Zobacz wątek - POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
NAS Analytics TAG

POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

O wszystkim
_________

Postprzez limak14 » 24/5/2007, 16:51

witam!!!
nazywam sie KAMIL
jezdze od niedawna HONDA NSR125 JC22!!!kiedys jak wiekszosc jezdzilem na roznych komarkach wsk-ach mz-kach itp
narazie zaczynam od 125ki a pozniej sie zobaczy
pozdrawiam wszystkich
limak14
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Beavis » 24/5/2007, 17:16

CoNeR napisał(a):
teraz to samo w 3 zdaniach i masz plusa Smile

Może ja to uproszczę.. :D Motory, motory i motory, poza tym zajmuję się grafiką (pracuję w photoshopie CS2), oprócz tego w "eseju" przedstawiłem historię mojej styczności z motoryzacją :wink:

... ponoć mówi się motocykle.... :twisted:
Beavis
Moderator

Postprzez CoNeR » 24/5/2007, 17:36

... ponoć mówi się motocykle.... Twisted Evil

Czemu tak uważasz? :twisted: Motor - motocykl.. hmm.. ja używam różnych sformułowań. To chyba nie jest złe? No chyba że komuś przeszkadza mówienie na "motocykl" motor.. Zresztą to drugie lepiej brzmi :twisted: Ale nie róbmy już offtopa :wink:
Jeśli chcesz się dowiedzieć o mnie paru rzeczy,zapraszam tutaj. (otwórz link)
Obrazek
CoNeR
Świeżak

Siemaneczko

Postprzez Wzmocniony » 24/5/2007, 18:20

Siemaneczko mam na imie Robert,lat 22 i mieszkam w Bydgoszczy.Pewnie większośc ma już własny motor ja niestety jeszcze nie ale cieżką pracą cos sie uda kupic,oczywiście wymarzony sprzęt to R6,ale jak wiadomo na początek trzeba bedzie zacząc od mniejszych pojemności.Dla tych co śmigają w gąszczu naszych polskich tras i dla tych co śmigaja wyczynowo pełen szacun pozdro i obyście zawsze dojechali do celu swej podróży.
Wzmocniony
Świeżak

Postprzez CoNeR » 24/5/2007, 20:27

"Wzmocniony", jak uda ci się kupić w te wakacje jakieś moto, to możemy razem pojeździć :wink: Ja jestem z Torunia, więc daleko do siebie nie mamy. Jakiś wspólny wypad czy coś :D
PS: Ja kupuję jakąś 50-80 (ewentualnie 125/50), tobie też proponuję coś słabszego (np. jakąś 125), chyba że masz doświadczenie w jeździe na motorach :wink:
Obrazek
CoNeR
Świeżak

Postprzez Beavis » 24/5/2007, 20:32

CoNeR napisał(a):
... ponoć mówi się motocykle.... Twisted Evil

Czemu tak uważasz? :twisted: Motor - motocykl.. hmm.. ja używam różnych sformułowań. To chyba nie jest złe? No chyba że komuś przeszkadza mówienie na "motocykl" motor.. Zresztą to drugie lepiej brzmi :twisted: Ale nie róbmy już offtopa :wink:

Ano bo "motor" to synonim "silnika" a nie "motocykla" :). Wiem, wiem czepiam się, ale to lubie :P
Beavis
Moderator

Postprzez cori » 24/5/2007, 21:25

hi to napiszę pare słów :) Mam na imię ula jestem z katowic i jeszcze do niedawna myślałam że gdybym miała jakiegoś małego choperka to mogłabym pojeżdzic ale po ostatnich wydarzeniach nie sądze że wsiąde kiedyś na motor.:/ dawno temu było oczywiście inaczej w 90 roku kupiłam swój pierwszy Jawa 350 ;) i tak było kilka lat w 'terażniejszych' czasach to najlepiej jeszcze pasował mi drag star 650 ale póżniej mąż kupił suzi 1000 tl i podziękowałam jakoś mi się odechciało może 2 razy jechałam jako pasarzer i tyle
I wierzcie że naprawdę nie wystarczy by świetnym kierowcą trzeba miec jeszcze farta.....
cori
Świeżak

Postprzez CoNeR » 24/5/2007, 21:36

Może powiesz nam coś więcej? Chętnie posłuchamy... :wink: No i coś więcej o sobie! :D
Obrazek
CoNeR
Świeżak

Postprzez KEMAK » 25/5/2007, 12:07

Witam,jestem tu swieży wiec dopiero poznaje zasady panujące na tym forum. Motorkami interesowałem sie juz wcześniej ale dopiero teraz sie za to zabrałem i tak
- prawko juz sie drukuje hehe (odbieram za tydzien )
-moto juz wypatrzone (jest to YAMAHA FZS 600 Fazer mam nadzieje ze to dobry typ )
-i teraz tylko kaske dozbierac i wyruszyc na poszukiwanie eleganckiej FAZERKI -
A jestem ze Świdnicy pozdrawiam wszystkich :D
KEMAK
Świeżak

Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

Postprzez KEMAK » 25/5/2007, 12:10

Witam,jestem tu swieży wiec dopiero poznaje zasady panujące na tym forum. Motorkami interesowałem sie juz wcześniej ale dopiero teraz sie za to zabrałem i tak
- prawko juz sie drukuje hehe (odbieram za tydzien )
-moto juz wypatrzone (jest to YAMAHA FZS 600 Fazer mam nadzieje ze to dobry typ )
-i teraz tylko kaske dozbierac i wyruszyc na poszukiwanie eleganckiej FAZERKI -
A jestem ze Świdnicy pozdrawiam wszystkich :D
KEMAK
Świeżak

Postprzez kravec » 26/5/2007, 12:14

Coner jakos sie bardzo mocno poczuwasz widze.... kazdemy bedziesz teraz (w tym temacie) odpisywal??.... uspokuj sie czlowieku...
kravec
Administrator

Postprzez CoNeR » 26/5/2007, 14:14

Jestem spokojny :twisted: Nie zwracaj mi uwagi :wink:.
Mam prawo pisać gdzie chcę i nie zauważyłem, by regulamin zabraniał pisać mi w tym temacie prośby, aby ktoś powiedział o sobie coś więcej. Jako użytkownikowi przysługuje mi prawo pisania postów :twisted: A jeśli mam ochotę odpisywać każdemu nowemu, to jest wyłącznie moja sprawa - do czasu, póki nie łamię regulaminu. Zgadzamy się?

PS: Zajmuję się administracją forum od bez mała 5-6 lat i wiem coś w tej kwestii. Wiem też, że nowi użytkownicy czują ciepłą i przyjacielską atmosferę, kiedy ktoś przywita cię miłymi słowami. Powiedz mi: wolałbyś zostać olany przy swoim przywitaniu, czy wolałbyś odpowiedzi forumowiczów typu "Witaj wśród nas", albo takie sprawy. Prawda, że od razu inna bajka? Bo widzisz - każdy by chciał być potraktowany z osobna - przynajmniej większość.
Obrazek
CoNeR
Świeżak

Postprzez Ścig@cz » 26/5/2007, 17:24

Cześć, mam na imię Bartek "Jaru, Bobols" tak na mnie mówią... Mam 14lat... Mieszkam we wsi Rozdzielna jakieś 30km od Łodzi... W wieku 11lat pierwsza jazda na ogarze i tak do 13 roku życia kiedy się popsuł taki gruchot... Teraz będę miał Aprilie RS 50 albo Honde NS-1 ale raczej Aprilie... Nie jestem obeznany z motorami zacząłem się interesować jakiś rok temu. To wszystko. POZDRO ALL!!!
Ścig@cz
Świeżak

Postprzez stefan5 » 26/5/2007, 19:50

Witam.
Mam na imię Marek i mieszkam w malowniczym mieście jakim jest Pruszków.
Motocyklami interesuje sie kilka lat ale dopiero od niedawna posiadam swój własny (Kawasaki GPZ 500). A tak wogule to mam 18 lat :P. Mam nadzieje ze dzięki Wam pozyskam nowe doświadczenie. Pozdrawiam.
stefan5
Świeżak

Postprzez MarioPro » 27/5/2007, 11:23

Witam wszystkich serdecznie mam 27 lat i mozna powiedziecze zaczynam po 10 latach przerwy z motorami na nowo.Aktualnie szukam motocykla i szukam porad lub ciekawostego na temat motocykli!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH :) :D
MarioPro
Świeżak

Postprzez sirGrzegorz » 27/5/2007, 17:24

Cześć.
Na imię mam Grzesiek, jestem z Wrocławia. Mieszkam tam od urodzenia, czyli 24 lata. Właśnie zamierzam zacząć swoją przygodę z motorami. Wcześniej jeźdźiłem na różnych dozwolonych "motorach" do pojemnośći 50 ccm. Teraz zamierzam kupić, jak się uda Suzuki Bandit 600. Wcześniej nie jeździłem na jakiś większych, z powodów czysto finansowych. To chyba tyle narazie. Pozdrawiam
sirGrzegorz
Świeżak

Postprzez rookie » 28/5/2007, 19:21

hej, choc o motocyklu marzylem zawsze to dopiero teraz w wieku 28 lat udalo sie temat dopiac. smigam (za duze slowo) od dwoch miesiecy, pewnie wszyscy wezma mnie za samobujce ale wybor padl na r1, probuje pierwszych kroczkow we freestyle ale jest to trudniejsze niz wyglada na filmikach, no i moto troche jeszcze szkoda.

aha, mieszkam od dwoch lat w szwajcarii i wlasnie przymierzam sie do egzaminu na prawko. poki co to jezdze z "L"
rookie
Świeżak

Postprzez mahe76 » 29/5/2007, 09:42

Witam wszystkich.
It is to be looked at, not to be played with.
mahe76
Świeżak

Postprzez Kret » 29/5/2007, 10:17

Siema jestem Kret smigam na bandicie 400 to moje pierwsze moto no i jest ql, co bedzie dalej sie zobaczy :twisted:
Kret
Świeżak

Postprzez bolokolo » 29/5/2007, 19:20

witam!!mam 14 lat.od kilu lat jezdze skuterami, obecnie ujezdzam eNeRGika, mam zamiar przesiasc sie na cos z biegami, wiec albo ns1 albo tzr 80.pozdro 4 all
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
bolokolo
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark