Jaki prezent dla motocyklisty?
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
podmienia się całe manetki, do tego jest sterownik, najprostszy to guzik montowany do kierownicy który przełącza funkcję grzania 1off, 2 high, 3 medium, 4 low. działa za****** i przydaje się wszędzie gdzie jest chłodniej. Oxford robi najbardziej popularne. warto!!!
Adam, jeszcze ze studiów jak pierwszy raz dali mi to do picia i zapytali jak mi smakuje. tak odpowiedziałem, inna wersja to była wóda na dętkach od tira, ale szara wóda na myszach bardziej zapada w pamięć.
Nie zdarza się, że na manetkach pojawia się wilgoć, gdy np. wybieramy się na przejażdżkę chłodną nocą?
Oraz, czy przełącznik działa bezprzewodowo,czy potrzebne są jakieś kable?
Domyślam się, że to zależy od wersji manetek, ale chcę wiedzieć,jak to wygląda w Twoim przypadku.
- Adam Wang
- Świeżak
- Emil Wojcik
- Świeżak
motoman44 napisał(a):Emil jak kumplowi chcesz kupić to z rozmiarem problem mimo wszystko moze byc
Czy ja wiem,czy będzie problem?
Nawet jeżeli się nie zna rozmiaru kumpla, bo wiadomo, o takich rzeczach się nie gada w męskim gronie, to jak się zapytamy niego o rozmiar, to raczej się nie domyśli, że coś kombinujemy w tą stronę

- Gruntowy
- Świeżak
- Emil Wojcik
- Świeżak
tam gadasz że nic Ci więcej nie potrzeba. to niekończące się wydatki, ciągle a to kask a to rękawice a to buty a to nowy kombiak a to navi a to wydech by się przydał, to może jeszcze klamki, mocniejsza żarówka, a to szyba do kasku, a to pinlock bo stary porysowany,
wpadÅ‚ mi do gÅ‚owy pomysÅ‚ na bank energii... nie wiem jak to siÄ™ w polsce nazywa. z eng - power bank. do Å‚adowania telefonu. takie 5000mAh kosztuje £9.99. mniejszy 2500mAh £4.99. jak gdzieÅ› siÄ™ jedzie na caÅ‚y dzieÅ„ to siÄ™ przydaje.

wpadÅ‚ mi do gÅ‚owy pomysÅ‚ na bank energii... nie wiem jak to siÄ™ w polsce nazywa. z eng - power bank. do Å‚adowania telefonu. takie 5000mAh kosztuje £9.99. mniejszy 2500mAh £4.99. jak gdzieÅ› siÄ™ jedzie na caÅ‚y dzieÅ„ to siÄ™ przydaje.

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Dobrym pomysłem, nie wymagającym mierzenia i kontrowersji podoba mi się ten kolor nie podoba może być zestaw kosmetyków motocyklowych, które przydadzą się przy każdej okazji.
Zestaw taki sami możemy skomponować, albo skorzystać z przygotowanego przez mutula edytowany - leff
Zestaw taki sami możemy skomponować, albo skorzystać z przygotowanego przez mutula edytowany - leff
- Pchela
- Świeżak
Witam wszytkich
Temat prezentów powrócił jak co roku
Potrzebuję zrobić prezent dla starego wyjadacza (mianowicie mojego teścia i chłopaka)
Jeden i drugi interesuje się oldtimerami (w sumie mają już z 15sztuk motocykli
)
Na kolejny motocykl do kolekcji mnie niestety nie stać
Może macie jakiś pomysł ? Mój luby szaleje za junakiem M10/M07.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Paulina

Temat prezentów powrócił jak co roku

Potrzebuję zrobić prezent dla starego wyjadacza (mianowicie mojego teścia i chłopaka)
Jeden i drugi interesuje się oldtimerami (w sumie mają już z 15sztuk motocykli

Na kolejny motocykl do kolekcji mnie niestety nie stać

Może macie jakiś pomysł ? Mój luby szaleje za junakiem M10/M07.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Paulina
- halucyna
- Świeżak
- ollo2
- Świeżak
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości