Jest na forum ktos??odwazny:)
Ja mam kuzyna, który zrobił prawko w lutym 2 lata temu, tata kupił mu w maju R6, w czerwcu się rozbił 1 raz. Zrobił moto w tym roku, pojeździł 2 miesiące i znów crash. Takich motocyklistów bym się wystrzegał...
A ja...od 200 do 2004 ogar, potem 1 rok na CZ350, a teraz Kawa Zephyr 1100 od lutego (w kwietniu przerwa 3 tyg spowodowana wypadkiem - koleś autobusem mi wyjechał) Zrobiłem Zephyrem 7 tys km w tym roku i jak na razie jest OK
Ale i tak przyznam się, że jeszcze go dobrze nie wyczułem
Pozdrawiam
A ja...od 200 do 2004 ogar, potem 1 rok na CZ350, a teraz Kawa Zephyr 1100 od lutego (w kwietniu przerwa 3 tyg spowodowana wypadkiem - koleś autobusem mi wyjechał) Zrobiłem Zephyrem 7 tys km w tym roku i jak na razie jest OK

Pozdrawiam
Kawasaki ZR1100 | | www.borntoride.pl
-
PalaszD - Świeżak
Za duzo w "Świecie Motocykli" składali płytek z filmami o kolesiach ze Stanów itp.
a tam nie ma GSek, CB tylko same coolmoto:)
Podjarało sie kilku, ale ja się nie dziwie, sam oglądam:)
a tam nie ma GSek, CB tylko same coolmoto:)
Podjarało sie kilku, ale ja się nie dziwie, sam oglądam:)
Ostatnio edytowano 11/9/2006, 12:24 przez dosiek77, łącznie edytowano 1 raz
- dosiek77
- Bywalec
A wiec tak...z własnego doswiadczenia, nie z plotek i zabobonów wiem ze 600 nie jest złą pojemnoscią na początek chyba ze ktos jest wybitny wariat.Moje doswiadczenie nie jest zbyt duze,rok temu zaczynalem od r6 2002, na poczatku jak wiadomo troszke strach przed duza moca ale ciagle na niej jezdze i mysle jest to naprawde super motocykl na poczatek...ale to jest tylko i wylacznie moje zdanie.BTW sam kurs na prawko duzo daje i mozna sie troszke nauczyc
pozdrawiam i zycze gumowych drzew

pozdrawiam i zycze gumowych drzew
-
ot1k - Świeżak
Mam odmienne zdanie-kurs na prawko nic nie daje.
Wszystko weryfikuje ulica. A co do odwagi jak w tytule to ja jednak proponuje sie zastanowić czyt to odwaga czy głupota.
Oczywiście, że można na pierwasze moto kupić R6, widocznie jesteś madry na drodze i opanowany, ale większości ludzi to nie służy.
Pozdrawiam!
Wszystko weryfikuje ulica. A co do odwagi jak w tytule to ja jednak proponuje sie zastanowić czyt to odwaga czy głupota.
Oczywiście, że można na pierwasze moto kupić R6, widocznie jesteś madry na drodze i opanowany, ale większości ludzi to nie służy.
Pozdrawiam!
- dosiek77
- Bywalec
tym którzy wierza świecie, ze spoko mozna zacząc od 600 czy lytra i że teraz już opanowali te motocykle proponuję ogladnąć i posłuchac wypowiedzi Michała "Perka" Pernacha na TVN Turbo w programie ścigacze:D Dla mnie jest jasne-jeśli gość ktory jeździ jako zawodnik w wyścigach od paru lat stwierdza że dopiero nauczył się jeździć 600tką to gość mówiacy że po roku latania R6 ją opanował zasługuje tylko na jedną odpowiedź-pier....e hipolicie:D
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kaju-to nie wynika z niekumania tylko z tego, ze po paru naszych rozmowach wiekszość Twoich postów do mnie odbieram jako kolejny granat zaczepny i wole trzymać się na dystans.
Co do nieodkrytego talentu wyścigowego-najlepsi to zaczynają jako dzieciaki od pocket bike, małych enduro itp a nie od potworka R6 i podobnych:)
Co do nieodkrytego talentu wyścigowego-najlepsi to zaczynają jako dzieciaki od pocket bike, małych enduro itp a nie od potworka R6 i podobnych:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):tym którzy wierza świecie, ze spoko mozna zacząc od 600 czy lytra i że teraz już opanowali te motocykle proponuję ogladnąć i posłuchac wypowiedzi Michała "Perka" Pernacha na TVN Turbo w programie ścigacze:D Dla mnie jest jasne-jeśli gość ktory jeździ jako zawodnik w wyścigach od paru lat stwierdza że dopiero nauczył się jeździć 600tką to gość mówiacy że po roku latania R6 ją opanował zasługuje tylko na jedną odpowiedź-pier....e hipolicie:D
Po pierwsze jak bys troszke myslal i mial kilka szarych komorek umialbys odroznic 2 slowa"do nauki" i "opanowac" no ale jak ludzi twojego wymiaru odrazu usiada na 600 a potem pier.. takie glupoty na forum nie majac zielonego pojecia to sie nie dziwie...nastepnym razem najpierw przeczytaj, postaraj sie zrozumiec co ktos pisze, spokojnie przeanalizuj jak nie nadazasz

Po drugie jak napisalem jest to tylko i wylacznie moja podstawna opinia wiec jezeli wam nie wychodzi nie łapcie mnie za slowa i nie komentujcie tak jak wyzej bo to wcale nie swiadczy o mnie:] R6 jest boska i wiele wybacza.
Pozdrawiam i wyloozujcie chłopcy
Ps. nie sprawdziles na wlasnej skórze nie wypowiadaj sie
-
ot1k - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości