Serwer CS @ Scigacz.pl
SzpiceR -
1. Pisze Sajmon-MODa wlasnie, konwertujacego giere na SajmonStrike. Nowe svary pozwola na precache nowych modeli i wybor pomiedzy modelami zenskimi a meskimi , oprocz tego che dorzucic cenzure czata, reklamy na scianach ewentualnie (zamiast tych valvowych dac jakies inne) i cos tedy.
Generalnie z powodu pracy zawodowej itp, na razie siedze w Hammer Toolsach i robie mapke, chcialbym przeniesc Q2DM4 i Q2DM6 do CSa orazzrobic kilka wlasnych pomyslow
Wrzucilem mapki serii WH_
wh_dust2
to dust2 z wallhackiem, czesc scian jest transparentna
gra sie przednio !
1. Pisze Sajmon-MODa wlasnie, konwertujacego giere na SajmonStrike. Nowe svary pozwola na precache nowych modeli i wybor pomiedzy modelami zenskimi a meskimi , oprocz tego che dorzucic cenzure czata, reklamy na scianach ewentualnie (zamiast tych valvowych dac jakies inne) i cos tedy.
Generalnie z powodu pracy zawodowej itp, na razie siedze w Hammer Toolsach i robie mapke, chcialbym przeniesc Q2DM4 i Q2DM6 do CSa orazzrobic kilka wlasnych pomyslow
Wrzucilem mapki serii WH_
wh_dust2
to dust2 z wallhackiem, czesc scian jest transparentna

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Szymon postaram się w niedługim czasie podrzucić Ci jedną mapke, będzie to mapa mojego LO w którym się uczyłem ; ) narazie tylko był taki problem że sciany są, a nie możemy z kumplami znaleźć tekstur.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
A możeby tak klan scigacz.pl
zarejstrujemy sie w ESL i zrobi się pierwszy i drugi skład. Oczywyście dla zabawy
bo żeby grać (otwórz link) z najlepszymi to spóźniliśmy się jakieś 4 do 6 lat :].
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 28/8/2013, 15:00 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
Quatre88 napisał(a):A możeby tak klan scigacz.plzarejstrujemy sie w ESL i zrobi się pierwszy i drugi skład. Oczywyście dla zabawy
![]()
bo żeby grać z najlepszymi to spóźniliśmy się jakieś 4 do 6 lat :].
Pozdrawiam
Jestem jak najbardziej ZA

"Myśl pozytywnie..
To życia esencja..."
To życia esencja..."
-
PuNk - Świeżak
Dear Mar111cin, ja tekstur mam od cholery, wrzuc sam projekt to przekompiluje u siebie i wrzuce jakies teksturki, chyba ze masz .bsp i nie masz .wad to juz problem
PuNk - why not?
))

PuNk - why not?

(otwórz link)

-
W takim układzie (otwórz link) to też jakby rozgrywki klanowe
. A stwierdzenie, że nie mamy z nikim szans jest mocno przesadzone
. Wiele razy z członkami (bez skojarzeń proszę
) dawnego klanu ogrywaliśmy mocniejsze skillowo teamy używając dobrej taktyki. Ale cos tak dla jaj możnaby wykombinować.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 28/8/2013, 14:59 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
UPDATE
1. Wszystkie mowione kwestie (czat, Terro-chat i CS-chat) trafiaja do bazy danych. Do wgladu administracji scigacz.pl oraz mojej i ingame-adminow
2. Przepisalem konfiguracje statsme - obecnie nie pojawiaja sie zadne nahalne komunikaty podczas gry, a pelne funkcje liczenia itp sa zachowane
3. Przepisalem konfiguracje hl-guarda, nie pokazuje on juz non stop w konsoli ze ktos zaliczyl poprawnie testy. Jesli nie zaliczy po prostu wyleci.
4. Prace nad GenderMOD i ZombieMOD
GenderMOD - tuaj malo mam do powiedzenia, ale biorac pod uwage oblozenie firmy, pewnikiem rooter tego nie napisze tylko ja, ale... to sie zobaczy
ZombieMOD - dziwnym trafem automagicznie nie dziala, a zawsze chcialem grac modelem zombiaka... sniiiiif
1. Wszystkie mowione kwestie (czat, Terro-chat i CS-chat) trafiaja do bazy danych. Do wgladu administracji scigacz.pl oraz mojej i ingame-adminow
2. Przepisalem konfiguracje statsme - obecnie nie pojawiaja sie zadne nahalne komunikaty podczas gry, a pelne funkcje liczenia itp sa zachowane
3. Przepisalem konfiguracje hl-guarda, nie pokazuje on juz non stop w konsoli ze ktos zaliczyl poprawnie testy. Jesli nie zaliczy po prostu wyleci.
4. Prace nad GenderMOD i ZombieMOD
GenderMOD - tuaj malo mam do powiedzenia, ale biorac pod uwage oblozenie firmy, pewnikiem rooter tego nie napisze tylko ja, ale... to sie zobaczy

ZombieMOD - dziwnym trafem automagicznie nie dziala, a zawsze chcialem grac modelem zombiaka... sniiiiif
(otwórz link)

-
Ja tam nie wiem czy SzpiceR nadaje sie na moda. Prosilem go o niesmiertelnos i lepsze bronie jakies lasery czy bombe atomowa, a on nie umie tego zrobic.

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Niestety, ostatnia co to ja za pazucha mialem schowana poszla w weselnikow ostatnio.
Nic to ze wyrosla mi dodatkowa para rak, bo przynajmniej w bezksiezycowa noc, sam sobie oswietlalem droge.
Niesmiertelnosci jakies sa na stanie, a lasery mozna wlaczyc o ile pameitam sa jakies lasery dostepne
SzpiceR pilnuje, uczy pomaga zmienia mapy, kopie slapi za zle czyny jest niczym moja trzecia prawa reka, namiestnik samego imperatora na odleglej placowce ...
Nic to ze wyrosla mi dodatkowa para rak, bo przynajmniej w bezksiezycowa noc, sam sobie oswietlalem droge.
Niesmiertelnosci jakies sa na stanie, a lasery mozna wlaczyc o ile pameitam sa jakies lasery dostepne

(otwórz link)

-
Pogralem troche ostatnio na serverku i jest w miare ok.. ale mam pare spostrzezen:
- mapy zmieniaja sie co 3-4 min czasem bo ktos ma kaprys zavotowac a wszzyscy odruchowo laduja 1 zamiast popatrzec co pisze.. :/
moja sugestia to dac czas miedzy votami blokujacy... np 10 min miedzy kazdym votem. jest taka zmienna dokladnie nie pamietam..
amx_vote_delay cvar (min. time between votes in seconds)
amx_vote_delay 600 i mamy glosowania co 10 min
- po drugie to czas na kupowanie.... mysle ze 4 sek powinno byc zeby skrypciarze nie mieli takiej przewagi nad poczatkujacymi graczami ktorzy kupuja z palca i traca na tym czas kiedy tamci juz biegna...
mp_freezetime 4 i po sprawie
pozatym bardzo milo sie gra :> pingi sa ok czasami pustki ale sie rozkreci
pozdr dla Adminow.
- mapy zmieniaja sie co 3-4 min czasem bo ktos ma kaprys zavotowac a wszzyscy odruchowo laduja 1 zamiast popatrzec co pisze.. :/
moja sugestia to dac czas miedzy votami blokujacy... np 10 min miedzy kazdym votem. jest taka zmienna dokladnie nie pamietam..
amx_vote_delay cvar (min. time between votes in seconds)
amx_vote_delay 600 i mamy glosowania co 10 min

- po drugie to czas na kupowanie.... mysle ze 4 sek powinno byc zeby skrypciarze nie mieli takiej przewagi nad poczatkujacymi graczami ktorzy kupuja z palca i traca na tym czas kiedy tamci juz biegna...
mp_freezetime 4 i po sprawie

pozatym bardzo milo sie gra :> pingi sa ok czasami pustki ale sie rozkreci

pozdr dla Adminow.
-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
Saimek freezetime 4 to troche za dużo według mnie. Gram ze skryptami bo mi jest wygodniej, ale kupując broń jak to nazwałeś "z palca" robię to tak samo szybko. Wystarczy trochę poćwiczyć. Freezetime jest niepotrzebny, a jeśli ktoś by sięnadal upierał to według mnie nie więcej niż 2 sekundy. Server jest ok i nawet spoko ludzie grają (z małymi wyjątkami
)
.
Pozdrawiam.
Ps: Ja bym zrobił lepszy server i lepiej wszystko zaprogramował (otwórz link), ale ostatnio palec wskazujący strasznie mnie boli
więc muszę się narazie wstrzymać.

Pozdrawiam.
Ps: Ja bym zrobił lepszy server i lepiej wszystko zaprogramował (otwórz link), ale ostatnio palec wskazujący strasznie mnie boli

Ostatnio edytowano 28/8/2013, 14:58 przez Quatre88, łącznie edytowano 1 raz
-
Quatre88 - Świeżak
15minut na mape to stanowczo za mało, rozumiem 45 godzine, ale nie marny kwadrans. Mapy zmieniają sie jak w kalejdoskopie.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Kupowalem bez skryptow, wiem co jest pod jakim klawiszem i ile mam kasy, mieszcze sie w poltorej sekundy max jak mi sie cos zatnie nawet, i od razu biegne, bo shop_zone jest na tyle dlugi ze na rozbiegu w ta sekunde kupie co chce.
vote - Dear Sajmku, moj imienniku zapewne - zwaz w swojej niepojetej spostrzegawczosci jedna rzecz, wszakze nie votuje jedna osoba tylko wlasnie kilka, bo sam vot jest tak ustawiony zeby flooda nie bylo. Dla tego tez votuja tylko ludzie ze scigacz.pl a nie gracze spoza naszego khm, grona.
Quatre - heheheeh
)) ps jest najlepszy. Jak Cie przestanie bolec pomoz mi w C++ stukac moda a nie marudzisz xD
A poza konkurencja wydaje mi sie ze odchudzenie ilosci komunikatow wyjdzie tylko na zdrowie
vote - Dear Sajmku, moj imienniku zapewne - zwaz w swojej niepojetej spostrzegawczosci jedna rzecz, wszakze nie votuje jedna osoba tylko wlasnie kilka, bo sam vot jest tak ustawiony zeby flooda nie bylo. Dla tego tez votuja tylko ludzie ze scigacz.pl a nie gracze spoza naszego khm, grona.
Quatre - heheheeh

A poza konkurencja wydaje mi sie ze odchudzenie ilosci komunikatow wyjdzie tylko na zdrowie
(otwórz link)

-
a jeszcze co do komunikatow, to jedyny komunikat jaki mi się podobał i niestety został usunięty to -- statystyki po zabiciu ile i ikto w Ciebie trafił i ile Ty i komu zadałeś ran. Może to by przywrócić?
bo reszta która była wyświetlana z lewej strony faktycznie jest mało przydatna.
bo reszta która była wyświetlana z lewej strony faktycznie jest mało przydatna.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Zgadzam sie z Marcinem ,staty powinny zostac
mi sie zawsze podobaly ,a co do czasu na mapke to 15 min jest wystarczajace ,tylko zeby ograniczyc voty na mapke np nie po 3 min ,bo to jest denerwujace .

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
staty dalej sa, tylko jest na to komenda
po prostu, mozna chyba nawet przybic zeby Ci sie pojawialy po rundzie a innym nie, ale generalnie na to sa komendy - a po prostu nie smieca az tak paskdnie ekranu.
Fajne to bylo na dust, ale na aimie gdzie giniesz non stop, nakladaly sie momentami 3 warstwy napisow...
z votami juz patrze w svary

po prostu, mozna chyba nawet przybic zeby Ci sie pojawialy po rundzie a innym nie, ale generalnie na to sa komendy - a po prostu nie smieca az tak paskdnie ekranu.
Fajne to bylo na dust, ale na aimie gdzie giniesz non stop, nakladaly sie momentami 3 warstwy napisow...
z votami juz patrze w svary
(otwórz link)

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 118 gości