Serwer CS @ Scigacz.pl
hm, soldat dedicated server?
pomysle
chociaz i tak CS rox i bedziemy w niego grac czy chcemy czy nie
pomysle

chociaz i tak CS rox i bedziemy w niego grac czy chcemy czy nie

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ehh co sie dzieje?
mam sxe wlaczone i wywala ze nie mam O_O
caly czas gralem bylo ok nagle taki zonk...
Server zabezpieczony przez sXe
4.6
www.sxe-injected.com
*** Wyniszczaczz killed Saimek with a headshot from ak47 ***
S_LoadSound: Couldn't load /misc/ow.wav
Type 'funusage' in the console to display Fun module usage
S_LoadSound: Couldn't load /misc/prepare.wav
* Wyniszczaczz made headshot on Saimek at 34.6 m ( 113.7 ft ) with ak47
S_LoadSound: Couldn't load /misc/firstblood.wav
Kicked :Musisz miec zainstalowane sXe aby tutaj grac!, www.sxe-injected.com
Host_EndGame: Server
aha juz wiem jest wersja 4.6
to czemu jak daje update to pisze version is up to date?
skoro to nie dziala to po grzyba Ci programisci daja przycisk w ogole ehhh

mam sxe wlaczone i wywala ze nie mam O_O
caly czas gralem bylo ok nagle taki zonk...
Server zabezpieczony przez sXe
4.6
www.sxe-injected.com
*** Wyniszczaczz killed Saimek with a headshot from ak47 ***
S_LoadSound: Couldn't load /misc/ow.wav
Type 'funusage' in the console to display Fun module usage
S_LoadSound: Couldn't load /misc/prepare.wav
* Wyniszczaczz made headshot on Saimek at 34.6 m ( 113.7 ft ) with ak47
S_LoadSound: Couldn't load /misc/firstblood.wav
Kicked :Musisz miec zainstalowane sXe aby tutaj grac!, www.sxe-injected.com
Host_EndGame: Server
aha juz wiem jest wersja 4.6
to czemu jak daje update to pisze version is up to date?
skoro to nie dziala to po grzyba Ci programisci daja przycisk w ogole ehhh

-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
owszem, update SXE znow sie pojawilo i znow paskudny klawisz nie dziala.
Pisalem juz do autorow / ang / oni mi po hiszpansku costam i lamanym angielskim...
szukam kogos kto zna hiszpanski xD
Pisalem juz do autorow / ang / oni mi po hiszpansku costam i lamanym angielskim...
szukam kogos kto zna hiszpanski xD
(otwórz link)

-
dajcie admina marcinowi zobaczymy co pokaze... bedzie 4 godziny ta sama mapa i do tego aim ale cóz... mni to juz wpienia polowa zero pojecia i boty ale coz zastrzezenia wkolko maja...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
1. Szpicer niechaj bedzie moja lewa reka na CSie
2. Sluchajcie go jak glosu mego
3. On bowiem jest natchniony
4. Nie bedziecie miec mapy jednej, ale wiele
5. Zmieniajcie mapy w imie moje
6. Nie kampujcie
7. Uczcie sie map i nabierajcie skilla
8. Nie TKujcie
9. Wszelaka wladza pochodzi z lufy pistoletu
10. Pamietaj aby na CS@scigacz.pl grywac
2. Sluchajcie go jak glosu mego
3. On bowiem jest natchniony
4. Nie bedziecie miec mapy jednej, ale wiele
5. Zmieniajcie mapy w imie moje
6. Nie kampujcie
7. Uczcie sie map i nabierajcie skilla
8. Nie TKujcie
9. Wszelaka wladza pochodzi z lufy pistoletu
10. Pamietaj aby na CS@scigacz.pl grywac
(otwórz link)

-
widac wszyscy wola cs a nie soldata w 2d i nie burz sie tylko poczekaj kilka dni na te 5 doalrow i kup cs 

(otwórz link)

-
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Nie znasz siÄ™
:P 1.6 jest zajebisty o czym świadczy jego popularność.

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Moze w Unreal T popykamy xD duzo fajnych opcji jest do multi ,musialbym sobie go troche odsiwezyc ,ale pykalo sie pare lat temu 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
ahhh...dawno nie byłem...poczytalem bo zainteresowały mnie dwie rzeczy...temat i co na to inni i...Simon na prezydenta
bądź rezydenta. To jest typowy przykład starej szkoły RPG - te onlineowe popierdułki nijak sie mają do prawdziwego RPG a wciagaja młodych ludzi w jakąs dziwną matnie, ze dovchodzi do tego, ze łepek jeden z drugim wywalają całe kieszonkowe na rzeczy, których nawet nie moga dotknąc bo sa to virtualne itemy w wirtualnej grze. oczywiście patrzac na to z innej strony....genialny interes - biore kase a nie daje zbyt wiele w zamian coś jak obietnice...wmówienie durniowi że to za co zapłacił to ma. jak jest w rzeczywistości...no niech mi przyjdzie mistrz wszystkich MMORPG i przywali w czaszke swoim megamieczem magicznym...tylko ostrzegam, ze oddam mu swoja realnie istniejąca replika katany...i zobaczymy kogo bardziej zaboli
Ale nie o to chodzi. RPG z założenia jest czymś co zmusza do obcowania z ludxmi, do spotykania sie w gronie zywych i dobrej zabawy, która ma tez mocne podłoże merytoryczne (jeżeli Mistrz Gry jest dobry), kształtuje charakter, wyostrza wiele zmysłów i uzewnetrznia te najlepsze cechy charakteru (no nie zawsze
) MMORPG robią wszystko na opak. Grasz z ludźmi, których nawet istnienia nie jestes w staine potwierdzić, ogólna izolacja od swiata zewnętrznego, zamiast spotkać sie z kumplem na podwurku odpalasz taki badziew i jako popaprańczo kolorowy ludzik gadasz z kumplem, który jest równie popapranczo kolorowy w jakimś wykrzywionym cukierkowa wyobraźnią świecie, który mogła by wymysleć Doda lub ktoś jej podobny...i vchba dla ludzi pokroju Dody sa takie zabawy...tak myśle, bo przecież do kontaktu z ludxmi trzeba tez miec pewne predyspozycje chrakterologiczne a jak sie jest tepym, zapatrzonym w monitor fanem "niewiadomoczego" kupowanego za prawdziwe pieniądze....badź wirtualne 9nie ma znaczenia) to trudno sie potem dogadac z kims komu nie można powiedzieć " Czy chcesz kupić zwój magiczny fireball za....". To jest chore. Dlatego zdecydowanie wole po prostu spotkac sie na 4-6h tygodniowo z kumplami grając wyscig w motoGP i potem wymienic sie wrażeniami na gg czy tez na zywo lub na forum niz sleczeć i robić coś co nie ma wiekszego sensu...i jeszcze sie tym przejmować
I nie daj bóg wydawac na to kase
Tak jestem staroswiecki - jak kupuje gre to lubie placić za nią raz i ją miec a nie jakieś abonamenty-wykrety.
Tak sobie właśnie uzmysłowiłem...jejku jak ja dawno niegrałem w prawdziwego RPGa....a wzbudziłoby się chetnie znowu ten dreszczyk prawdziwych emocji w graczach...i Simon...RPG prowadzone przeze mnie ma jedną wspólna ceche z MMORPG...jestem bezlitosny i bywa, ze podczas moich sesji gina nieprawdopodobnie naskilowane postacie...nawet w 25minutowej sesji

Ale nie o to chodzi. RPG z założenia jest czymś co zmusza do obcowania z ludxmi, do spotykania sie w gronie zywych i dobrej zabawy, która ma tez mocne podłoże merytoryczne (jeżeli Mistrz Gry jest dobry), kształtuje charakter, wyostrza wiele zmysłów i uzewnetrznia te najlepsze cechy charakteru (no nie zawsze

Tak sobie właśnie uzmysłowiłem...jejku jak ja dawno niegrałem w prawdziwego RPGa....a wzbudziłoby się chetnie znowu ten dreszczyk prawdziwych emocji w graczach...i Simon...RPG prowadzone przeze mnie ma jedną wspólna ceche z MMORPG...jestem bezlitosny i bywa, ze podczas moich sesji gina nieprawdopodobnie naskilowane postacie...nawet w 25minutowej sesji

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Drogi Thrillco - masz absolutna racje. Nie chodzi nawet o gra, bo moze i jest fajna i moze i przyjemnie sie w nia gra ale o to ze takie matołki kupuja wirtualne rzeczy i leveluja postac calymi miesiacami, albo kupuja lepsza na ebayu ... a ze mmorpg prowadzi do patologii jak zaden inny typ gier i powinno byc 21+ zeby sie gdziekolwiek zalogowac - to widac.
Co do moich sesji, to kiedys dobre 8 minut rzucalem kostkami i wydluzalem przejscie druzyny klifem zeby chociaz 2 skubancow spadlo
)) (pomijam rzut na ocalenie). Tak czy inaczej nie mozna nijak porownac takiego klimatu jak na sesji, z dobrym MG ktory interesujaco, plynnie sie wyslawia opisujac swiat - z jakakolwiek gra, ktora idzie w grafike i zero grywalnosci a tylko bezlitosne meczenie gryzonia.
Ale mloda kadra nie zrozumie - wyobraz zobie 16-18 latkow grajacych w Wampira albo Cuthulu, po prostu no way!
Jeszcze cyber by uszedl , zesmartowany fnral, parenascie wszczepow co kolejke rzut na cyberpsychoze i zabijaka, ujdzie ale Wampir ...
Co do moich sesji, to kiedys dobre 8 minut rzucalem kostkami i wydluzalem przejscie druzyny klifem zeby chociaz 2 skubancow spadlo

Ale mloda kadra nie zrozumie - wyobraz zobie 16-18 latkow grajacych w Wampira albo Cuthulu, po prostu no way!
Jeszcze cyber by uszedl , zesmartowany fnral, parenascie wszczepow co kolejke rzut na cyberpsychoze i zabijaka, ujdzie ale Wampir ...

(otwórz link)

-
Hmm..wiesz..za czasów prowadzenia sklepiku szkolnego podjalem sie karkołomnego zadania. otóż okazalo sie że paru mlodziaków dowiedziało sie o fabularnym RPG, miało system Warhammera -podstawke, mieli kostki, wszystko...tylko nie wieli jak sie za to granie zabrac. Zrobiłem w szkole kółko RPG. Zebrało sie 12 chetnych osób, potworzyliśmy postacie, utalentowanych zachecilem do zobrazowania postaci za pomoc,a ołówka, innych do wymyslenia i wyrysowania elementów zbroi i broni...znalazł sie nawet planista, kótry robił kartograficzne rozryski map na sesje, czy to wiosek, lochów..ja prowadziłem gre...trwalo to jakoś pół roku, potem chlopaki jak już ząlapali to w wakacje dalej kontynuowali to co zaczalem az wreszcie kilku z nich wyladowało w białostockim klubie Warhammer Fantasy...i teraz sedno...to była podstawówka a oni byli z klas 4-6
Sie da sie i powiem, że nie chodziło im o skilowanie postaci, wyłapywanie jakiś niestworoznych rzeczy dla siebie 9tym bardziej ze ja skompy jestem w rozdawnictwie
), chdziło im o przygode, fakt, że gra sie wyobraxnia, ze tworzy wizerunek i charakter postaci, który potem trzeba odgrywać, co niektórym udawało sie genialnie!!! to był jak narazie ostatni i chyba najwspanialszy z epizodów w RPG mojego zycia
Co do usmiercania...najlepsza sytuacje miałem w autorskim systemie "Independence Day-ID4". Stowrzyłem go bazujac na fabule filmu, tylko akcja przenosiła sie kilka lat do przodu, kiedy to okazuje sie że rowałkowanie statku matki to było malo 9co sie wydaje logiczne, statki mialy wielkośc naszego województwa, wiec przyjałem za pewnik, ze ufole musieli przezyc i to wielu...i dopiero teraz zaczyna sie prawdziwa walka o przetrwanie gatunku
) System był kosmicznie rozbudowany ale przemyslany. Np. tworzenie postaci zajmowalo ok 45 min. ale jeśli chcialeś szybciej...wystaczył rzut kostka i jesli miałes szczeście lub pecha zostawales zolnieżem...potem kwestia odzoiału, jednostki i usrednionych skili, uposazenie słuzbowe wiec nie trzeba było przewertowywać 1500 pozycji normalnego ekwipunku plus 3500 szt uzbrojenia i akcesoriów (tak ja naprawde to zrobiłem i wszystko na podstawie realiow). No i zaczynamy sesje. Postacie potworzone (4 mundurowych, 4 cywili), dwa rózne watki jednoczesnie zmierzające do polaczenia graczy w jedno. Po 15 min. stwierdzam, ze trzeba troche akcji..atak ufoli...mysliwce w góre...3 minuty w powietrzu 2 graczy to piloci...wymyslają fortel na zmyłke, ze jden leci na drugiego (obaj mają ogony) dogaduja sie ze w ostatniej chwili jeden wali w dół drugi w góre a ufole w siebie..wiadomo...moment decydujacy....wdół krzyczy jeden, wdól krzyczy drugi...dziekuje za uwage, to róbcie sobie nowe postaci 

Co do usmiercania...najlepsza sytuacje miałem w autorskim systemie "Independence Day-ID4". Stowrzyłem go bazujac na fabule filmu, tylko akcja przenosiła sie kilka lat do przodu, kiedy to okazuje sie że rowałkowanie statku matki to było malo 9co sie wydaje logiczne, statki mialy wielkośc naszego województwa, wiec przyjałem za pewnik, ze ufole musieli przezyc i to wielu...i dopiero teraz zaczyna sie prawdziwa walka o przetrwanie gatunku

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
UPDATE:
1. sXe 4.6 chodzi stabilnie i nie wywiesza sie tak jak 4.5
2. sXe 4.6 chodzi poprawnie na vista ... (zal)
3. nie ma wiekszych zmian
WracajÄ…c do tematu AWP/ AWM itp.
Pamietacie zapewne moja liste armii uzywajacych Arctic Warfire Super Magnum..
Germany - AWM - .300 Winchester Magnum[5]
Indonesia - AWSM - .338 Lapua Magnum
Malaysia
Netherlands - AWSM - .338 Lapua Magnum[6]
Norway - AWM - .300 Winchester Magnum
Russia - AWSM - .338 Lapua Magnum[7]
South Korea - AWSM - .338 Lapua Magnum (8.6x70mm)[8]
United Kingdom - AWSM - .338 Lapua Magnum
United States - AWSM - .338 Lapua Magnum (United States Navy SEALs)
Idac dalej tym tropem, musimy skupic sie na amunicji czego nie zrobil kolega Quatre piszac swoj artykul.
Napisalem juz wczesniej iz nazwa AWM jest nazwa armii niemieckiej, zapewne takze i policji. W CS gramy policja, ok.... mozna wiec przyjac iz nazwa AWM byla by relana gdyby nie jeden maly fakt.
Kupujac amunicje i patrzac na opis broni, mamy .338
Sa to pociski LAPUTA Magnum .338 tak wiec nie moze to byc AWMka gdyz ona uzywa zupelnie innych pociskow (Winchester).
Sami wiec widzicie ze przy tak wielkiej roznicy w kulach, nie moze to byc nijak AWM`ka. Nazwa ta jest niepoprawna i mylaca. Idac dalej i szukajac samej nazwy AWP - Arctic Warfire POLICE - owszem, istnieje taka bron jak AWP jednakze znow mamy problem. AWP zasilana jest pociskami .NATO (7.62x51mm NATO) z magazynka 5cio pociskowego.
Co zatem ? Klasyczny blad tworcow gry - albo amunicja jest niepoprawna, ,albo bron. W naturze po prostu nie ma AWP zasilanego pociskami LAPUTA tak wiec
1. AW SM trzymajac sie typu amunicji
2. AW P biorac pod uwage oddzialy policyjne
WYbor nalezy do was
1. sXe 4.6 chodzi stabilnie i nie wywiesza sie tak jak 4.5

2. sXe 4.6 chodzi poprawnie na vista ... (zal)
3. nie ma wiekszych zmian

WracajÄ…c do tematu AWP/ AWM itp.
Pamietacie zapewne moja liste armii uzywajacych Arctic Warfire Super Magnum..
Germany - AWM - .300 Winchester Magnum[5]
Indonesia - AWSM - .338 Lapua Magnum
Malaysia
Netherlands - AWSM - .338 Lapua Magnum[6]
Norway - AWM - .300 Winchester Magnum
Russia - AWSM - .338 Lapua Magnum[7]
South Korea - AWSM - .338 Lapua Magnum (8.6x70mm)[8]
United Kingdom - AWSM - .338 Lapua Magnum
United States - AWSM - .338 Lapua Magnum (United States Navy SEALs)
Idac dalej tym tropem, musimy skupic sie na amunicji czego nie zrobil kolega Quatre piszac swoj artykul.
Napisalem juz wczesniej iz nazwa AWM jest nazwa armii niemieckiej, zapewne takze i policji. W CS gramy policja, ok.... mozna wiec przyjac iz nazwa AWM byla by relana gdyby nie jeden maly fakt.
Kupujac amunicje i patrzac na opis broni, mamy .338
Sa to pociski LAPUTA Magnum .338 tak wiec nie moze to byc AWMka gdyz ona uzywa zupelnie innych pociskow (Winchester).

Sami wiec widzicie ze przy tak wielkiej roznicy w kulach, nie moze to byc nijak AWM`ka. Nazwa ta jest niepoprawna i mylaca. Idac dalej i szukajac samej nazwy AWP - Arctic Warfire POLICE - owszem, istnieje taka bron jak AWP jednakze znow mamy problem. AWP zasilana jest pociskami .NATO (7.62x51mm NATO) z magazynka 5cio pociskowego.
Co zatem ? Klasyczny blad tworcow gry - albo amunicja jest niepoprawna, ,albo bron. W naturze po prostu nie ma AWP zasilanego pociskami LAPUTA tak wiec
1. AW SM trzymajac sie typu amunicji
2. AW P biorac pod uwage oddzialy policyjne
WYbor nalezy do was
(otwórz link)

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości