133
Dzisiaj miałem potencjalnego kupca na motocykl, ale zastanawia się jeszcze nad hajką xD Mam nadzieję, że jak obejrzy jakąś na żywo, to szybko zmieni zdanie - wygląd jest nieporównywalny.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Angler napisał(a):Trzecia sprawa - ona jest jakieś 6-7 lat starsza niż ja. A ta klasa wiekowa mnie już nie interesuje.
jeden z kolegów (około 1960 rocznik) odrzekł "A czemu takie stare?"
6 – 7 lat to wcale nie taka duza roznica, zalezy tylko ile Ty sam masz lat.
A kumpla masz fajnego, he, he, wie co dobre.

senekkorzenna napisał(a):ooooo Angler informuje Cie autorytatywnie że i starsze panie nadają się do użytku wewnętrznego.
Rzekl bym, ze zalezy od stanu technicznego mozma miec 55 i wszyscy beda sie ogladac a mozna miec 25 i nikt nawet spojrzeniem nie rzuci ( co najwyzej jakas koscia po spozyciu )
mar111cin napisał(a):Angler, fakt faktem, ja jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny starszej niż 21latAktualna coś mi się zasiedziała
A aktualnie jestem w tym wieku, że 7 lat starsza ode mnie, to apetyczny kąsek
polecam tala ryczaca 40 – tke tylko dobrze zakonserwowana musi byc.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 jako, że iż mam 23 lata (aż się czuję stary), to 6-7 lat więcej niż ja = 30. Ale w dół... Nie jednak nie minimum 18 musi mieć.
A co do ryczącej 40'tki... Wolę tak z 70'tkę. Z rozrusznikiem serca. Po ślubie ino zawał w noc poślubną i można kolejnej szukać
A co do ryczącej 40'tki... Wolę tak z 70'tkę. Z rozrusznikiem serca. Po ślubie ino zawał w noc poślubną i można kolejnej szukać

-
Angler - Bywalec
miki1406 napisał(a):Taki trochę hehehehe CaffeRacer
Do odbudowy dobre..
Wiejski ścigacz

Do odbudowy zajebisty, bo (nie wiem czy czytałeś dwie strony dalej) po 4 latach stania za 3'cim kopem odpaliła
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Angler napisał(a):A co do ryczącej 40'tki... Wolę tak z 70'tkę. Z rozrusznikiem serca. Po ślubie ino zawał w noc poślubną i można kolejnej szukać
Pod warunkiem ze jej majatek opiewa sume Minimum 150 milionow jurkow

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
"To jest cud, że ja wyszÅ‚em na czÅ‚owieka wÅ‚aÅ›ciwie. MówiÄ™ „wyszÅ‚em”, bo miaÅ‚em blisko. Daleko – „poszedÅ‚em”, blisko – „poszÅ‚em”, prawda? Blisko – „wyszÅ‚em”, daleko – „wyszedÅ‚em”. Chowam siÄ™ daleko – „chowam”, blisko – „chowiÄ™”. Mam nadziejÄ™, że paÅ„stwo to wiÄ…."

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
senekkorzenna napisał(a):ooooo Angler informuje Cie autorytatywnie że i starsze panie nadają się do użytku wewnętrznego.
Jak jest tłok dobry, to i w starym cylindrze będzie pracował.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
SpeedyGonzales napisał(a):senekkorzenna napisał(a):ooooo Angler informuje Cie autorytatywnie że i starsze panie nadają się do użytku wewnętrznego.
Ale jak rysy są duże to już kompresja nie ta.
-
Angler - Bywalec
Angler napisał(a):SpeedyGonzales napisał(a):senekkorzenna napisał(a):ooooo Angler informuje Cie autorytatywnie że i starsze panie nadają się do użytku wewnętrznego.
Ale jak rysy są duże to już kompresja nie ta.
Najlepsza nówka z plombą, ale trudno teraz o taki nominał, prawie same po szlifie.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
SpeedyGonzales napisał(a):senekkorzenna napisał(a):ooooo Angler informuje Cie autorytatywnie że i starsze panie nadają się do użytku wewnętrznego.
a fuj, po trzykroc PUJ !

SpeedyGonzales napisał(a):Najlepsza nówka z plombą, ale trudno teraz o taki nominał, prawie same po szlifie.
raczej z zerwanymgwintem

Angler,
spoko, w moim wieku to juz tylko pogaworzyc, a jak chcialem to m tu miektorzy polowanie zepsuli

- andy7
- Moderator
a fuj, po trzykroc PUJ !

SpeedyGonzales napisał(a):Najlepsza nówka z plombą, ale trudno teraz o taki nominał, prawie same po szlifie.
raczej z zerwanymgwintem

Angler,
spoko, w moim wieku to juz tylko pogaworzyc, a jak chcialem to m tu miektorzy polowanie zepsuli

Valenty,
starozytni egipcjanie mawiai, kto smaruje ten jedzie

- andy7
- Moderator
andy bo w starożytnym egipcie to smarowali co popadnie, a to powiedzenie wzięło się stąd bo jak jakaś starsza była to najpierw strupy potem ropa. I dlatego znienawidzili suchego początku 

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości