Jaki prezent dla motocyklisty?
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
tam gadasz że nic Ci więcej nie potrzeba. to niekończące się wydatki, ciągle a to kask a to rękawice a to buty a to nowy kombiak a to navi a to wydech by się przydał, to może jeszcze klamki, mocniejsza żarówka, a to szyba do kasku, a to pinlock bo stary porysowany,
wpadÅ‚ mi do gÅ‚owy pomysÅ‚ na bank energii... nie wiem jak to siÄ™ w polsce nazywa. z eng - power bank. do Å‚adowania telefonu. takie 5000mAh kosztuje £9.99. mniejszy 2500mAh £4.99. jak gdzieÅ› siÄ™ jedzie na caÅ‚y dzieÅ„ to siÄ™ przydaje.

wpadÅ‚ mi do gÅ‚owy pomysÅ‚ na bank energii... nie wiem jak to siÄ™ w polsce nazywa. z eng - power bank. do Å‚adowania telefonu. takie 5000mAh kosztuje £9.99. mniejszy 2500mAh £4.99. jak gdzieÅ› siÄ™ jedzie na caÅ‚y dzieÅ„ to siÄ™ przydaje.

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Dobrym pomysłem, nie wymagającym mierzenia i kontrowersji podoba mi się ten kolor nie podoba może być zestaw kosmetyków motocyklowych, które przydadzą się przy każdej okazji.
Zestaw taki sami możemy skomponować, albo skorzystać z przygotowanego przez mutula edytowany - leff
Zestaw taki sami możemy skomponować, albo skorzystać z przygotowanego przez mutula edytowany - leff
- Pchela
- Świeżak
Witam wszytkich
Temat prezentów powrócił jak co roku
Potrzebuję zrobić prezent dla starego wyjadacza (mianowicie mojego teścia i chłopaka)
Jeden i drugi interesuje się oldtimerami (w sumie mają już z 15sztuk motocykli
)
Na kolejny motocykl do kolekcji mnie niestety nie stać
Może macie jakiś pomysł ? Mój luby szaleje za junakiem M10/M07.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Paulina

Temat prezentów powrócił jak co roku

Potrzebuję zrobić prezent dla starego wyjadacza (mianowicie mojego teścia i chłopaka)
Jeden i drugi interesuje się oldtimerami (w sumie mają już z 15sztuk motocykli

Na kolejny motocykl do kolekcji mnie niestety nie stać

Może macie jakiś pomysł ? Mój luby szaleje za junakiem M10/M07.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Paulina
- halucyna
- Świeżak
- ollo2
- Świeżak
Co mogę kupić staremu kumplowi? Około trzydziestki jest. Jeździ na 125tkach, raczej "klasyka", bo nie ma prawka A. Myślałem nad rometem jakimś, ale słyszałem, że to straszna chińszczyzna i tylko składane są w Polsce. Prawda to?
Widełki cenowe 4-5k pln.
Widełki cenowe 4-5k pln.
Ostatnio edytowano 12/7/2016, 16:57 przez maciejdontski, łącznie edytowano 1 raz
Sprawdź sukienki w stylu rokowym (otwórz link) najmodniejsze tego sezonu!
-
maciejdontski - Świeżak
Dla mnie motocykl to nie tylko maszyna ale też styl życia. Moze jestem dziwny, ale strasznie lubie czytać o ich historii, wiec jakis wypasiony album dla mnie byłby gites. To zalezy od człowieka, ale pomysł zawsze jest, w cenie przystepnej (pewnie do 150 zl) i nie ma ryzyka, że ktos kto się nie zna na motycyklach popełni gafe.
- krogulec
- Świeżak
Ja dostałem od żony zestaw smarów. Trafiła, nie powiem - nawet nie mowiłem, że muszę się zaopatrzyć w takie rzeczy. Zaskoczyła mnie, w ogóle się tego nie spodziewałem.
Blog o <a href="http://pomoc-drogowa-wroclaw24.pl/">pomocy drogowej</a>.
- viaRenta
- Świeżak
Tak, kamerka sportowa jest ok, tylko pamiętajcie - nie po najmniejszej linii oporu. Te najtańsze nie nadają się do niczego 

- kamilidzik
- Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości