Trudne sprawy [+18]
wszystkie walenty, wszystkie
wyjątkowo sąd może w wyroku wydać postanowienie o zachowaniu którejś (np D i kierowca pekaesa - jedyny żywiciel rodziny itd).
egzamin sprawdzający zdajesz, jakbyś podchodził do B.
wyjątkowo sąd może w wyroku wydać postanowienie o zachowaniu którejś (np D i kierowca pekaesa - jedyny żywiciel rodziny itd).
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):wszystkie walenty, wszystkie
Ma-sa-kra
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
miki1406 napisał(a):Siemata...
Daaawno mnie nie było... Ale czemu?!?!
Narodziła mi się 22 maja córka Edyta
Trochę ochłonąłem i wracam
Gratulacje,
Miałem się wczoraj pytać gdzie się miki podział, Gumisia tez wcięło.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Może też rodzi
Wielka rzecz takie narodziny... Byłem przy całym "spektaklu" i nawet pępowinę ciąłem
Córka zdrowa 10/10, 3,00kg, 56cm... Mama zadowolona
Z tej okazji zainstalowałem do Suzuki "PampersBag" - czyli kuferek z płytą
Wielka rzecz takie narodziny... Byłem przy całym "spektaklu" i nawet pępowinę ciąłem
Córka zdrowa 10/10, 3,00kg, 56cm... Mama zadowolona
Z tej okazji zainstalowałem do Suzuki "PampersBag" - czyli kuferek z płytą
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Panowie czy ktoś z Was wymieniał pompe hamulcowa do kawy 636 z 06r? albo dawał zestaw naprawczy? bo zamówiłem u Olka motocykle ale mi nie pasuje a na allegro są inne niż ja mam.... zaraz mnie trafi
Braci się nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
gratulacje MIki, zwłaszcza mamie.
czy ochłonąć = wytrzeźwieć???
czy ochłonąć = wytrzeźwieć???
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
pogoda w weekend do bani, nawet nie to że mokro ale zimno, jadę się przejechać bo muszę kupić płytkę i biorę się za formata bo mi komp już tak muli. jakiś proces którego nie mogę zidentyfikować pożera mi procka, rozgrzewa go że wiatrak mało pierdolca nie dostanie i jeszcze mi coś gada w tle jak odpalam przeglądarkę. Nieźle się coś posrało. przywracanie systemu pomogło na kilka godzin. A no i jeszcze mi się winda rozrosła do 50GB, czyściłem z czego mogłem, wszystkie tymczasowe, update'y sterów i wszystko co zbędne i udało mi się odzyskać 11GB po czym dzisiaj znowu wszystko zasrane i 1,5 GB wolnego na partycji C. Nie ma na co czekać. i chyba postawię sobie obok Ubuntu do oglądania filmów i latania po necie.
-
lagiboy - Moderator
-
suhy-19 - Moderator
postawiłbym sobie xp ale juz nawet sterowników do niego nie robią. to był w moim mniemaniu najlepszy windows, nie żarł zbyt dużo ani przestrzeni ani mocy, łatwy do konfiguracji i wszystkie gry śmigały. jeszcze nawet win8 nie dotknąłem a tu już 10 się wpieprza. gdyby nie gry to w ogóle bym sobie windą dupy nie zawracał. w tym momencie przerzucam dane z kompa na dysk zewnętrzny na wyłączonych wszystkich procesach łącznie z explorerem. Stary poczciwy total commander jak zwykle niezastąpiony.
-
lagiboy - Moderator
już stoi winda7 pro od razu na starcie 25gb zeżarła. a teraz jeszcze cała masa sterów.
pytanie z innej beczki. jakiego klienta torrent używacie? kiedyś korzystałem z bit lorda ale uTorrent okazał się być mniej obciążający. teraz nie dość że się rozrósł to jeszcze ma te wkurzające paski reklamowe. coś innego ktoś?
pytanie z innej beczki. jakiego klienta torrent używacie? kiedyś korzystałem z bit lorda ale uTorrent okazał się być mniej obciążający. teraz nie dość że się rozrósł to jeszcze ma te wkurzające paski reklamowe. coś innego ktoś?
-
lagiboy - Moderator
uTorrent.
Każdy miał. A był bardzo długo w użyciu i na dużym % komputerów więc logiczne że był łamany. Ale na przykład wyszukiwarka plików w 7 to krok w tył w porównaniu z XP. Nawet painta z XP sobie na 7 zainstalowałem
Przy kilku TB dysku może sobie żreć
rosiboj napisał(a):np mial wiecej dziur niz wszystko inne kiedykolwiek
Każdy miał. A był bardzo długo w użyciu i na dużym % komputerów więc logiczne że był łamany. Ale na przykład wyszukiwarka plików w 7 to krok w tył w porównaniu z XP. Nawet painta z XP sobie na 7 zainstalowałem
lagiboy napisał(a):już stoi winda7 pro od razu na starcie 25gb zeżarła. a teraz jeszcze cała masa sterów.
Przy kilku TB dysku może sobie żreć
-
Invi - VIP Ścigacz.pl