Trudne sprawy [18+]
Całe szczęście u mnie z obsługą AKMS, jak też Mossberg, Glauberyt, czy Glock, jest zdecydowanie lepiej niż z językami obcymi. A w razie braku sprzętu, to i z walką wręcz tez radzę sobie świetnie 

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
suhy-19 napisał(a):takze w razie W kilkanaście osób mogę uzbroić
Liczę na coś w ramach "po znajomości" :s
Tylko coÅ› kompaktowego, nie od razu RPG.
Jakiś karabin snajperski kalibru pół cala na przykład.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Jeszcze forumowe koszulki by mógł skołować.
Takie, że niby w jednym teamie jesteśmy :0
@Krmtzzzz, aż taki w temacie nie jestem, ale jeśli robi bałagan, to mógłby być.
Takie, że niby w jednym teamie jesteśmy :0
@Krmtzzzz, aż taki w temacie nie jestem, ale jeśli robi bałagan, to mógłby być.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Robi bo jest celny do 2000m albo i wiecej troszke. Chodz przy takiej odleglosci celnosc to raczej pojecie dotyczace strzelca, anizeli samego karabinu. No i przebija sporo rzeczy. Chyba nawet ma pociski przeciwpancerne (na niewielkie opancerzenie)
Kaai, ja sobie GO ostatnio kupilem, jak wbije 10 rankedow to mozna kiedys cos zagrac. Bo teraz moge 2 winy na 20h zrobic... Mam 2 winy dopiero na 2 mecze.
Kaai, ja sobie GO ostatnio kupilem, jak wbije 10 rankedow to mozna kiedys cos zagrac. Bo teraz moge 2 winy na 20h zrobic... Mam 2 winy dopiero na 2 mecze.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Robi bo jest celny do 2000m albo i wiecej troszke. Chodz przy takiej odleglosci celnosc to raczej pojecie dotyczace strzelca, anizeli samego karabinu. No i przebija sporo rzeczy. Chyba nawet ma pociski przeciwpancerne (na niewielkie opancerzenie)
jak masz KUPIONEGO globala i nie grasz jak global to czemu mam grac z toba?:D
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):Kiedyś z Glenroyem i Krmtzzz próbowaliśmy pociupać w Heroesa 3
Mój H3 Gold ciągle czeka na dysku na taką okazję

Krmtzzz napisał(a):Nie mam kupionego globala, nie mam ranku nawet jeszcze... Ale zapomnialem, ze ty przeciez pro o zlote gacie grasz ^^
Złote kalesony dziewictwa

Krmtzzz napisał(a):Mozna kiedys walenty zagrac, moze tym razem hamak nie bedzie robil problemow :>
To zaczekajcie, ja sobie nowy dysk tylko kupię, bo obecny słychać już w całym domu

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
dlatego w csa tylko z premade.
a krmtzzz ja lubie rywalizacje ale uczciwa, no i nie lubie przegyrwac xD
//aha ja pojebalem. myslalme ze masz globala w sensie najwyzsza mozliwa range do zdobyucia w csie i ze kupiles takie konto, a nie ze kupiles sama gre. tak o mozna kiedys pograc, oczywiscie
a krmtzzz ja lubie rywalizacje ale uczciwa, no i nie lubie przegyrwac xD
//aha ja pojebalem. myslalme ze masz globala w sensie najwyzsza mozliwa range do zdobyucia w csie i ze kupiles takie konto, a nie ze kupiles sama gre. tak o mozna kiedys pograc, oczywiscie

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
No ja dzisiaj mialem goscia z czitem na bank na rankedzie. Najlepsze jest to ze widnialo na jego profilu ze mial bana VAC 64 dni temu za cheata... Jakim prawiem smiec moze grac dalej to nie wiem. Zreportowalem go zeby go sprawdzili.
Ogolnie spoko jest ten cs, tylko wlasnie ilsoc malych piszczacych dzieci, albo debili ktorzy totalnie nie wiedza do czego sluzy Shift i biegaja przez cala mape jest multum. Ruskie to tez klasyka gatunku: Suka bliad, sabaka... Ale, jak sie zmutuje debili to da sie grac. Ja mam problem z lapkiem teraz bo mi sie robia po 5 min od wlaczenia gry straszne spadki fps, zrobilbym sobie system, tylko ze mam na kompie zainstalowany przez promotor program do pracy inz. i troche lipa
To dawajcie znac z tym heroesem, to sciagne i mozna lupnac w ktorys weekend.
Ogolnie spoko jest ten cs, tylko wlasnie ilsoc malych piszczacych dzieci, albo debili ktorzy totalnie nie wiedza do czego sluzy Shift i biegaja przez cala mape jest multum. Ruskie to tez klasyka gatunku: Suka bliad, sabaka... Ale, jak sie zmutuje debili to da sie grac. Ja mam problem z lapkiem teraz bo mi sie robia po 5 min od wlaczenia gry straszne spadki fps, zrobilbym sobie system, tylko ze mam na kompie zainstalowany przez promotor program do pracy inz. i troche lipa

To dawajcie znac z tym heroesem, to sciagne i mozna lupnac w ktorys weekend.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
jak to było Waluś z tym wiatrem co zrywa liście? kolejny huragan przyleciał w nocy i któryś z sąsiadów nie zabezpieczył pieprzonych drzwiczków. całą noc uuuuuu jebs, uuuu jebs, dobrze że niedziela to w dzień się wyśpię.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
senekkorzenna napisał(a):... Kopacz pojechała do Brukseli i nie pytając naród polski o zgodę zadeklarowała przyjęcie 7 tys,a potem okazało się że to nie prawda tylko parędziesiąt tysięcy.
Z tego co ja slyszalem, to bylo to zagranie PIS aby obawy Polakow doprowadzily wlasnie do wyboru PIS'u
Movi napisał(a):Mi się wydaję że powinni dać Władziowi z Moskwy wolną rękę, podejrzewam że załatwił by problem całego państwa i-świńskiego w tydzień.
Obys nigdy w zyciu nie zaznal rosyjskiego milosierdzia
Krmtzzz napisał(a):W sumie to dzieki temu, moze my nie przyjmiemy uchodzcow, bo PiS teraz ma pretekst by wycofac sie z deklaracji krzywonogiej kopaczowej tfu tfu. Nawet juz przyszly minister ds. euro cos tam wypowiedzial sie ze nie przyjmiemy. ZObaczymy czy spelnia swoje slowa.
Naprawde wierysz w to, ze beda mogli wycofac sie z podpisanych umow ?
Co do projektu, to tez kiedys mialem projekt puszczenia baka ale nie wyszlo i zesralem sie w gacie.
cioracz napisał(a):Jak przyjdą to jedyna słuszna rzecz jaką możemy z nimi zrobić to ich wybic
Z ciekawosci zapytam sie - kto to zrobi ?
TY ?
CzesterTX napisał(a):Całe szczęście u mnie z obsługą AKMS, jak też Mossberg, Glauberyt, czy Glock, jest zdecydowanie lepiej niż z językami obcymi. A w razie braku sprzętu, to i z walką wręcz tez radzę sobie świetnie
Czester,
pamietaj tylko jedno, gdzie ludzi kupa tam i Herkules d u p a

Ostatnio edytowano 15/11/2015, 11:23 przez andy7, łącznie edytowano 1 raz
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy masz u mnie piwo za to
każdemu kto dobrze gada polać.
od dawien dawna i jeszcze z dawniejszych czasów wnioski są następujące.
Polska leży w dupie pomiędzy wschodem a zachodem. i lata jak chorągiewka w zależności od władzy, to zachód to wschód. I zachód i wschód więdza, że tak jest dlatego coś tam obiecują ale jak pokazuje historia z wywązianiem się z obietnicy jest tak jak było i to się nie zmieni. jakie wnioski powinna Polska wyciiągnąć z lekcji historii? taką że jak nas najadą ruskie to zachód może im pogrozi palcem ale zorbi tyle co zawsze- nic. jak nas najadą niemcy to rosja w ramach miłosierdzia wbije nam nóż w plecy. remedium na dolegliwości wshodnio zachodnie jest uzbroić się po zęby tak żeby każdy kto zbrojnie do nas wkroczy dostał od nas taki wpierdol żeby mu się odechciało pierwszego dnia.

od dawien dawna i jeszcze z dawniejszych czasów wnioski są następujące.
Polska leży w dupie pomiędzy wschodem a zachodem. i lata jak chorągiewka w zależności od władzy, to zachód to wschód. I zachód i wschód więdza, że tak jest dlatego coś tam obiecują ale jak pokazuje historia z wywązianiem się z obietnicy jest tak jak było i to się nie zmieni. jakie wnioski powinna Polska wyciiągnąć z lekcji historii? taką że jak nas najadą ruskie to zachód może im pogrozi palcem ale zorbi tyle co zawsze- nic. jak nas najadą niemcy to rosja w ramach miłosierdzia wbije nam nóż w plecy. remedium na dolegliwości wshodnio zachodnie jest uzbroić się po zęby tak żeby każdy kto zbrojnie do nas wkroczy dostał od nas taki wpierdol żeby mu się odechciało pierwszego dnia.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Ojojojoj u zabojadow sieke sobie arabusy zrobily. Cos pieknego, kolejny pstryczek w nos lewakom przyjmujacym te scierwa do kraju
Na Polskę też powinni zrzucić bomby atomowe bo przed '89 "fszystkie polakie" to komuchy? U nas rządzi PIS albo PO i każdy na to narzeka i co? Wielkie gówno nadal rządzą ci sami, więc powinni nas wszystkich zabić gdyż cały naród jest taki głupi? Większość niemców nie chce ciapatych i uważasz że trzeba ich zabijać bo i tak to lewaki, a może cykliści i żydzi? A, o masonach zapomniałem. Akurat ci ostatni walczyli w powstaniach ale to masoni więc ci źli.
@Movi putlerek mówisz? Spoko, to może jeszcze uruchomić "polskie obozy zagłady" i inne radykalne środki?
Dla mnie to porażka z imigrantami oraz politykami, odechciało mi się dalej komentować.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Krmtzzz napisał(a):Robi bo jest celny do 2000m albo i wiecej troszke. Chodz przy takiej odleglosci celnosc to raczej pojecie dotyczace strzelca, anizeli samego karabinu. No i przebija sporo rzeczy. Chyba nawet ma pociski przeciwpancerne (na niewielkie opancerzenie)
Strzelajac na dystans o jakim wspominasz to przede wszystkim wiedza !
Wiedza o balistyce i o tym jak ustawic przyrzady
Lagiboy
no ale musisz do Harzu.....
temat wyczyscilem, mysle, ze ruszy w przyszlym sezonie.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości