Kredyty?
dostac to moze dostaniesz ale nie wiem czy na taka kwote. wiesz, bank musi miec pewnosc ze bedziesz mial z czego splacacMadboY napisał(a):nie mam czasu czytac calego tematu, ale mam pytanie.
Czy jako student, ktory oficjalnie nie wykaze zarobkow dostane kredyt na 5k PLN?

-
giuseppe - Świeżak
Moim zdaniem bankie dosyć przychylnie patrzą na studentów i spokojnie udzielą Ci takiego kredytu, szczególnie jak udasz się to tych placówek o których pisano wcześniej. Ta czołowka kredytodawców na pewno da Ci się poznać i wybierzesz dobry dla siebie kredyt.
- suzuka gsxf
- Świeżak
No zabezpieczają się, ale na jakiejś ale musisz dostać ten kredyt na jakiejś podstawie, jako student jesteś moim zdaniem na drodze z pierwszeństwem, ale jakaś możliwość spłaty chyba musi być sprawdzona.
- suzuka gsxf
- Świeżak
zaraz, zaraz, moment, panowie - byla mowa o studencie ktory nie ma oficjalnych dochodow - wg mnie jaki by to bank nie byl to o kredyt bedzie b. ciezko bo niby na jakiej podstawie? ze jest studentem? nawet do kredytu studenckiego jest potrzebny zyrant... przejrzalem oferty i jedyne co banki oferuja studentom BEZ DOCHODU to karta kredytowa z limitem 500zl i to trzeba miec srednia powyzej 3,5 albo 4,0 w zaleznosci od bankusuzuka gsxf napisał(a):Moim zdaniem bankie dosyć przychylnie patrzą na studentów i spokojnie udzielą Ci takiego kredytu, szczególnie jak udasz się to tych placówek o których pisano wcześniej. Ta czołowka kredytodawców na pewno da Ci się poznać i wybierzesz dobry dla siebie kredyt.
-
giuseppe - Świeżak
wybadalem stronke GE Money Bank'u i jest tam opcja kredytu bez zaswiadczenia o dochodzach, tyle ze procent duzy (12.9%-25% zaleznie od konkretnej osoby).
Snieg spadl i to mnie troche ostudzilo. Poczekam do marca. W miedzyczasie dojdzie troche grosza a moze i kredyt nie bedzie nawet potrzebny
bo chodzilo oczywiscie o kupno kolejnego moto hehe
Snieg spadl i to mnie troche ostudzilo. Poczekam do marca. W miedzyczasie dojdzie troche grosza a moze i kredyt nie bedzie nawet potrzebny

bo chodzilo oczywiscie o kupno kolejnego moto hehe
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
jest oferta bez zaświadczeń - warunek - musisz mieć dobrze płacony, najlepiej zamknięty już kredyt w historii kredytowej (albo płacony regularnie od conajmniej roku).
Są również inne możliwości.
Jak coÅ› to kontakt www.magicmoney.pl
znajdziecie mnie tam pod mailem biurowym
Są również inne możliwości.
Jak coÅ› to kontakt www.magicmoney.pl
znajdziecie mnie tam pod mailem biurowym
-
MisterBIG - Świeżak
Może aż taka lipa od razu nie jest, nie mniej jakimś dochodem trzeba się pochwalic, tylko nie wiem czy każdy bank tego wymaga.
- suzuka gsxf
- Świeżak
każdy bank wymaga dochodu
tylko inaczej udokumentowanego....
jest zaświadczenie z pracy - prosta sprawa
jest też oświadczenie kredytobiorcy - wtedy zazwyczaj bank sprawdza fakt samego istnienia zakładu pracy - możę, ale to tylko może zapytać telefonicznie pracodawcę czy taki to a taki wogóle tam pracuje, ale NIE PYTAJĄ o ZAROBKI. (nie muszę podawać jak to upraszcza sprawę gdy ktoś ma swoją działalność).
Jest już kredyt w polsce - do 100% wartości finansowania, na dowolny motocykl do 8 lat (wiek motoru), może dodatkowo sfinansować AC i OC oraz od kradzieży z miejsca niestrzeżonego - obowiązkowe przy kredycie.
tylko inaczej udokumentowanego....
jest zaświadczenie z pracy - prosta sprawa
jest też oświadczenie kredytobiorcy - wtedy zazwyczaj bank sprawdza fakt samego istnienia zakładu pracy - możę, ale to tylko może zapytać telefonicznie pracodawcę czy taki to a taki wogóle tam pracuje, ale NIE PYTAJĄ o ZAROBKI. (nie muszę podawać jak to upraszcza sprawę gdy ktoś ma swoją działalność).
Jest już kredyt w polsce - do 100% wartości finansowania, na dowolny motocykl do 8 lat (wiek motoru), może dodatkowo sfinansować AC i OC oraz od kradzieży z miejsca niestrzeżonego - obowiązkowe przy kredycie.
-
MisterBIG - Świeżak
w przypadku studenta to tez moze byc problemMisterBIG napisał(a):jest oferta bez zaświadczeń - warunek - musisz mieć dobrze płacony, najlepiej zamknięty już kredyt w historii kredytowej (albo płacony regularnie od conajmniej roku).

zawsze mozna poprosic znajomego ktory ma dzialalnosc zeby nas zatrudnil na jakakolwiek umowe (ktora natychmiast rozwiazemy po przyznaniu kredytu) i wziac kredyt na oswiadczenie (nie sprawdzaja wtedy wysokosci zarokow)
-
giuseppe - Świeżak
MadboY z tym kredytem to radze Ci się 2 X zastanowić. Ja też miałem moto w kredycie i ledwo od wypłaty do wypłaty mi starczało, bo jak juz masz moto, to szkoda żeby stało, a jak dużo latasz, to niestety moto tanie w utrzymaniu nie jest
Jak chcesz cieszyć się z jazdy i miec komfort psychiczny, to lepiej w kredyt się nie bawić, no chyba że Cie na niego stać... takie moje zdanie
pzdr

pzdr
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
wiesz, jak sie bierze kredyt "na styk" ze malo ci zostaje na cala reszte co miesiac... czasem lepiej rozlozyc na wiecej mniejszych rat i nie zarzynac sie co miesiacpawel_rr napisał(a):MadboY z tym kredytem to radze Ci się 2 X zastanowić. Ja też miałem moto w kredycie i ledwo od wypłaty do wypłaty mi starczało, bo jak juz masz moto, to szkoda żeby stało, a jak dużo latasz, to niestety moto tanie w utrzymaniu nie jestJak chcesz cieszyć się z jazdy i miec komfort psychiczny, to lepiej w kredyt się nie bawić, no chyba że Cie na niego stać... takie moje zdanie
pzdr
-
giuseppe - Świeżak
Dokładnie tak jest, lepiej wziąść nieco większy kredyt i na kilka rat więcej go rozłożyć niż później nie móc czerpać przyjemności z jazdy i szczypać się żeby starczyło do wypłaty. A oferty są do wyboru i bardzo elastyczne.
- suzuka gsxf
- Świeżak
nie zapominajcie, ze auta nie są bezawaryjne. jak sie ma mało wolnej kasy to w razie poważniejszej awarii może się okazać ze nie będzie nas stać na szybka naprawę...Wesly napisał(a):W sumie to macie rację...bo nawet jeśli będziemy mieli więcej gotówki to poprostu kredyt możemy wcześniej spłacić i po kłopocie...
-
giuseppe - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość