POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siemano
Mam na imię Tomek. mam 16 lat. Mieszkam w naprawdę małej miejscowości w okolicach Krakowa. Jeżdżę na Aprili rally AC'95 a zaczynałem od Simsona sr. Robie nią set kilometrów miesięcznie, więc raczej więcej niż mniej
W najbliższej przyszłości mam nadzieje przesiąść się na jakieś moto 80ccm. Marzy mi sie Yamaha R1
Pozdrówki dla Everyone.

Pozdrówki dla Everyone.
- Tommy1990
- Świeżak
WITAM WSZYSTKICH
MAM NA IMIE ARTUR I JESTEM Z KRAKOWA
JESTEM SZCZESLIWYM POSIADACZEM ETZ250 I JAK KTOS MOZE MI ODPOWIEDZIEC NA PARE PYTAN TO ZAPRASZM NA MOJE GG .MIALEM JUZ WCZESNIEJ KILKA MOTOROW ALE TO PARE LADNYCH LAT TEMU I PRZEWAZNIE SAME CEZTY I JAWY
Mam na imię Terror i radzę Ci przeczytać to:
viewtopic.php?t=3
MAM NA IMIE ARTUR I JESTEM Z KRAKOWA
JESTEM SZCZESLIWYM POSIADACZEM ETZ250 I JAK KTOS MOZE MI ODPOWIEDZIEC NA PARE PYTAN TO ZAPRASZM NA MOJE GG .MIALEM JUZ WCZESNIEJ KILKA MOTOROW ALE TO PARE LADNYCH LAT TEMU I PRZEWAZNIE SAME CEZTY I JAWY
Mam na imię Terror i radzę Ci przeczytać to:
viewtopic.php?t=3
artbi etz 250
- artbi
- Świeżak
Witam
Szanowne Grono. Mam na imię Bartek, jestem z Warszawy, mam 27 latek i chyba przyszedł ten czas kiedy mogę powiedzieć że dorosłem do motoru
. Do tej pory był tylko samochód. No ale frajda z jazdy i ekonomia która raczej teraz do mnie przemówiła wraz z wiekiem, skłoniła mnie do zamiaru zrobienia prawo jazdy kat. A i kupienia sobie czegoś. Jeszcze nie wiem dokładnie co, ale myślę o czymś turystycznym (przynajmniej tak mi się wydaje). Sądzę ze na forum znajdę wszystko czego będę szukał i zasiedzę się tutaj dłużej niż krócej.
Pozdrawiam
Bartek
Szanowne Grono. Mam na imię Bartek, jestem z Warszawy, mam 27 latek i chyba przyszedł ten czas kiedy mogę powiedzieć że dorosłem do motoru

Pozdrawiam
Bartek
-
barti - Świeżak
Mówią na mnie Ashton, mam 22 lata i jestem z Torunia. Jeszcze nie jeżdżę ale marzy mi się Yamaha r1 (za parę lat nauki oczywiście).
Zostałem po dwóch dniach wyrzucony z Forum STUNTPOLAND za to, że napisałem PRAWDĘ o jednej z ich rudych panienek. Jak widać niektórzy mają nietykalność.
Liczę na owocną współpracę i kupę dobrej zabawy - pozdrawiam serdecznie

Zostałem po dwóch dniach wyrzucony z Forum STUNTPOLAND za to, że napisałem PRAWDĘ o jednej z ich rudych panienek. Jak widać niektórzy mają nietykalność.
Liczę na owocną współpracę i kupę dobrej zabawy - pozdrawiam serdecznie

- Ashton
- Świeżak
Witam, mam na imie Dawid, mieszkam w wielkopolsce, niedaleko poznania, mam 18 lat, ostatnio jeździłem na suzuki gs 500, w międzyczasie testowałem kawe zzr600, teraz zbieram na drugie własne moto, marzy mi sie Yamaha fzr1000, interesuje się motoryzacją, szczególnie strretfaiderem
POZDRAWIAM

-
dawid 89 - Moderator
Witam serdecznie forumową społeczność
Jestem świeżutki, zielony jak szczypior na wiosnę, ale 30 lat na karku siedzi
.
Tematyka motocykli bardzo mnie ostatnio kręci, chociaż (przyznam ze wstydem
), że motocykl to widziałem w telewizji albo na parkingu z odległości kilku metrów
. Chcę się jak najwięcej dowiedzieć na ten temat, na pogłębianie wiedzy mam jakiś rok (w przyszłym roku kurs kat. A i może zakup sprzętu). Wszelkie porady mile widziane i proszę o dużo cierpliwości do mnie gdy będę zadawał pytania o najprostsze rzeczy (z szukajki korzystam
).

Jestem świeżutki, zielony jak szczypior na wiosnę, ale 30 lat na karku siedzi

Tematyka motocykli bardzo mnie ostatnio kręci, chociaż (przyznam ze wstydem

Pozdrawiam. Marcin.
- matiziak
- Świeżak
Ema
Jestem Piotrek.
Mam 16 lat jestem z Leszna woj. Wielkopolskie i obecnie niczym nie jeżdze niczym miałem rometa z silnikiem jawy ale sie rozwalił i obecnie przymierzam sie sie do kupna czegoś...
Interesuje mnie jakiś Ścigacz , Enduro albo Quad. Gdzie można zamieszczać posty o porady dotyczące kupna?
Jestem Piotrek.
Mam 16 lat jestem z Leszna woj. Wielkopolskie i obecnie niczym nie jeżdze niczym miałem rometa z silnikiem jawy ale sie rozwalił i obecnie przymierzam sie sie do kupna czegoś...
Interesuje mnie jakiś Ścigacz , Enduro albo Quad. Gdzie można zamieszczać posty o porady dotyczące kupna?
- ManiekBMX
- Świeżak
Ema
Jestem Piotrek.
Jestem Piotrek.
- ManiekBMX
- Świeżak
Do wszystkich kobiet:
<ciach pierdoły>
Jak widać banowanie nicków nie pomogło wiele. Zarówno kaka jak i Evil powrócili.
<ciach pierdoły>
Jak widać banowanie nicków nie pomogło wiele. Zarówno kaka jak i Evil powrócili.
tak wyglądał Twój przodek...
-
Anetta_Kaka84_Honda_cbr - Świeżak
Witajcie
Mam na imie Łukasz i jestem z Radomska, narazie nie mam moto, ale pierwsze kroki kieruje wlasnie do najzajefajnej stronki czyli scigacz.pl:D, zeby dowiedziec sie conieco i pogawedzic ze satrymi wygami, ktorych pewnie nie brakuje:)
...czym chcialbym jezdzic:) hajlepiej czyms bezpiecznym,a tak serrio, to na poczatek jakies 250 ( pisalem juz zapytanie, chodzilo o Ninje 250)
Moto bede kpowal ( jak i prawojazdy robil) dopiero za rok, teraz czeka mnie prca na wyspach
, jak uzbieram to wroce i kupie
....
aha mam 19 lat
Mam na imie Łukasz i jestem z Radomska, narazie nie mam moto, ale pierwsze kroki kieruje wlasnie do najzajefajnej stronki czyli scigacz.pl:D, zeby dowiedziec sie conieco i pogawedzic ze satrymi wygami, ktorych pewnie nie brakuje:)
...czym chcialbym jezdzic:) hajlepiej czyms bezpiecznym,a tak serrio, to na poczatek jakies 250 ( pisalem juz zapytanie, chodzilo o Ninje 250)
Moto bede kpowal ( jak i prawojazdy robil) dopiero za rok, teraz czeka mnie prca na wyspach

aha mam 19 lat

-
AT_man - Świeżak
Witam Wszystkich!!!
Witam Wszystkich!!!
Na imię mam Marek 23 lat
Mieszkam w Białymstoku.
W końcu udało mi się spełnić marzenie zakupiłem
motocykl YAMAHA THUNDERCAT 600*
Na imię mam Marek 23 lat
Mieszkam w Białymstoku.
W końcu udało mi się spełnić marzenie zakupiłem
motocykl YAMAHA THUNDERCAT 600*
-
marecky - Świeżak
Pisze juz troche na forum, ale zeby nie bylo
Formalnosci musi stac sei zadość
Miasto - poniemiecki gród Breslau, czyli potocznie Wrocław, stolica dziur i zwijanych ulic (nie liczac Wąchocka).
Imie, jak nie trudno zgadnac - Szymon.
Czytam, ucze sie, poznaje ludzi - generalnie mile miejsce na wolne chwile miedzy praca, domem a jak to evli mowi, lataniem po miescie

Formalnosci musi stac sei zadość
Miasto - poniemiecki gród Breslau, czyli potocznie Wrocław, stolica dziur i zwijanych ulic (nie liczac Wąchocka).
Imie, jak nie trudno zgadnac - Szymon.
Czytam, ucze sie, poznaje ludzi - generalnie mile miejsce na wolne chwile miedzy praca, domem a jak to evli mowi, lataniem po miescie

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
formalnosci trza uzupelnic
Piotrek z Krakowa, 26lat, na moto chorowalem juz ladnych pare lat i wkoncu sie stalo
Od 2 tyg szczesliwy posiadacz prawka i hondzi cbr 600f4i.
Teraz ucze sie opanowywac mojego sprzeta z duzym respektem i rozsadkiem..
We wakacje jade na kurs doszklajacy dla motocyklistow, nauki nigdy za wiele
Pozdro

Piotrek z Krakowa, 26lat, na moto chorowalem juz ladnych pare lat i wkoncu sie stalo

Teraz ucze sie opanowywac mojego sprzeta z duzym respektem i rozsadkiem..
We wakacje jade na kurs doszklajacy dla motocyklistow, nauki nigdy za wiele

Pozdro
cbr 600f4i - czarna kochanka
| | www.ostrajazda.com

- open
- Świeżak