Trudne sprawy [+18]
lagiboy napisał(a):Zauważyliście ze gimbaza jest leniwa do tego stopnia, że pisząc posta, na koniec zamiast włączyć sprawdzanie pisowni to dorzuca "sorry za błędy"
Nje
Sorry za błędy
Czy w warszawie i okolicach byl dzisiaj grad??
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
lagiboy napisał(a):Zauważyliście ze gimbaza jest leniwa do tego stopnia, że pisząc posta, na koniec zamiast włączyć sprawdzanie pisowni to dorzuca "sorry za błędy"
To nie lenistwo, a wtórny analfabetyzm niestety. Smartfon sobie błędy sam poprawi, komputer już nie zawsze, a długopis nigdy.
-
Angler - Bywalec
rosiboj napisał(a):lagiboy napisał(a):Zauważyliście ze gimbaza jest leniwa do tego stopnia, że pisząc posta, na koniec zamiast włączyć sprawdzanie pisowni to dorzuca "sorry za błędy"
Nje
Sorry za błędy
Raczej nie masz się co martwić
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):rosiboj napisał(a):
Raczej nie masz się co martwić
Heheh ... o to mi chodzilo, so prawda jestem optymista ale zawsze w tle czlowiek sie zastanawia
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Ja ósemkę wyjebałem z laptopa chwilę po uruchomieniu. Zainstalowałem siódemkę i jakoś śmiga. Na stacjonarnym wciąż stoi poczciwy XP i hula nienagannie. Reszta Windowsów dla mnie nie istnieje.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
cioracz napisał(a):Gips z nogi sciagniety. Ale mam stabilizator. Noge ak zobaczylem to zwariowalem, jest taka chudziutka jak dwa palce. Rok robienia nog psu w dupe.
Gdzie dostałeś łącznik stabilizatora do nogi?
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):to nie trzeba blyo temu psu tam tej nogi wkladac, he he he ; - )
Za duża pokusa. Nie moglem sie powstrzymac. A ze podszkoczyl jak poczul kolano to nie moja wina
Speedi to był zestaw młodego narwańca "ustabilzuj se sam..." a łącznik byl w zestawie... happy meal
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
cioracz napisał(a):Gips z nogi sciagniety. Ale mam stabilizator. Noge ak zobaczylem to zwariowalem, jest taka chudziutka jak dwa palce. Rok robienia nog psu w dupe.
I widzisz? Po ch** robić nogi?
A tak na poważnie, nie ma problemu, pamięć mięśniowa, w miesiąc, albo dwa to odbijesz.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invi wiem ale nie mogę na nią patrzeć
Z innej beczki https://youtube.com/watch?v=CRW9mKm84-o japirdole co to jest? Od razu widać jacy zniewieściali ludzie są po tej gorszej stronie. Wybił bym to coś jak leci.
Z innej beczki https://youtube.com/watch?v=CRW9mKm84-o japirdole co to jest? Od razu widać jacy zniewieściali ludzie są po tej gorszej stronie. Wybił bym to coś jak leci.
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości