Jaki prezent dla motocyklisty?
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
miki1406 napisał(a):Absolutnie każdy motocyklista ucieszy się z minipojazdu jakim jest PocketBike
Baaardzo fajne i nie takie drogie ale później by dzieci chciały.

-
Slugslinger - Świeżak
Właśnie mi się przypomniało
Idealnym prezentem w kwocie ok 100zł może być blokada tarczy z alarmem.
Tutaj mój tym to Oxford Screamer
Cena to ok. 109zł
Jeśli nie potrzebna nam funkcja alarmu, trzeba na to zerknąć inaczej - można ją traktować jako funkcję alarmującą o nie zdjęciu blokady... Próba jazdy z blokadą może skończyć się upadkiem, albo uszkodzeniem lagi... 100dB - nie zapomnisz zdjąć
Prezent solidny / praktyczny i nie drogi
Index Oxfordu to OF229.
Idealnym prezentem w kwocie ok 100zł może być blokada tarczy z alarmem.
Tutaj mój tym to Oxford Screamer

- Kod: Zaznacz cały
Zabezpieczenie antykradzieżowe na tarczę hamulcową łączące w sobie cechy alarmu i tradycyjnej blokady typu „disc look”. Wbudowana syrena alarmowa o sile 100Db reaguje na wstrząs spowodowany np. podniesieniem motocykla ze stopki bocznej do pionu, a ciasna klamra z bolcem blokującym wykonanym z utwardzanej stali o średnicy 7 mm stanowi dodatkowe zabezpieczenie uniemożliwiające odjechanie motocyklem.
- wbudowana syrena o sile 100Db
- trzpień o średnicy 7 mm
- trzy klucze
- dwa komplety baterii w zestawie
- saszetka w komplecie
Cena to ok. 109zł
Jeśli nie potrzebna nam funkcja alarmu, trzeba na to zerknąć inaczej - można ją traktować jako funkcję alarmującą o nie zdjęciu blokady... Próba jazdy z blokadą może skończyć się upadkiem, albo uszkodzeniem lagi... 100dB - nie zapomnisz zdjąć

Prezent solidny / praktyczny i nie drogi

Index Oxfordu to OF229.
Imbrola faza - "Detailing" 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
zawsze można kupić w ramach zabawy motocykl zdalnie sterowany. https://www.youtube.com/watch?v=msULdH2Drdc
- wierzew
- Świeżak
wierzew napisał(a):zawsze można kupić w ramach zabawy motocykl zdalnie sterowany. https://www.youtube.com/watch?v=msULdH2Drdc
oo..fajna opcja

Szerokości!
-
DalvertDavid - Świeżak
juris napisał(a):mnie by się teraz przydał nowy żółwikbo stary już ledwo mnie trzyma po niektórych moich wojażach...
ale to nie jest temat, gdzie ludzie pisza co chca dostac i ktos z forum im to kupuje
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
- piterkatalog7
- Świeżak
Prezentem dla motocyklisty nie muszą być akcesoria z tym związane. Osobiście wolałbym dostać dobrą książkę na temat historii motocykli niż kask czy bokserki. Zawsze można motocyklistę zabrać na kolacje lub do restauracji w ramach prezentu lub kupić karnet na basen czy siłownie po to żeby nabrał kondycji na sezon motocyklowy. 

- piotrn28
- Świeżak
Kupna kasku odradzałbym z prostego względu...bezpieczeństwo. O ile rozmiar rękawiczek możemy znać albo ciut za duże,to nie problem, to rozmiar czaszki i każdego producenta kasków jest mało znany i bardzo różny.
Najprościej celować w akcesoria,jak chociażby breloczki, oleje, bon na paliwo. Pokrowiec przeciwdeszczowy. Stojak albo blokada do motoru z prawdziwego zdarzenia.
Najprościej celować w akcesoria,jak chociażby breloczki, oleje, bon na paliwo. Pokrowiec przeciwdeszczowy. Stojak albo blokada do motoru z prawdziwego zdarzenia.
- Adam Wang
- Świeżak
Adam Wang napisał(a):Kupna kasku odradzałbym z prostego względu...bezpieczeństwo. O ile rozmiar rękawiczek możemy znać albo ciut za duże,to nie problem, to rozmiar czaszki i każdego producenta kasków jest mało znany i bardzo różny.
Same dobre pomysły. Może jeszcze być smar, środek do czyszczenia łańcucha, coś do polerki..ogólnie cała otoczka.
A ja ostatnio dostałem podgrzewane manetki

-
Jarucyn - Świeżak
ja bym się cieszył jakby mi ktoś kupił butelkę rumu albo szarą wódę na myszach (whisky]
nie wiem czy jeszcze istnieje ale w Krakowie był Szambelan, można było wskoczyć na kielonka na miejscu a także kupić miodówkę szambelana, ale to miało wygar.
nie wiem czy jeszcze istnieje ale w Krakowie był Szambelan, można było wskoczyć na kielonka na miejscu a także kupić miodówkę szambelana, ale to miało wygar.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Bony paliwowe to jest najleszpa opcja moim zdaniem. Zatankowac trzeba i tak a to zawsze jakas oszczednosc.
- goobydoobie
- Świeżak
Jarucyn napisał(a):Same dobre pomysły.
A ja ostatnio dostałem podgrzewane manetkiuważam że bardzo trafiony prezent, zwłaszcza jak jeżdżę już od marca, a przestane pewnie w listopadzie jak w zeszłym roku.
dzięki za aprobatę!:)
Mógłbyś jakoś opisać sposób używania/działania podgrzewanych manetek?
Prawdę mówiąc, pierwsze słyszę o takim wynalazku

- Adam Wang
- Świeżak
Adam Wang napisał(a):Jarucyn napisał(a):Same dobre pomysły.
A ja ostatnio dostałem podgrzewane manetkiuważam że bardzo trafiony prezent, zwłaszcza jak jeżdżę już od marca, a przestane pewnie w listopadzie jak w zeszłym roku.
dzięki za aprobatę!:)
Mógłbyś jakoś opisać sposób używania/działania podgrzewanych manetek?
Prawdę mówiąc, pierwsze słyszę o takim wynalazku
podmienia się całe manetki, do tego jest sterownik, najprostszy to guzik montowany do kierownicy który przełącza funkcję grzania 1off, 2 high, 3 medium, 4 low. działa zajebiście i przydaje się wszędzie gdzie jest chłodniej. Oxford robi najbardziej popularne. warto!!!
Adam, jeszcze ze studiów jak pierwszy raz dali mi to do picia i zapytali jak mi smakuje. tak odpowiedziałem, inna wersja to była wóda na dętkach od tira, ale szara wóda na myszach bardziej zapada w pamięć.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5