Trudne sprawy [18+]
CzesterTX napisał(a):andy7 napisał(a):Czester
moge tylko z przykroscia stwierdzic, ze nie roznisz sie od terrorystow. Oni tez chca wyrznac inne scierwa.
Ciekawe na czym sie skonczy ?
Różnię się z prostej przyczyny - ja nie najeżdżam ich krajów, tylko po to, żeby narzucić im swoją kulturę i religię, a tych, którzy się nie podporządkują, wyrżnąć w pień. A oni niestety to robią.
Dążąc do konsensusu - no dobra, po prostu nie wpuszczajmy ich do Polski. Może być?
ale jeszcze w ubiegłym wieku jako Europa to robiliśmy - wszelkie kraje kolonialne.
wcześniej krucjaty.
@Seweryn
Tyle że sunnici i szyici też nawzajem się zabijają.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Szczerze to podzielam zdanie chłopaków, że Senek przegiął i to zdrowo, a to że Czester dostał jeszcze za to ostrzeżenie, to całkowita wasza porażka....
Nawet już lepiej tego nie komentować....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Szczerze to podzielam zdanie chłopaków, że Senek przegiął i to zdrowo, a to że Czester dostał jeszcze za to ostrzeżenie, to całkowita wasza porażka....
Podwójne standardy

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Tej właśnie, o co chodzi z Kaaim? Jak ja tutaj wchodzę, to ten co tydzień, co dwa kupuje albo ścigacza, albo samochód, ostatnio widzę że potwora bmw szuka.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Mnie interesuję tylko ilu narodu by się zdołało zmobilizowac do walki. Jak wiadomo, Polska to waleczny kraj ale patrząc na różnego rodzaju zepsucia społeczne to w to wątpię. Ale z drugiej strony... Będąc w takim wieku jakim jestem a jest to w stosunku do was bardzo mało bo nie całe 18lat. Widzę w rówieśnikach bardzo dużą mobilizację, chęc do walki i przede wszystkim nietolerancję do ciapatych.
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
senekkorzenna napisał(a):Prawdziwa walka to strach ogromny strach który paraliżuje każdego .
Każdy o tym wiem. Większośc ma takie podejście pewnie dlatego że znaczna częśc ma coś związanego z drużynami rekonstrukcyjnymi, strzelcami itp. Ale nie o to chodzi, musiałbyś porozmawiac z kimś żeby tak na prawdę przekonac się ilu ludzi jest świadomych co jest konsekwencją takiej walki. Ja sam nie przeżyłem czegoś takiego i życzę sobie żebym nie przeżył. Wiem dużo o wojnie z opowieści Dziadziusia, Pradziadka, który opowiadał że Ci najbardziej mężni i waleczni słysząc strzały po prostu głupieli
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Jako, że mieszkam na wygnaniu i spotykam iańczyków i innych muzułmanów a do tego do mojej wsi zwieżli do wiezienia ponad tysiąc "uchodżców" to troszkę poznałem ich sposób myslenia (a raczej nei myślenia).
Zgadzam się z tym co napisał sennakorzenna.
Typ z iraku mówi, że gdy saddam rządził twardą ręką to był wzgledny spokój (mneijszości mieli gorzej).
Wszytkim starcało na życie, zapewnione mieli podstawowe potrzeby do życia.
po wejsciu usa wszytko padło i teraz jest jedna wielka rozpierdycha.
Z kaddafim to samo.
Za jego dyktatury każdy miał darmowy socjal, i każdemu starczało.
Zrobili przewrót i mamy to co się teraz dzieje.
Oni sa tak wychowani, że nimi trzeba sterować terrorem i siła.
Nie uznają dobrowolności bo im po prostu od...la.
Zgadzam się z tym co napisał sennakorzenna.
Typ z iraku mówi, że gdy saddam rządził twardą ręką to był wzgledny spokój (mneijszości mieli gorzej).
Wszytkim starcało na życie, zapewnione mieli podstawowe potrzeby do życia.
po wejsciu usa wszytko padło i teraz jest jedna wielka rozpierdycha.
Z kaddafim to samo.
Za jego dyktatury każdy miał darmowy socjal, i każdemu starczało.
Zrobili przewrót i mamy to co się teraz dzieje.
Oni sa tak wychowani, że nimi trzeba sterować terrorem i siła.
Nie uznają dobrowolności bo im po prostu od...la.
-
Croowab - Bywalec
ejj no, ale serio o co chodzi, jedno pytanie zadałem, a tutaj słyszę "nie będę się wtrącał" "gównoburze" "zostaw w spokoju" itp.
Co to jakaś ukraińska mafia jest, że mam nie pytać?
Co to jakaś ukraińska mafia jest, że mam nie pytać?
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin, dostalem oferte pracy na mojej politechnice, przyjalem, ale mam 50km w jedna strone, poki co jezdze PKP bo mam bilet za smieszne pieniadze (znizki studenckie 50%), ale jak sie skonczy, to hajsowo nieglupim pomyslem bedzie jakims autem w gazie dojezdzac. najtaniej wyjdzie cos malego + gaz, ale jak mam dziennie robic 100km w jakim seicento to sie zaplacze, daltego szukam czegos "milszego do podrozy".
celowalem w e46 polift, 325/330 (benz gaz, niestety) ale ciezko wyrwac cos konkretnego, wiec patrze tez po e39 (530i + gaz oczywiscie). gaz ze smutkiem, bo zawsze bylem przeciwnikiem, no ale 400zl na miesiac na dojazdy albo 1000 to jest roznica.
a taka poczciwa czarna e39 w sedanie z dobra felga jak na 12 letnie auto nie wyglada tragicznie

celowalem w e46 polift, 325/330 (benz gaz, niestety) ale ciezko wyrwac cos konkretnego, wiec patrze tez po e39 (530i + gaz oczywiscie). gaz ze smutkiem, bo zawsze bylem przeciwnikiem, no ale 400zl na miesiac na dojazdy albo 1000 to jest roznica.
a taka poczciwa czarna e39 w sedanie z dobra felga jak na 12 letnie auto nie wyglada tragicznie

Ostatnio edytowano 16/11/2015, 22:38 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
lagiboy napisał(a):
1. ... Uchodźcom trzeba pomóc ale nie w takiej formie że "przyjeżdżajcie wszystko wam damy"... damy wam broń i przeszkolimy i wracaj się napierdalać o swój kraj.
2. A Wladek sobie nie da na swoim podwórku nasrać. Wystarczy go trochę podk*rwić i wyśle wojsko żeby zrobić rozpierduche i nie będzie się liczył z żadną opinią. Co mu zrobią? co mu zrobili jak wziął krym? co mu zrobili jak wleciał do szkocji?
1. Wlasnie opisales powstanie ALKAIDA'y

2. Wladek moze duzo, ale z Wladkiem to moga jeszcze wiecej. Juz w 1980 bano sie rosyjskiego Niedzwiedzia, w 1992 okazalo sie, ze jest bezzebny

http://gloria.tv/media/D8CVjAR7K3C

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kaai - sprowadzę Cię na ziemię - takie auto nie jest trudno kupić, takie auto jest trudno utrzymać... Już widzę jak z etatu z polibudy utrzymujesz bmw 5 z silnikiem 4.4 benzyna
(o takim pisałeś
) chociaż ten 530 też wystarczy
. Takie bmki mają do siebie to, że często ich naprawa przewyższa wartość samochodu...
Jak się zepniesz, to nawet ferrari kupisz, ale to co najwyżej jako ozdobę salonu

Jak się zepniesz, to nawet ferrari kupisz, ale to co najwyżej jako ozdobę salonu

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a):Kaai - sprowadzę Cię na ziemię - takie auto nie jest trudno kupić, takie auto jest trudno utrzymać... Już widzę jak z etatu z polibudy utrzymujesz bmw 5 z silnikiem 4.4 benzyna(o takim pisałeś
) chociaż ten 530 też wystarczy
. Takie bmki mają do siebie to, że często ich naprawa przewyższa wartość samochodu...
Kaai, mam A4 B5 2.8 Quattro, przy moich obecnych 2k na rękę, każda wizyta w warsztacie wiąże się z poważnym wzrostem ciśnienia i spadkiem nastroju. Chcesz przykład, prosty, ostatni serwis, Olej w silniku + filtry, oleju, powietrza, kabinowy + świece + kable zapłonowe = 1350 pln - wymiana we własnym zakresie. Dla porówniania, brat ma passka 1.8T, z tego samego rocznika, było w nim robione dokładnie to samo, za części tych samych producentów wyszło równe 600 zł.
Teraz mam w Audi do ogarnięcia przednie zawieszenie i skrzynię biegów, koszt jest tak kosmiczny, że poważnie rozważam zezłomowanie samochodu.
Co jest najśmieszniejsze, kolega ma mondziaka ST220 i serwis kosztuje nie więcej niż braciaka pasek, i w taki też sprzęt mam zamiar celować jako następny, najbardziej będę płakał po quattro, ale poważnie, jeżeli nie chcesz wcześnie kopnąć w kalendarz, oszczędź sobie nerwów z bawarami z takim motorem pod maską.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Tak teraz mysle, co sezon w gixie mam serwis za 1.5k~, nie weim czy chce rocznie 4 wyklada cna auto jednak.
na te 60km to by mi 2.0 diesel styknal, odzalowalbym "zapie*dalanie|", od tego na dobra sprawe mam moto.
no nic, bede myslal, dzieki za rady.
//i nie boje sie tak mechaniki co kurde rdzy w aucie ;/ a ze auta sa juz stare to trzeba sie z tym liczyc.
//st220 do wyrwania jest w granicach 20~ jak tak patrzylem
na te 60km to by mi 2.0 diesel styknal, odzalowalbym "zapie*dalanie|", od tego na dobra sprawe mam moto.
no nic, bede myslal, dzieki za rady.
//i nie boje sie tak mechaniki co kurde rdzy w aucie ;/ a ze auta sa juz stare to trzeba sie z tym liczyc.
//st220 do wyrwania jest w granicach 20~ jak tak patrzylem
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):Szczerze to podzielam zdanie chłopaków, że Senek przegiął i to zdrowo, a to że Czester dostał jeszcze za to ostrzeżenie, to całkowita wasza porażka....
Marcinie, nie wierzÄ™ w to, co czytam

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości