Kredyty?
- suzuka gsxf
- Świeżak
http://dlaciebie.bzwbk.pl/22987 zobacvzcie bank zachodni sam sie zastanawiam nad kredytem na moja nowa cbrke 600 rr kredyt minimum to 10 tys zl splacanie minimum rok po 1 tys zl mniesciecznie koszt kredytu jedyne 700 zl
-
michalf84 - Świeżak
oj niestety ja pracuje za granica jednak zawsze polecam ten bank bo jestem z niego zadowolony co do kreedytu jescze go nie zaciagnalem jednak nie ma o sie bac to nie sytem argentynski wiec zadnych podstepow nie ma zawsze mozna wejsc na strone kazdego banku i porownac oferty choc watpie by sie znacznie roznily dam tylko jedna rade nie bierz kredytu w providencie;) no i wiadomo w firmach o ktorych w zyci nie slyszelismy bo wiadomo kredytu mozemy ise nie doczekac powodzeni wszystkiego dowiesz sie i obliczysz na stronach wybranych bankow pozdrawiam
-
michalf84 - Świeżak
szkoda ze na uzywane nie maja takiej oferty...
ale tutaj myslalem o Auto Okazji w GE Money - duza miedzynarodowa firma wiec zero stresu. nie wiem tylko czy w tej ofercie mozna kupic takze moto... ktos sie orientuje??
ale tutaj myslalem o Auto Okazji w GE Money - duza miedzynarodowa firma wiec zero stresu. nie wiem tylko czy w tej ofercie mozna kupic takze moto... ktos sie orientuje??
-
giuseppe - Świeżak
Jeśli chcecie kupić moto to mówcie czy jestem w stanie takowy Wam sprowadzić i sprzedać. Wszystkie nówki roczniki 07-08. Yamaha R1, Suzuki GSXR600 to żaden problem. Ceny parę tysięcy niższe niż u dealera motocyklowego. 

- zieluch
- Świeżak
Kredyty doprowadzaja do bankructwa wielu osob.Nie istnieje cos takiego jak DOBRY kredyt:)
Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
ja mam kredyt zaczerpniety na rachunek firmy w takim funduszu drobnych przedsiebiorstw MIKRO nie wiem czy takie cos jest u Ciebie w miescie...
tam daja kredyt oprocentowany nie w skali roku tylko procenty biora od calej kwoty np ja mam 8tys i od tego doplacam 20% w systemie 18 rat czyli jakies 1600zl wiecej jak na moje to nie jest duzo tym bardziej ze rozlozone to jest na 18 rat.. do splaty mam 9600zl tylko bys musial miec kogos kto Ci wezmie to na firme jesli sam nie prowadzisz
tam daja kredyt oprocentowany nie w skali roku tylko procenty biora od calej kwoty np ja mam 8tys i od tego doplacam 20% w systemie 18 rat czyli jakies 1600zl wiecej jak na moje to nie jest duzo tym bardziej ze rozlozone to jest na 18 rat.. do splaty mam 9600zl tylko bys musial miec kogos kto Ci wezmie to na firme jesli sam nie prowadzisz
- MaziMegaBoss
- Świeżak
Kilkadziesiąt lat temu wiele osób zaryzykowało i zaciągnęło kredyt, dziś żyje im się dobrze, wracamy to "dobrych kredytów", na pewno nie wzorem tamtych lat, ale Europy i Świata. Na pewno, spłacamy więcej niż bieżemy, ale to bank to nie ośrodek wsparcia, no i jeśli wybierać to w placówkach znanych banków.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Co do Tych palcówek, to ja nie widzę innej możliwości brania kredytu w banku, który jest duży, ma lata tradycji i działa na rynku międzynarodowym, mam złe doświadczenia z małymi bankami, powstającymi jak grzyby po deszczu w naszym kraju, więc takowe odradzam... a Kredyty, trzeba je brać bo po to są, no chyba, że ma się gotówkę <i tak bym chciał
)) ale niestety>

- Pulsar
- Świeżak
Jak dobra ta koleżanka?:) Najlepszy bank to Rodzice, bo można wynegocjować zerową prowizję i oprocentowanie, ale w pewnym wieku, trzeba się udać do banku jednak i jak tu mówił Pulsar warto postawić na doświadczenie kredytodawcy.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości