotka i myszke z uzywaniem haków (cheaty to kody do gry, ktorych uzyc ie nie da). Tak jak pisze Melvin nie trzeba byc najlepszym tylko sie bawic i chyba o to chodzi a nie o natrzaskanie nieskonczenie wielkiej liczy headow.
Dzisiaj gral yaopl i szlo mu tak marniutko, w porownaniu do tego jak wystrzelal rootera i miniego przez sciany
Takze smiem sadzic ze juz nie uzywa tego co mial wczesniej.
Pragne takze powiedziec iz dalej posiadam dzialajacy pack hakow i uzywam go w razie koniecznosci - czyli jak siedze na specie. Jest on na tyle finezyjny ze badac spectem mamy wszystkie opcje i mozliwosci jak podczas gry i na prawde WIEM gdzie ktos idzie i skad wie ze akurat tam...
mialem pewne watpliwosci przy dzisiejszej grze i dalej je mam, natomiast nie mam wystarczajacego dowou. Jesli uwazacie iz ktos paskudnie haczy, dajcie mi znac na pm / gg i sprobojemy zarazdzic.
Pozdrawiam takze obie Panie grajace z nami, mila odmiana i widze ze wybranka Sepo sie wyrabia i gra coraz lepiej
Kolejna sprawa sa mapki
Mozecie je zmienic sami glosujac za nowa mapka
amx_votemap <nazwa>
ale dalej nie wiem jakie mapki chcecie jeszcze a znow sciagac i bedziecie marudzic az mi sie nie chce
dawajcie po prostu linki albo swoje mapki ktore lubicie.
Uwaga - mapka to nie tylko BSP ale takze i txt i WAD ktory nie jest w katalogu mapki tylko gdzie indziej (w glownym kat. gry). Jesli mapa ma dzwieki i tekstury sa one w misc/gfx/sound w podkatalogu z nazwa mapki. Wywalenie sie serwera przez cs_manision to wlasnie m.in wina zlego wyslania mapki.
Proponuje takze uzywac polecen i odpowiedzi bo dalej gra sie jak w dowolna lupanine. CS to taktyka czysta
Synchronizcja wejscia, plan etc...
przyklad:
de_dust1
resp terro -> korytaz
strzelec wyborowy za skrzynka i wali we wchodzacych ct, reszta ubezpiecza, pozniej pol na lewo i sprawdza wyjscie z respa ct a bomba i strzelec ida na site plantować , gdzie zza murku oslania strzelec i pozniej wsparcie km`u pozwala ochronic bombe...
przyklad + synchro !
ukladajcie takie plany albo trzymajcie sie lidera druzyny po prostu, dla tr sprawa prosta, liderem moze byc bombman. Pochwala dla wybranki Sepo - potrafi poprawnie wspolpracowac w tym planie xD Duze BRAWA.
Troche faktow:
Oddzialy policyjne badz antyterrorystyczne pracuja w taki sposob, ze w kazdym teamie jest 1 badz 2 strzelcow wyborowych ktorzy oferuja wsparcie, podczas gdy nie ma mozliwosci uzycia km`u. Reszta posiada karabinki szturmowe badz pistolety maszynowe, najlepiej miec jedna osobe z pistoletem, ma on mniejsza sile przebicia ale takze wiecej ammo w magu (np 50 w CT).
Podczas walki nalezy koordynowac ilosc naboi i kiedy kolega przeladowuje, wesprzec go swoimi strzalami. Kiedy 2 osoby tna seria po chwili obie schodza z headami ;p
----------------------------------------
drugi plan i synchro,
cs_asault
CT -> strzelec na dach, ubezpiecza wejscie z rynny
jeden team most, drugi drzwi
flash z mostu i wejscie, na obie strony murkow w hangarze, w tym samym momencie (synchro radiem) wchodzi drugi team drzwiami i wali na lewo i prawo (2 osoby).
-------------------------------------------------
Zabawne filmiki zwiazane z CSem:
http://pl.youtube.com/watch?v=uasik6UxpMw
http://pl.youtube.com/watch?v=qWUVPVflQ4w
http://pl.youtube.com/watch?v=lS8XYh7z2cc
gdzie ten srodkowy roxuje, wazne zeby zerknac co admin pisze
Cieszcie sie ze nie ma takich ludzi u nas ....
---------------
---------------
Jak zwykle zapraszam do kontaktu via
PM (klikasz Wyslij Wiadomosc) pod moim postem
badz GG (zawsze niewidoczny)
badz mailowo (informacje pojawia sie w twojej konsoli po zalogowaniu na serwer).
Przypominam takze
83.170.66.77 serwer CS Scigacz.pl
sponsorowany przez Eneasza
administrowany przez Simona

Takim to dogodzic.
Rozumiem ze niektorzy maja problem ze zrozumieniem paru podstawowych zasad.
Warcraft3 mi sie NIE podoba bo zupelnie nie pasuje do kliantu CS, do quake1 moze ale CS zupelnie nie i sam go wylaczylem, ale to Wy go wlaczacie (PuNk) glownie i jak jest glosowanie czy wylaczyc dajecie nie.
Disable Warcraft 3
bylo pytanie i wszyscy mowia zeby wylaczyc i pac, daja zeby nie wylaczac...
Wyjasnijmy sobie jasno - mi sie warcraft _nie_ podoba i nieznosze na nim grac, mimo iz wampiry sa naprawde spoko itp... po prostu mi to nie pasi i w konfiguracji serwera wylaczona jest zarowno linka, real jak i warcraft
_ALE_
nie moge "sie rzadzic" i robic tego co mi sie podoba. Bylo proszenie o warcrafta, podsylanie linek do modulu na gg i ogolnie Waaaaaaaa chcemy warcrafta !
piszac w konsoli albo mowiac
war3vote
mozecie go sami wlaczyc badz wylaczyc wiekszoscia glosow. Podobnie jest z realem (ktory jest nieaktywny). Linka jest na haslo ktore jest ustawione na serwerze wiec nikt jej nie ma dopoki tego nie zdejme. Czyli macie w sumie normalnego golego CSa.
Moja propozycja byla taka zeby np zrobic jeden dzien grania na warcrafcie albo sobie sami votujcie ale pozniej wylaczajcie. To chyba uczciwe i sprawiedliwe - i o tym samym pomysleli tworcy pozwalajac przeglosowac wylaczenie.
Bardzo bym wiec prosil o nie podnoszenie "ze admin..." bo admin nie ma nic do gadania

Prosze jak sie zalogujecie na serwer, zerknijcie do tego co pojawilo sie w konsoli, wpiszcie chocaz raz
amx_help
i zobaczcie z czego i jak mozecie wybierac, bo podejzewam ze wiekszosc tych zlych glosow bierze sie z niewiedzy jak uzywac tej gry. A uwierzcie ze wszsytko jest napisane i zakladam ze nie ma osoby ktora nie zna jezyka angielkiego zeby sie doczytac co jest co.
Jednoczesnie nadmieniam ze za tk`a jest dalej smierc w kolejnej rundzie a jesli mimo upomnienia ktos dalej odwala maniane (rozumiem nerwy itp, ale nie do konca kogos wywalic no...) moze zostac ukarany na rozne wymyslne sposoby

Dodatkowo chcialbym powiedziec ze nie podoba mi sie taka zabawa w kotka i myszke z uzywaniem haków (cheaty to kody do gry, ktorych uzyc ie nie da). Tak jak pisze Melvin nie trzeba byc najlepszym tylko sie bawic i chyba o to chodzi a nie o natrzaskanie nieskonczenie wielkiej liczy headow.
Dzisiaj gral yaopl i szlo mu tak marniutko, w porownaniu do tego jak wystrzelal rootera i miniego przez sciany

Pragne takze powiedziec iz dalej posiadam dzialajacy pack hakow i uzywam go w razie koniecznosci - czyli jak siedze na specie. Jest on na tyle finezyjny ze badac spectem mamy wszystkie opcje i mozliwosci jak podczas gry i na prawde WIEM gdzie ktos idzie i skad wie ze akurat tam...
mialem pewne watpliwosci przy dzisiejszej grze i dalej je mam, natomiast nie mam wystarczajacego dowou. Jesli uwazacie iz ktos paskudnie haczy, dajcie mi znac na pm / gg i sprobojemy zarazdzic.
Pozdrawiam takze obie Panie grajace z nami, mila odmiana i widze ze wybranka Sepo sie wyrabia i gra coraz lepiej

Kolejna sprawa sa mapki
Mozecie je zmienic sami glosujac za nowa mapka
amx_votemap <nazwa>
ale dalej nie wiem jakie mapki chcecie jeszcze a znow sciagac i bedziecie marudzic az mi sie nie chce

Uwaga - mapka to nie tylko BSP ale takze i txt i WAD ktory nie jest w katalogu mapki tylko gdzie indziej (w glownym kat. gry). Jesli mapa ma dzwieki i tekstury sa one w misc/gfx/sound w podkatalogu z nazwa mapki. Wywalenie sie serwera przez cs_manision to wlasnie m.in wina zlego wyslania mapki.
Proponuje takze uzywac polecen i odpowiedzi bo dalej gra sie jak w dowolna lupanine. CS to taktyka czysta

przyklad:
de_dust1
resp terro -> korytaz
strzelec wyborowy za skrzynka i wali we wchodzacych ct, reszta ubezpiecza, pozniej pol na lewo i sprawdza wyjscie z respa ct a bomba i strzelec ida na site plantować , gdzie zza murku oslania strzelec i pozniej wsparcie km`u pozwala ochronic bombe...
przyklad + synchro !
ukladajcie takie plany albo trzymajcie sie lidera druzyny po prostu, dla tr sprawa prosta, liderem moze byc bombman. Pochwala dla wybranki Sepo - potrafi poprawnie wspolpracowac w tym planie xD Duze BRAWA.
Troche faktow:
Oddzialy policyjne badz antyterrorystyczne pracuja w taki sposob, ze w kazdym teamie jest 1 badz 2 strzelcow wyborowych ktorzy oferuja wsparcie, podczas gdy nie ma mozliwosci uzycia km`u. Reszta posiada karabinki szturmowe badz pistolety maszynowe, najlepiej miec jedna osobe z pistoletem, ma on mniejsza sile przebicia ale takze wiecej ammo w magu (np 50 w CT).
Podczas walki nalezy koordynowac ilosc naboi i kiedy kolega przeladowuje, wesprzec go swoimi strzalami. Kiedy 2 osoby tna seria po chwili obie schodza z headami ;p
----------------------------------------
drugi plan i synchro,
cs_asault
CT -> strzelec na dach, ubezpiecza wejscie z rynny
jeden team most, drugi drzwi
flash z mostu i wejscie, na obie strony murkow w hangarze, w tym samym momencie (synchro radiem) wchodzi drugi team drzwiami i wali na lewo i prawo (2 osoby).
-------------------------------------------------
Zabawne filmiki zwiazane z CSem:
http://pl.youtube.com/watch?v=uasik6UxpMw
http://pl.youtube.com/watch?v=qWUVPVflQ4w
http://pl.youtube.com/watch?v=lS8XYh7z2cc
gdzie ten srodkowy roxuje, wazne zeby zerknac co admin pisze

---------------
---------------
Jak zwykle zapraszam do kontaktu via
PM (klikasz Wyslij Wiadomosc) pod moim postem
badz GG (zawsze niewidoczny)
badz mailowo (informacje pojawia sie w twojej konsoli po zalogowaniu na serwer).
Przypominam takze
83.170.66.77 serwer CS Scigacz.pl
sponsorowany przez Eneasza
administrowany przez Simona
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ene, real jest wylaczony od 1 dnia kiedy sie nie podobal
vote_realmod
zeby wlaczyc
i analogicznie zeby takze i wylaczyc.
Kierujac sie doborem modulow, szukalem takich ktore maja opcje demokratycznego glosowania za wlaczaniem i nie, i moj czy eneasza glos liczy sie takze jako jeden z wielu , nic nie jest wyzej punktowane.
Dodatkowo nieznosze warcrafta i jak juz to wolalbym zombie mod, jako wielki fan morderczych zombie atakujacych od 30 lat bez przerwy ludzkosc :> Tam mozna na prawde poszalec i jest fun ...
Umowmy sie moze na jakies dni, np wtorek + czwartek z warcraftem i wiadomo ze ja wtedy nie gram xD i bedzie spokoj.
Z takich informacji na szybko jeszcze ...
chcemy z gelo zrobic jakis funny movie z CSa wiec bedziemy prosic o wspolprace

vote_realmod
zeby wlaczyc

Kierujac sie doborem modulow, szukalem takich ktore maja opcje demokratycznego glosowania za wlaczaniem i nie, i moj czy eneasza glos liczy sie takze jako jeden z wielu , nic nie jest wyzej punktowane.
Dodatkowo nieznosze warcrafta i jak juz to wolalbym zombie mod, jako wielki fan morderczych zombie atakujacych od 30 lat bez przerwy ludzkosc :> Tam mozna na prawde poszalec i jest fun ...
Umowmy sie moze na jakies dni, np wtorek + czwartek z warcraftem i wiadomo ze ja wtedy nie gram xD i bedzie spokoj.
Z takich informacji na szybko jeszcze ...
chcemy z gelo zrobic jakis funny movie z CSa wiec bedziemy prosic o wspolprace

(otwórz link)

-
Simon-w ja tylko napisałem melvinowi iż ta niewidzialność to mod wgrany przez ciebie a nie czit. Nie mam tu do ciebie żadnych pretensji bo robisz do wszystko aby nam się ciekawiej grało itp i dziękuję eneaszowi za udostępnienie serwera a tobie ja jego administracje bo gra się super
:D:D

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Sepo - powiedz polowce ze sie wyrabia i dobrze grala na dust, jak ganialismy z Krigami, niezla wspolpraca bez pisania o co mi chodzilo, domyslna...
Szpicer, ciesz sie ze nie masz reklam mydel np i coca coli (vide steam) tutaj to jz nawet nasze gg ma mniej bannerkow niz gra w steamie
Uhm... no, ok
Zupelnie mi sie nie widzi warcraf, ciec wrzucilem w nocy Matrixa zupelnie inaczej, lepiej itp...
Klasy:
Agent
Rebeliant
Maszyna
i cos czego nie lapie (bo nie lubie matrixa jako filmu)
Zdolnosci:
Agent : tylko deagle, nieskonczona ilosc amunicji
NIE MOZE NIC KUPIC
Rebeliant: na starcie 2 karabiny, 2 pistolety, 2 smg
NIE MOZE NIC KUPIC
Maszyna: Pistolet z wiazka laserowa markujaca cel.
Moze kupic dowolna bron
To ostatnie:
Gra sie normalnie
Do tego umiejetnosci, podobne u wszystkich ale pod roznymi nazwami.
Mamy naprawe pancerza, leczenie, unikanie pociskow, wyzsze skoki.
Komenda
vote_matrix_weapon
wymagane conajmniej 3 gaczy na srv i min 2 musi sie zgodzic zeby wlaczyc. W innym wypadku nie aktywuje sie. Taka sama zasada dla warcrafta.
-------------------------------
Klip ktory proponuje:
Ozone - Dea gostin de (aka Numa Numa)
plansze
- 747 na placie samolotu (skrzydle)
- assault (na handarze)
- dust2
Niestety jak mam frapsa to co parenascie sekund / pol minuty na frapsie, CS zbija mi do 8-12 klatek i nie moge nic nagrac... o ile sie nie wywali CS wtedy to nagrywa z pasami, tak jaby video PALowe bylo podpiete pod NTSC i bez dzwieku. Nie wiem co jest... jesli ktos ma frapsa i mu dziala, prosze o info. Mam nowa wersje z fraps.com
// zainstalowalem mp3 playera na servie
// bedzie OZONE - NUMA niebawem ....
co jeszcze ?
nic co byscie widzieli i co by przeszkadzalo
Szpicer, ciesz sie ze nie masz reklam mydel np i coca coli (vide steam) tutaj to jz nawet nasze gg ma mniej bannerkow niz gra w steamie

Uhm... no, ok

Zupelnie mi sie nie widzi warcraf, ciec wrzucilem w nocy Matrixa zupelnie inaczej, lepiej itp...
Klasy:
Agent
Rebeliant
Maszyna
i cos czego nie lapie (bo nie lubie matrixa jako filmu)
Zdolnosci:
Agent : tylko deagle, nieskonczona ilosc amunicji
NIE MOZE NIC KUPIC
Rebeliant: na starcie 2 karabiny, 2 pistolety, 2 smg
NIE MOZE NIC KUPIC
Maszyna: Pistolet z wiazka laserowa markujaca cel.
Moze kupic dowolna bron
To ostatnie:
Gra sie normalnie

Do tego umiejetnosci, podobne u wszystkich ale pod roznymi nazwami.
Mamy naprawe pancerza, leczenie, unikanie pociskow, wyzsze skoki.
Komenda
vote_matrix_weapon
wymagane conajmniej 3 gaczy na srv i min 2 musi sie zgodzic zeby wlaczyc. W innym wypadku nie aktywuje sie. Taka sama zasada dla warcrafta.
-------------------------------
Klip ktory proponuje:
Ozone - Dea gostin de (aka Numa Numa)
plansze
- 747 na placie samolotu (skrzydle)
- assault (na handarze)
- dust2
Niestety jak mam frapsa to co parenascie sekund / pol minuty na frapsie, CS zbija mi do 8-12 klatek i nie moge nic nagrac... o ile sie nie wywali CS wtedy to nagrywa z pasami, tak jaby video PALowe bylo podpiete pod NTSC i bez dzwieku. Nie wiem co jest... jesli ktos ma frapsa i mu dziala, prosze o info. Mam nowa wersje z fraps.com
// zainstalowalem mp3 playera na servie

// bedzie OZONE - NUMA niebawem ....
co jeszcze ?
nic co byscie widzieli i co by przeszkadzalo
(otwórz link)

-
Dziękuję w jej imieniu i przekaże. Najlepsze jest to, że dałem jej instalke i będzie u siebie instalować cs'a
A jeszcze prę dni temu się wkurzała jak grałem 

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Sory, że post pod postem. Możecie się wbić na server??
Bo mi wywala not responding.
Bo mi wywala not responding.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ehm, nie wiem zawiesila sie binarka mimo iz w takiej sytuacji ma auto-restart.
Zrobione
Zrobione
(otwórz link)

-
Witamy i czekamy na wspolne wymiatanie xD ogolnie to juz wszyscy tak wymiataja ,ze jedziemy na zawody xD gdzie PGS PokerStrategy odda nam gre walkowerem xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl