Trudne sprawy [18+]
Speedy lepiej zeby rzadzil Kukiz z ktorego list startowal np czlowiek, ktory na pierwszym posiedzeniu juz proponowal zeby w piatek konczyc w poludnie prace komisji oraz wszystkich poslow w celu szybkiego powrotu do domu ? No to rzeczywiscie mielibysmy wielkie zmiany. Sory ale jednak wole Ziobre i Kaminskiego.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Senek, o co Ci chodzi? ja się z Czesterem zgadzam - chociaż u nas zostawmy to jako muzeum, niemcy mają u siebie wystarczająco rozbudowaną strukturę, proponowałbym im zacząć od przywrócenia Dachau.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Powiem tak,
ja tam sie Senkowi nie dziwie, ze napisal tak a nie inaczej.
Czester, niestety przegiales.
Rozumiem, ze mozna miec jakies kontrowersyjne poglady ale to co zostalo napisane nadaje sie co najwyzej do hasioka.
Texty jakie zostaly tu napisane kwalifikuja sie pod prkurature, czy to sie komus podoba czy nie.
Senek dal mozliwosc aby to usunac - nie robiac tego samemu.
Przemyslcie czasami co piszecie bo w pewnych momentach zagalopowaliscie za daleko.

ja tam sie Senkowi nie dziwie, ze napisal tak a nie inaczej.
Czester, niestety przegiales.
Rozumiem, ze mozna miec jakies kontrowersyjne poglady ale to co zostalo napisane nadaje sie co najwyzej do hasioka.
Texty jakie zostaly tu napisane kwalifikuja sie pod prkurature, czy to sie komus podoba czy nie.
Senek dal mozliwosc aby to usunac - nie robiac tego samemu.
Przemyslcie czasami co piszecie bo w pewnych momentach zagalopowaliscie za daleko.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Andy, niczego nie przegiąłem. Po prostu uważam, że trzeba to ścierwo wybić, zanim ono zacznie mordować nas. Koniec i kropka. A Auschwitz było tylko przykładem (nawet niegłupim). Niestety taki już jestem, lubię kontrowersje i nie istnieją dla mnie tematy tabu, czy się to komuś podoba, czy nie. Ci, którzy mnie tu trochę znają, wiedzą że mam czarny humor.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Czester
moge tylko z przykroscia stwierdzic, ze nie roznisz sie od terrorystow. Oni tez chca wyrznac inne scierwa.
Ciekawe na czym sie skonczy ?

moge tylko z przykroscia stwierdzic, ze nie roznisz sie od terrorystow. Oni tez chca wyrznac inne scierwa.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
k_rwa... pohamować trochę zapędy w wyzwiskach... bo widzę, że koniec sezonu nie służy....
Senek - tyś - co to za jednostka? bo mnie zaciekawiłeś
Senek - tyś - co to za jednostka? bo mnie zaciekawiłeś

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
andy7 napisał(a):Czester
Różnię się z prostej przyczyny - ja nie najeżdżam ich krajów, tylko po to, żeby narzucić im swoją kulturę i religię, a tych, którzy się nie podporządkują, wyrżnąć w pień. A oni niestety to robią.
Dążąc do konsensusu - no dobra, po prostu nie wpuszczajmy ich do Polski. Może być?
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):andy7 napisał(a):Czester
Różnię się z prostej przyczyny - ja nie najeżdżam ich krajów, tylko po to, żeby narzucić im swoją kulturę i religię, a tych, którzy się nie podporządkują, wyrżnąć w pień. A oni niestety to robią.
Dążąc do konsensusu - no dobra, po prostu nie wpuszczajmy ich do Polski. Może być?
Nie chodzi o to czy moze byc, tylko o to, ze chcesz wyrznac iles tysiecy ludzi, bo w srod nich trafilo sie kilku extremistow ?

- andy7
- Moderator
Glenroy napisał(a):mar111cin napisał(a):Senek - tyś - co to za jednostka? bo mnie zaciekawiłeś
Nie czytałeś, że Senek wolał świnie pasać niż do szkoły chodzić?.
a nie słyszałem

pewnie nie dosięgał do tablicy

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Panowie.
Spokojniej proszÄ™.
I o rozwagÄ™ apelujÄ™.
Spokojniej proszÄ™.
I o rozwagÄ™ apelujÄ™.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
lepsze wierszem glupot pieprzenie
niz checi mordu szerzenie
zacznijcie loozno sobie rymowac
mozecie tez sobie rapowac
smiechem lepiej swiat zachwycac
niz nienawiscia go wiecznie nasycac
niz checi mordu szerzenie
zacznijcie loozno sobie rymowac
mozecie tez sobie rapowac
smiechem lepiej swiat zachwycac
niz nienawiscia go wiecznie nasycac
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
sprawy są trudne i do tego +18, nie ma się co czepiać ani formy ani treści, jak się komuś nie podoba niech nie czyta. tylko sobie nie ubliżajmy i wymyślajmy. każdy ma jakieś zdanie czy to się komuś podoba czy nie powinien to uszanować o ile nie godzi w jego cokolwiek.
WracajÄ…c do tematu ];)
pamiętacie jak wystrzelali francuzów w redakcji za obrazek?
była potem jakaś impreza na otwartym powietrzu gdzie zapytani co robią mówili że tańczą bo odpowiedzią na terroryzm jest taniec.
zdajecie sobie sprawę że "oni-muzułmanie" (oczywiście nie wszyscy) są na etapie tym samym gdy w europie rządziła inkwizycja i robiło się wyprawy krzyżowe. Teraz oni robią to samo i niekt mi nie powie, że dyplomacją czy tolerancją coś zdziała. Goowno, tam trzeba miecza i broni to jedyne co zrozumieją. Druga sprawa że uchodźcom trzeba pomagać żeby nie było tak jak było z ruskimi w czasie II WŚ gdzie mieli wybór pomiędzy niemiecką kulką, a rosyjską od NKWD. Bo gdyby niemcy chcieli brać ruskich jako jeńców wojennych to oni chętnie by poszli ale rozkaz był nie brać jeńców, logiczne więc co rusek wybierze. Uchodźcom trzeba pomóc ale nie w takiej formie że "przyjeżdżajcie wszystko wam damy"... damy wam broń i przeszkolimy i wracaj się napierdalać o swój kraj. tylko on nie chce... No to sorry darmozjada ja też nie chce, który uważa że mu się należy i on żąda. Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to że ISIS będzie na tyle durne że rzuci się na Rosję (co deklaruje). A Wladek sobie nie da na swoim podwórku nasrać. Wystarczy go trochę podk*rwić i wyśle wojsko żeby zrobić rozpierduche i nie będzie się liczył z żadną opinią. Co mu zrobią? co mu zrobili jak wziął krym? co mu zrobili jak wleciał do szkocji?
WracajÄ…c do tematu ];)
pamiętacie jak wystrzelali francuzów w redakcji za obrazek?
była potem jakaś impreza na otwartym powietrzu gdzie zapytani co robią mówili że tańczą bo odpowiedzią na terroryzm jest taniec.
zdajecie sobie sprawę że "oni-muzułmanie" (oczywiście nie wszyscy) są na etapie tym samym gdy w europie rządziła inkwizycja i robiło się wyprawy krzyżowe. Teraz oni robią to samo i niekt mi nie powie, że dyplomacją czy tolerancją coś zdziała. Goowno, tam trzeba miecza i broni to jedyne co zrozumieją. Druga sprawa że uchodźcom trzeba pomagać żeby nie było tak jak było z ruskimi w czasie II WŚ gdzie mieli wybór pomiędzy niemiecką kulką, a rosyjską od NKWD. Bo gdyby niemcy chcieli brać ruskich jako jeńców wojennych to oni chętnie by poszli ale rozkaz był nie brać jeńców, logiczne więc co rusek wybierze. Uchodźcom trzeba pomóc ale nie w takiej formie że "przyjeżdżajcie wszystko wam damy"... damy wam broń i przeszkolimy i wracaj się napierdalać o swój kraj. tylko on nie chce... No to sorry darmozjada ja też nie chce, który uważa że mu się należy i on żąda. Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to że ISIS będzie na tyle durne że rzuci się na Rosję (co deklaruje). A Wladek sobie nie da na swoim podwórku nasrać. Wystarczy go trochę podk*rwić i wyśle wojsko żeby zrobić rozpierduche i nie będzie się liczył z żadną opinią. Co mu zrobią? co mu zrobili jak wziął krym? co mu zrobili jak wleciał do szkocji?
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
No i Dziadek Senek dopiął swego. Sam wyzywał i obrażał innych użytkowników jako moderator, a ja dostałem punkta, bo poruszyłem kontrowersyjny temat i wyraziłem swoją opinię
Na szczęście Madcap pousuwał posty i nikt się nie dowie 

-
Czester - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości