POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
- Apocalips_86
- Świeżak
Witamy witamy na forum i zapraszamy w nasze skromne progi 

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
- &rew
- VIP Ścigacz.pl
Witam.
Jestem kobietą i nie znam sie na motocyklach. Temat ten o tyle jest mi znany, o ile zainteresowałam sie losem jedengo poszkodowanego mtocyklisty. O sprawie napiszę na forum w temacie "Pomoc dla...'. Cóż mogę tylko zachęcić do solidaryzowania się z chorym kolegą - fanem motocykli.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanych rajdów

Jestem kobietą i nie znam sie na motocyklach. Temat ten o tyle jest mi znany, o ile zainteresowałam sie losem jedengo poszkodowanego mtocyklisty. O sprawie napiszę na forum w temacie "Pomoc dla...'. Cóż mogę tylko zachęcić do solidaryzowania się z chorym kolegą - fanem motocykli.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanych rajdów

- morsik
- Świeżak
witam
Piatka dla wsyzstkich
!!!
Przyszła kolej i na mnie aby sie tu zarejestrować :]
Ad 1) Skad jestem: ok 25 km na pld od Wawy, jadac E7 w str Krakowa, a zeby nie siegac tak daleko wzrokiem wystaczy kierowac sie na Grojec lub bliżej na Tarczyn, bo w zasadzie mieszkam w polowie drogi między stolica a wspomnianym Tarczynem (to info dla tych, ktorzy kojarzą okolice)
Ad 2) Czym latam, latałem i będę latał: zaczęlo sie jak to juz ktoś wspomniał od wózka którym bylelem wożony, potem wiadomo standardowo chodzik na dwóch kółkach, ale poprzecznie ustawionych, które zostawiały dwa ślady niczym auto,a nie jeden, jak motocykl
...potem wozony byłem cudami polskiej techniki, syrena, polonez, w miedzy czasie trafifła sie stara poczciwa, dzisja warta majatek, gdyby nie to, że zezłomowana w kolorze policyjnym skoda 105
....nastepnie dosiadałem wardburga, ale nie zeby bylo wygodniej z silnikiem golfa, lecz po to by emocje byly wieększe ze starym kopcącym silnikiem dwusuwa. (dzis jeszcze stoi w garażu gotów do każdej nastepnej wyprawy), gdzies w miedzy czasie pojawil sie seat leon....nie wspominając oczywiście o PKSach, ikarusach i tramwajcha....no i pierwsze dwa koła, które pojawiły sie w sierpniu A.D. 2006r, czyli xj 600 diversion '98r.
...co będzie następne czas pokaże
Pozdrawiam !!!

Przyszła kolej i na mnie aby sie tu zarejestrować :]
Ad 1) Skad jestem: ok 25 km na pld od Wawy, jadac E7 w str Krakowa, a zeby nie siegac tak daleko wzrokiem wystaczy kierowac sie na Grojec lub bliżej na Tarczyn, bo w zasadzie mieszkam w polowie drogi między stolica a wspomnianym Tarczynem (to info dla tych, ktorzy kojarzą okolice)
Ad 2) Czym latam, latałem i będę latał: zaczęlo sie jak to juz ktoś wspomniał od wózka którym bylelem wożony, potem wiadomo standardowo chodzik na dwóch kółkach, ale poprzecznie ustawionych, które zostawiały dwa ślady niczym auto,a nie jeden, jak motocykl

Pozdrawiam !!!
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
-
warjatron - Świeżak
cześć
Jestem z przepieknego Milanówka, na motorach za dużo nie jeździłem - dzieścia lat temu na Komarze i Kadecie, naście lat temu na MZ 150 jak 1. raz podchodziłem do prawka kat. A, i ostatnio na H CBF 250 i H CB 500. Na dniach podchodzę do egzaminu, jak zdam to upoluje jakąś fajną "cebulę" 500 i będa nią śmigał w ciepłe, słoneczne dni
, chciałbym Hornecikiem 600 latać, ale trochę sie tej maszynki boję, więc może za kilka sezonów
. Życzę wielu szybko pokonanych winkli i katamaraniarzy patrzących w lusterka 

Jestem z przepieknego Milanówka, na motorach za dużo nie jeździłem - dzieścia lat temu na Komarze i Kadecie, naście lat temu na MZ 150 jak 1. raz podchodziłem do prawka kat. A, i ostatnio na H CBF 250 i H CB 500. Na dniach podchodzę do egzaminu, jak zdam to upoluje jakąś fajną "cebulę" 500 i będa nią śmigał w ciepłe, słoneczne dni

-
Norbi - Świeżak
Siema. Spoko,witamy,witamy szczególnie Pannę z mojego rodzinnego, pięknego miasteczka:) Do zobaczenia na drodze!
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
co do strachu...byl plan ze jak zdam prawko to bede jezdzic HDekiem(sporciakiem), bo moj facet bedzie mial inny motor,a jak wszyscy wiedza harleye niezbyt chca sie rozpedzac wiec bym sie tak szybko nie zabila. jednak okazalo sie ze po wsadzeniu do niego silnika 1.2 z buela zrobila sie z niego bestia taka ze tylko gumy pali i na kolo od razu idzie...zrezygnowalam...
-
Lasidora - Świeżak
Weprowadzenie do zagadnienia;p
Hmmm jam Konrad
. Pochodzę z Rzeszowa, jednego z piękniejszych miast Polski, 20 lat na budziku stuknie 18 maja, interesuję się sportami ekstremalnymi związanymi z dwoma kółkami, obecnie uprawiam FreeRide i DownHill, poza tym zajmuje się wspinaczką, a w zimie zaś łyżwy.
W wolnych chwilach uderzam na siłownię lub basenik. Uwielbiam taniec. Potrafię gotować ;p (prawie jak oferta matrymonialna -
- wolny, bez nałogów, przygarnie kobitę z okolic Rzeszowa w wieku od 19 - 21 lat-) heheh
Mam prawo jazdy od ponad 1.5 roku kat. B. W tym roku zamierzam zdać kat. A.
Miałem przyjemność prowadzić lub jeździć dłuższy czas:
VW Polo (obecnie)
Fiat 126p (mmm tylni napęd)
Fiat Punto III
Renault Laguna
Opel Omega
Volvo V40
Daewoo Lanos
Daewoo Matiz
Iveco Daily Van
MZ ETZ 125
Jawa 350 TS
Plany na przyszłość?
1.Zdać jakoś maturę
2.Zacząć pracę jako sprzedawca sprzętu sportowego.
3.Prawko kat. A
4.Zbieranie kasy
5.Na wiosnę zakupić Suzuki GS500 i ciuchy
6.Powozić się z dwa/trzy sezony szlifując umiejętności zbierając równolegle kasę na Hondę CBR600.
Pozdrawiam Motocyklistów
spokojnych powrotów do domu wszystkim życzę.
Hmmm jam Konrad

W wolnych chwilach uderzam na siłownię lub basenik. Uwielbiam taniec. Potrafię gotować ;p (prawie jak oferta matrymonialna -

Mam prawo jazdy od ponad 1.5 roku kat. B. W tym roku zamierzam zdać kat. A.
Miałem przyjemność prowadzić lub jeździć dłuższy czas:
VW Polo (obecnie)
Fiat 126p (mmm tylni napęd)
Fiat Punto III
Renault Laguna
Opel Omega
Volvo V40
Daewoo Lanos
Daewoo Matiz
Iveco Daily Van
MZ ETZ 125
Jawa 350 TS
Plany na przyszłość?
1.Zdać jakoś maturę

2.Zacząć pracę jako sprzedawca sprzętu sportowego.
3.Prawko kat. A
4.Zbieranie kasy
5.Na wiosnę zakupić Suzuki GS500 i ciuchy
6.Powozić się z dwa/trzy sezony szlifując umiejętności zbierając równolegle kasę na Hondę CBR600.
Pozdrawiam Motocyklistów

Ostatnio edytowano 18/4/2007, 17:49 przez kamp, łącznie edytowano 5 razy
Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Heheh ja również witam
Już nie długo godzina zero na maturalnym czasomierzu, a potem co będzie? Nic nie będzie - Kononowicz wygra i świat zaleją hordy pluszowych różowych, długouchych bestii w tureckich swetrach, będą zabijać ludzi i młodzież ;|
A tak szczerze uciekam trochę poskakać i wyszaleć się na ulicach miasta, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku
Pozdrawiam serdecznie 2-kółkowców ;p

Już nie długo godzina zero na maturalnym czasomierzu, a potem co będzie? Nic nie będzie - Kononowicz wygra i świat zaleją hordy pluszowych różowych, długouchych bestii w tureckich swetrach, będą zabijać ludzi i młodzież ;|

Pozdrawiam serdecznie 2-kółkowców ;p
Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
No to i ja witam - Nazywam sie Henryk Zając i od 13 lat naprawiam pralki.
A tak powaznie, to mam na imie Mikolaj, jezdze Yamaha Fazer 600, pochodze z okolic Wroclawia (tam studiowalem), a teraz mieszkam od dwoch lat w Wawie.
Ot i tyle
M.
A tak powaznie, to mam na imie Mikolaj, jezdze Yamaha Fazer 600, pochodze z okolic Wroclawia (tam studiowalem), a teraz mieszkam od dwoch lat w Wawie.
Ot i tyle

M.
Takich dwoch jak nas trzech, to nie ma ani jednego.
-
majki - Świeżak
Jestem szymon i wohne in Suwałki
dokument B mam od roku (5000 km przejchane), A od 2 tygodni (0km
- jeszcze).
Plany na przyszłość:
-zdać maturkę
-kupić zdrową YZF 600
-śmigać bezawaryjnie dopoki paliwa nie zabraknie
pozdrawiam

Plany na przyszłość:
-zdać maturkę
-kupić zdrową YZF 600
-śmigać bezawaryjnie dopoki paliwa nie zabraknie
pozdrawiam
Szukam: YZF 600 THUNDERCAT 96-97'
-
szymonek - Świeżak
co do motoru ktory mnie sie podoba to bandit 1.2, ale do niego mam za krótkie nózki i za małe łapki zeby sięgnąć choćby do sprzęgła..
Ostrzeżenie
Proszę używać opcji "Edytuj", a nie pisać kilka postów pod sobą. Każdy następny napisany w ten sposób post będzie przeze mnie wykasowany
Pozdrawiam! Gelo007
Ostrzeżenie
Proszę używać opcji "Edytuj", a nie pisać kilka postów pod sobą. Każdy następny napisany w ten sposób post będzie przeze mnie wykasowany

Pozdrawiam! Gelo007
-
Lasidora - Świeżak
Witam wszystkich!!!
Witam wszystkich, mam na imię Marcin,24 lata jeżdżę aktualnie Suzuki RF 600 R '96( 4 sezon), studiuję we Wrocławiu. Jest to moj trzeci motocykl nie licząc motorowerów. Wcześniej była Honda NX 250 Dominator i Suzuki GS 500 E. Przy odrobinie szczęścia w tym sezonie przesiądę się na coś większego 

"we'll do just what we feel, riding horses made of steel"
-
Schredi - Świeżak