Trudne sprawy [+18]
suhy-19 napisał(a):Walenty zaden przekret po prostu pracuje w PPPO i mam taka ciekawa pieczatke (przesylka sluzbowa)
A co to ku*rwa jest? Poczta Polska Platformy Obywatelskiej?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
mar111cin napisał(a):Rosi, spokojnie http://www.v10.pl/archiwum/serwis_infor ... muppet.jpg
Naogladalem sie tych wszystkich emili itd , ze teraz to jak nie jest to radar z UK z paskami na drodze i pomiarem czasu to dla mnie kazdy inny radar to generator liczb losowych i mozna sobie jego pomiar wsadzic w tylek wiec sie tym za bardzo nie przejmuje , bardziej interesuje mnie to pod katem wspolpracy i przeplywu danych
Niektorym gry zrobily wode z mozgow (otwórz link)
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
CzesterTX napisał(a):suhy-19 napisał(a):Walenty zaden przekret po prostu pracuje w PPPO i mam taka ciekawa pieczatke (przesylka sluzbowa)
ostatnio jakis debil zmienil nazwe na pion poczta polska ochrona
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):CzesterTX napisał(a):suhy-19 napisał(a):Walenty zaden przekret po prostu pracuje w PPPO i mam taka ciekawa pieczatke (przesylka sluzbowa)
ostatnio jakis debil zmienil nazwe na pion poczta polska ochrona
Dziku ;s
Skołuj mi taka pieczątkę
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Sorki, nie bylo mnie kilka dni, zajeb przed sesja...
Pisalem juz o tym wczesniej, wstawiam raz jeszcze, skoro Ci umknelo.
Tak z innej beczki. Wystawilem swoja rrke na alledrogo. Specjalnie nie zalezy mi na sprzedazy, wiec cena jest, lekko mowiac, kontrowersyjna. Dzis odjechal pierwszy potencjalny kupiec... Na dzien dobry pretensje, ze owiewki nie sa oryginalne. No to lecimy z wyjasnieniami, ze nie produkowano pc37 w Repsolu... Koledzy kupca staraja mi sie wmowic, ze jest inaczej. Pokazuja mi jakas aukcje pc37 po lifcie, tez repsol z tekstami: to jest oryginalny... Zapraszam ich,zeby poszperali w internecie i douczyli sie, spojrzeli na kod lakieru pod zadupkiem, etc. Oczywiscie dalej upieraja sie, ze w 04 wychodzily oryginalne repsole. Coz, oryginalne owiewki do niej leza w pudle juz trzeci rok, podobnie jak lusterka, szybka i tona innych gratow, ale to jakby grochem o sciane. Final oczywiscie taki, ze moto nie kupili, pojechali po tego bardziej oryginalnego Repsola. Smile i takie moje pytanie... Albo mialem do czynieia z ignorantami, ktorzy chyba chcieli wyrwac rr za 10k z cala masa gratow, albo internet klamie, a ja jestem kretynem....
Ja to wiem, Ty to wiesz, wiekszosc tego forum tez, ale jak widac, nie wszyscy. I jeszcze sie kloca...
MarSen napisał(a):Sewii pochwal się
Pisalem juz o tym wczesniej, wstawiam raz jeszcze, skoro Ci umknelo.
Tak z innej beczki. Wystawilem swoja rrke na alledrogo. Specjalnie nie zalezy mi na sprzedazy, wiec cena jest, lekko mowiac, kontrowersyjna. Dzis odjechal pierwszy potencjalny kupiec... Na dzien dobry pretensje, ze owiewki nie sa oryginalne. No to lecimy z wyjasnieniami, ze nie produkowano pc37 w Repsolu... Koledzy kupca staraja mi sie wmowic, ze jest inaczej. Pokazuja mi jakas aukcje pc37 po lifcie, tez repsol z tekstami: to jest oryginalny... Zapraszam ich,zeby poszperali w internecie i douczyli sie, spojrzeli na kod lakieru pod zadupkiem, etc. Oczywiscie dalej upieraja sie, ze w 04 wychodzily oryginalne repsole. Coz, oryginalne owiewki do niej leza w pudle juz trzeci rok, podobnie jak lusterka, szybka i tona innych gratow, ale to jakby grochem o sciane. Final oczywiscie taki, ze moto nie kupili, pojechali po tego bardziej oryginalnego Repsola. Smile i takie moje pytanie... Albo mialem do czynieia z ignorantami, ktorzy chyba chcieli wyrwac rr za 10k z cala masa gratow, albo internet klamie, a ja jestem kretynem....
suhy-19 napisał(a):sewii napisał(a):oryginalnym repsolem pc37
ta oryginalnym jak 600rr pc37 nigdy nie miala takiego malowania
Ja to wiem, Ty to wiesz, wiekszosc tego forum tez, ale jak widac, nie wszyscy. I jeszcze sie kloca...
NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
Aukcja już wygasła
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-cbr6 ... y5AD7.html
Braciak prowadzi działalność gospodarcza, sprowadza samochody z Włoch stad bledy w ogłoszeniu, jawnie handlarski styl ogłoszenia i zdjecia z sesji. Mnie tam na sprzedaży nie zależało wiec i cena wyższa.
http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-cbr6 ... y5AD7.html
Braciak prowadzi działalność gospodarcza, sprowadza samochody z Włoch stad bledy w ogłoszeniu, jawnie handlarski styl ogłoszenia i zdjecia z sesji. Mnie tam na sprzedaży nie zależało wiec i cena wyższa.
NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
- sewii
- Świeżak
Widzę, że to normalna praktyka oferować 5k zł mniej za motocykl...
Tak szczerze to jak kupowałem V-stroma, to mi głupio było zbić cenę z 18,5k, gość od razu w sumie przez telefon powiedział że tak na prawdę chce 18k a ja że daję 17,5k xD no to mi głupio było jak facet odmówił xD i skończyło się, że sprzedał mi za 17,5k, ale bez dodatkowego siodła (wartość około 350zł za używkę) i jeszcze tydzień motocykl poużywał
500zł to nawet nie było 3% wartości, a tutaj kurde janusze biznesu przyjeżdżają i mówią 1/2 do 2/3 ceny motocykla...
Tak szczerze to jak kupowałem V-stroma, to mi głupio było zbić cenę z 18,5k, gość od razu w sumie przez telefon powiedział że tak na prawdę chce 18k a ja że daję 17,5k xD no to mi głupio było jak facet odmówił xD i skończyło się, że sprzedał mi za 17,5k, ale bez dodatkowego siodła (wartość około 350zł za używkę) i jeszcze tydzień motocykl poużywał
500zł to nawet nie było 3% wartości, a tutaj kurde janusze biznesu przyjeżdżają i mówią 1/2 do 2/3 ceny motocykla...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Tak ma raczej każdy
Dlatego Kawę wystawiłem drożej niż chciałem, a w rzeczywistości to za 12k bym ją sprzedał od ręki
Dlatego Kawę wystawiłem drożej niż chciałem, a w rzeczywistości to za 12k bym ją sprzedał od ręki
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
suhy-19 napisał(a):jak mi w tamtym roku tak samo zajechała drogę śmieciara to patrzyłem w która cześć śmieciarki walnąć aby jak najmniej zabolało
cioracz napisał(a):Ja bym zamknął oczy
A ja się w rów wpierdzieliłem i wyjechałem
I nawet strasznie babki nie zjebałem bo wyraziła skruchę
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
ja bym za takie foty za***al. po co ktos wrzuca takie foty? gowno tam widac, to jest portal aukcyjny, ja po zdjeciach chce widziec czy malowanie jest oryginal, czy sa ograniczniki etc, a nie ze ktos siedzi na ziemi kolo moto przed jakims zamkiem. zawsze mnei to cholernie wkurzalo xd
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości