POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
oo witam Wroclaw, klaniam sie nisko
Oraz wszystkich swiezakow na forum, ze mna wlacznie 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Witam wszystkich!
Jestem Karol, mam 16 latek i mieszkam w okolicach Starachowic. Od miesiąca jeżdże na RSce 50 troche wzmocnionej, a ogólnie pierwszy raz jeździłem na komarku samemu nie jako torba bagażowa w wieku 7lat, ale troche mały na takie "bydle" byłem wtedy
Od 9roku życia do poprzedniej wiosny całkowite zastopowanie z tematyką dwóch kólek. Jeździłem troche i tuningowałem samochody. Nagle odżyłem i zaczałęm zbierac kase na to co naprawde kocham. W następnym roku chciałbym nabyc CBR 600F3, ale nie wiem czy to się tak szybko spełni
Pozdrawiam wszystkich
Jestem Karol, mam 16 latek i mieszkam w okolicach Starachowic. Od miesiąca jeżdże na RSce 50 troche wzmocnionej, a ogólnie pierwszy raz jeździłem na komarku samemu nie jako torba bagażowa w wieku 7lat, ale troche mały na takie "bydle" byłem wtedy

Pozdrawiam wszystkich
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Witam
chciałbym przywitać sie ze wszystkimi miłosnikami jednosladów, od dość dawna interesuję sie motocyklami, az w koncu zebrałem sie na zrobienie prawka i juz czekam na egzamin, a potem zamierzam sobie kupic jakąś maszynke, ale narazie chciałbym zdobyc pare informacji poszperac troszke po forum i poznac nowych ludzi...
pozdrawiam
chciałbym przywitać sie ze wszystkimi miłosnikami jednosladów, od dość dawna interesuję sie motocyklami, az w koncu zebrałem sie na zrobienie prawka i juz czekam na egzamin, a potem zamierzam sobie kupic jakąś maszynke, ale narazie chciałbym zdobyc pare informacji poszperac troszke po forum i poznac nowych ludzi...
pozdrawiam
- tommi3
- Świeżak
Witam.Mam na imie Grzegorz,mieszkam w Opolu i urodzilem sie w 1978 roku.Do tej pory korzystalem tylko z urkow 4 kolek ale od paru tygodni jestem posiadaczem juz 2 kolek.Niestety motocykl nie jest pierwszej swiezosci ale biorac pod uwage ze to jest moj pierwszy kontakt z motocyklem i nie posiadam jeszcze do tego uprawnien
wiec uwazam ze na poczatek mi wystarczy.Moja maszynka to Kawasaki GPX 750R z 1989 roku.Mam nadzieje ze zniesie on trudy mych pierwszych krokow i pomoze mi nauczyc sie jak sobie radzic na 2 kolkach.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
PS:oczywiscie na prawo jazdy zapisuje sie lada dzien 

GPX 750 R
- detektyw
- Świeżak
cześć wszystkim.
Mieszkam w Piotrkowie Tryb., w metryce wpisano Rafał, wiosen 31, nabyłem teraz moto po długieeeeej przerwie, a konkretnie wcześniej motorynka
.
W głowie poukładane (niektórzy twierdzą, że się nie da
), w życiu też wszystko tak jak zaplanowałem.
Wszystkim życzę szerokości i przyczepności, no codzień się przydaje...
Mieszkam w Piotrkowie Tryb., w metryce wpisano Rafał, wiosen 31, nabyłem teraz moto po długieeeeej przerwie, a konkretnie wcześniej motorynka

W głowie poukładane (niektórzy twierdzą, że się nie da

Wszystkim życzę szerokości i przyczepności, no codzień się przydaje...
A świstak siedzi ... bo sreberka były kradzione
-
rafi - Świeżak
siemka!!!
Jestem z Żywca mam 17lat!!!
Obecnie jezdze na suzuki rg80. i chce ja wlasnie z tuningowac ale nie wiem jak;/;/Moje poprzednie motory to<motorynka,ogar,jawka,wsk,chart,simson,SHL M11>i to chyba wszystko.Pod koniec wakacji chce kupic cos mocniejszego.
Zaczolem nowy tema t i prosze na odpisanie na niego."tuning suzuki rg80"
pozdrawiam
P.s fotki mojego rg80 wysle jak znajde plytke

Jestem z Żywca mam 17lat!!!
Obecnie jezdze na suzuki rg80. i chce ja wlasnie z tuningowac ale nie wiem jak;/;/Moje poprzednie motory to<motorynka,ogar,jawka,wsk,chart,simson,SHL M11>i to chyba wszystko.Pod koniec wakacji chce kupic cos mocniejszego.
Zaczolem nowy tema t i prosze na odpisanie na niego."tuning suzuki rg80"
pozdrawiam
P.s fotki mojego rg80 wysle jak znajde plytke

- bajbus3051
- Świeżak
- bajbus3051
- Świeżak
Witam!
Więc krótkie przemówienie na zadany temat...
Mam 17 lat, mieszkam w Siemianowicach ÅšlÄ…skich, od dnia 24 kwietnia 2007r. jestem dumnym posiadaczem pierwszego skutera.
Pasjonuje się motorami odkąd pamiętam, jednak nigdy, aż do teraz, nie dane było mi dłużej pojeździć na jakimkolwiek jednośladzie, poza rowerem. Na pierwszy skuter wybrałem Rometa 787 ( mam nadzieję, że nie będzie to moja najgorsza decyzja w życiu
) No i to by było wszystko związku z zadanym tematem.
Pozdrawiam wszystkich!
Więc krótkie przemówienie na zadany temat...
Mam 17 lat, mieszkam w Siemianowicach ÅšlÄ…skich, od dnia 24 kwietnia 2007r. jestem dumnym posiadaczem pierwszego skutera.

Pasjonuje się motorami odkąd pamiętam, jednak nigdy, aż do teraz, nie dane było mi dłużej pojeździć na jakimkolwiek jednośladzie, poza rowerem. Na pierwszy skuter wybrałem Rometa 787 ( mam nadzieję, że nie będzie to moja najgorsza decyzja w życiu

Pozdrawiam wszystkich!

- Wojdak
- Świeżak
WITAM mam na imie Paweł jestem z zachodniopomorskiego ,narazie nie jezdze na no moto bo go nie mam i nigdy nie mialem , ale jetsem maxymalnym zapalencem i niedlugo kupuje pierwsze moto a za rok dwa drugie moto a za trzy cztery trzecie moto, nie wyobrazam sobie ze mam tylko jeden rodzaj motorku,glupio to brzmi le tak jest taka pozostalosc po rowerach-choruje na cykloze pozdrawiam cale forum motomaniakow
paltriax
- paltriax
- Świeżak
Witam.
wszystkich, którym płynie w żyłach E98 z domieszką krwi.
Mam tyle lat ile przeciętny motonita w cywilizowanej części Europy.
Zawodowo ? Zajmuję się zbieraniem Was z asfaltu i wyrywaniem z objęć Św. Piotra (jeśli jeszcze daliście mi szanse)- noszę charakterystyczny czerwony garniturek- innych nie znoszę.
Jeździłem CZ 350, Junakiem a teraz crosem syna jak mi czasem pozwoli.
I ma prośbę
-odżałujcie trochę kasy na ochraniacze, ciuchy i buty, bo kask to na szczęście jest- z obowiązku.
Św. Piotr rozluźni wtedy swój uścisk.
I nie bądźcie tylko mistrzami długich prostych.
wszystkich, którym płynie w żyłach E98 z domieszką krwi.
Mam tyle lat ile przeciętny motonita w cywilizowanej części Europy.
Zawodowo ? Zajmuję się zbieraniem Was z asfaltu i wyrywaniem z objęć Św. Piotra (jeśli jeszcze daliście mi szanse)- noszę charakterystyczny czerwony garniturek- innych nie znoszę.
Jeździłem CZ 350, Junakiem a teraz crosem syna jak mi czasem pozwoli.
I ma prośbę
-odżałujcie trochę kasy na ochraniacze, ciuchy i buty, bo kask to na szczęście jest- z obowiązku.
Św. Piotr rozluźni wtedy swój uścisk.
I nie bądźcie tylko mistrzami długich prostych.
- Cypis44
- Świeżak
Hekja wszystkim,
Jestem Aga, mam 20lat. Do tej pory jezdzilam na Yamaszce 80ccm enduro( podkreconej do rajdów) i na Suzuki RMX 50 (niestety wiek mi nie pozwalal na wiecej). Mieszkam sobie w Lublinie. I to chyba tyle o mnie... Reszta wyjdzie w praniu
Jestem Aga, mam 20lat. Do tej pory jezdzilam na Yamaszce 80ccm enduro( podkreconej do rajdów) i na Suzuki RMX 50 (niestety wiek mi nie pozwalal na wiecej). Mieszkam sobie w Lublinie. I to chyba tyle o mnie... Reszta wyjdzie w praniu

- rudziutka_aguska
- Świeżak
Heh Cypis, powinienes uscisnac sobie dlon z moim ojcem
Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam nadzieje, ze skorzystamy nawzajem ze swojej wiedzy i doswiadczen

Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam nadzieje, ze skorzystamy nawzajem ze swojej wiedzy i doswiadczen

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
witam wszystkich
na imie mam kacper i mam 13 lat:} niemam karty narazie i musze nsr jezdzic po polach :/ mieszkam kolo lubina......
to chyba wszystkie podstawowe info.
Czerwony kolor zarezerwowany jest dla modów
na imie mam kacper i mam 13 lat:} niemam karty narazie i musze nsr jezdzic po polach :/ mieszkam kolo lubina......
to chyba wszystkie podstawowe info.

Czerwony kolor zarezerwowany jest dla modów
- kacpextreme
- Świeżak
witam wszystkich. mam 28 lat jestem z wloclawka. na motocyklach jezdze od dziecka, zaczynajac od motorynki. 2 lata temu okazyjnie kupilem bandita 400(super moto na poczatek) i tak wrocilem na dwa kolka. dzis jezdze (znaczy naprawiam
)suzuki bandit 1200. rocznik 96

witam wszystkich
- jacenty
- Świeżak
Cześć mam ma imię Marcin, lat 30. życie poukładane, w głowie poukładane chyba ...
Na motocyklu jeżdżę od niedawna, na kursie na prawko, wcześniej motorynki i troche na motorze kumpla.
Właśnie poluję na Suzi sv650. Większość ciuchów już kupiona, z ochraniaczami, więc mam nadzieję, że nikt mnie z objęć sw. Piotra nie będzie wyciągał.
Pozdrawiam i do zobaczenia na winklach
Na motocyklu jeżdżę od niedawna, na kursie na prawko, wcześniej motorynki i troche na motorze kumpla.
Właśnie poluję na Suzi sv650. Większość ciuchów już kupiona, z ochraniaczami, więc mam nadzieję, że nikt mnie z objęć sw. Piotra nie będzie wyciągał.
Pozdrawiam i do zobaczenia na winklach

Definicja głupoty: "Kontynuować robienie rzeczy w ten sam sposób i oczekiwać odmiennych rezultatów"
-
Marcin_SF - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości