POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Cześć
Mam na imię Sławek.Mam prawie 17lat. Mieszkam w Skórczu 21km. od Starogardu Gd.Od ponad roku matocykle to moja pasja. Jezdze skuteram keeway matrix, ale mam nadzieje że to sie niedługo zmieni.
Mam na imię Sławek.Mam prawie 17lat. Mieszkam w Skórczu 21km. od Starogardu Gd.Od ponad roku matocykle to moja pasja. Jezdze skuteram keeway matrix, ale mam nadzieje że to sie niedługo zmieni.
-
czarek. - Świeżak
- janciownik
- Świeżak
Witam
Nazywam sie Przemek mam 17 lat mieszkam w Zabrzu a urodziłem sie w Białej Podlaskiej. Swoja przygodę z motorkami zacząłem w wieku 9 lat kiedy to pierwszy raz ''dosiadłem'' bogini szos zwaną motorynką
Potem moim pierwszym motorkiem był Romet Ogar 205 kompletny złom ale na wiejskie polne drogi nadawał sie idealnie
hmmm na plus co wyszło dla mnie z użytkowania Rometa to była cierpliwość, psuł się nie miłosiernie aż do pięknego dnia kiedy skończyłem 16 lat zostałem obdarowany przez rodziców motocyklem SUZUKI RG 125 jestem z niego zadowolony a swojej przygody z motorkami nie zamierzam na nim zakończyć bo moim marzeniem jest HONDA CB 500
Pozdrawiam.

- Memas
- Świeżak
Siema, jestem Krzysiek i latam na hondzie dio 50cc, jestem z Chełma i kocham sztunt XD. Marzy mi się hondz cbr 600rr w malowaniu moviestar.
>>TenMomentGdyOczyWjegoStronęZwróconeZpodziwemPatrząOneGdyOnGrzejeOpone.<< | | http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f6681.html
- Kriss0306
- Świeżak
WITAM WSZYSTKICH !!!
WITAM WSZYSTKICH MOTOCYKLISTÓW OBECNYCH i PRZYSZŁYCH !!!
Mam na imię Paweł i jestem z Warszawy. W czerwcu stuknie mi 28 lat.
Obecnie jeżdżę YZF 1000 R THUNDERACE. Wcześniejsze sprzęty to THUNDRCAT i pierwszy ZZR 600.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW ! ! !
Mam na imię Paweł i jestem z Warszawy. W czerwcu stuknie mi 28 lat.
Obecnie jeżdżę YZF 1000 R THUNDERACE. Wcześniejsze sprzęty to THUNDRCAT i pierwszy ZZR 600.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW ! ! !
- pawik7
- Świeżak
Czesc
uzupelnic formalnosci by nalezalo, wiec
Jestem Artur i mam uwaga 33 lata, tak to nie zart
pochodze z Malborka, teraz mieszkam w UK.
A jezdze tak jak w opisie...
Kiedys mialem ETZ250 a wczesniej Ogara z silnikiem Jawki (to wazne
) a jeszcze wczesniej Komar 2 z biegami w raczce.
uzupelnic formalnosci by nalezalo, wiec
Jestem Artur i mam uwaga 33 lata, tak to nie zart

pochodze z Malborka, teraz mieszkam w UK.
A jezdze tak jak w opisie...
Kiedys mialem ETZ250 a wczesniej Ogara z silnikiem Jawki (to wazne

Yama-moto FZ6-N
- grafi
- Świeżak
Tak krótko to nazywam się Kuba, mieszkam w Lęborku (pomorskie), jeżdżę na razie na Malaguti F15, ale w tym roku przesiadam sie na 125 (nie wiem jaką - mocną
). Słucham rocka i metalu, lubię ładne i inteligentne dziewczyny, duże prędkości (im szybciej tym lepiej) mam 16 lat. To tyle o mnie

-
ksNEOks - Świeżak
Tak krótko to nazywam się Kuba, mieszkam w Lęborku (pomorskie), jeżdżę na razie na Malaguti F15, ale w tym roku przesiadam sie na 125 (nie wiem jaką - mocną
). Słucham rocka i metalu, lubię ładne i inteligentne dziewczyny, duże prędkości (im szybciej tym lepiej) mam 16 lat. To tyle o mnie

-
ksNEOks - Świeżak
babeczka na forum :)
Hej chlopaki,
Wraz z moim gs 500e powiekszam niewielke grono kobietek na motorach
pozdrowienia dla wszystkichi do zobaczenia na trasie!
Wraz z moim gs 500e powiekszam niewielke grono kobietek na motorach

pozdrowienia dla wszystkichi do zobaczenia na trasie!
- bbbeata0
- Świeżak