Trudne sprawy [+18]
Mi znowu stare japońce (Civiki, Akordeony) coraz bardziej kojarzą się z buractwem, sprawę ratuje tylko to że sporo ludzi robi np. Civiki VI na pełen oryginał, ładny lakier + felga.
Ale to chyba z każdą marką tak było i będzie, że jak dany samochód zaczyna się starzeć & tanieć to staje się dostępny dla większej rzeszy i trafia w różne, dziwne ręce.
Marsen...powiedz swojemu wychowawcy, że ten typ w https://www.youtube.com/watch?feature=p ... uWLBg#t=54 jakiś dziwny jest...
Ale to chyba z każdą marką tak było i będzie, że jak dany samochód zaczyna się starzeć & tanieć to staje się dostępny dla większej rzeszy i trafia w różne, dziwne ręce.
MarSen napisał(a):Cóż... Ja słucham wszystkiego jak leci, dzisiaj razem z sąsiadami, bo leżę połamany. Jednak chciałbym tutaj wrzucić zespół, który jest z mojego miasta, a mój wychowawca jest w nim wokalistą: https://www.youtube.com/watch?v=LBEwL4uWLBg
Marsen...powiedz swojemu wychowawcy, że ten typ w https://www.youtube.com/watch?feature=p ... uWLBg#t=54 jakiś dziwny jest...

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
No to nie czaję. Najpierw przyznaje Ci rację, a później mówi, że Twoja wina. WTF? Z tego co opowiadasz to prawda jest po Twojej stronie, powinieneś dać radę.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Krmtzzz napisał(a):No na torrentach jest, sa napisy nawet polskie o dziwo ;d dretwe, ale wczorajszy odcinek w koncu na propsie i bedzie rozpierdol w finale ;d
Ten serial nigdy nie był na absolutnie największym poziomie, takie amerykańskie napierdzielanie do zombi

Odnośnie ostatniego: kto wiedział że murzynek zaraz zginie jak tylko zaczął snuć plany zostania architektem an starość?

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Oglądałem raz to Walking dead, bo w telewizji nic innego nie było.
To był odcinek gdzie jakiś facet z dziewuszką znaleźli w domu flaszkę i zrobili melanż.
Dla mnie straszny paździerz.
To był odcinek gdzie jakiś facet z dziewuszką znaleźli w domu flaszkę i zrobili melanż.
Dla mnie straszny paździerz.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Teraz jeszcze leci serial sluzby specjalne, 5 odcinkow. 2 juz chyba wyszly
Sluzby specjalne zaebisty serial
Czyli jestem jedynym na tym forum co oglÄ…da M jak Milosc

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
cioracz napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Teraz jeszcze leci serial sluzby specjalne, 5 odcinkow. 2 juz chyba wyszly
Sluzby specjalne zaebisty serial
Czyli jestem jedynym na tym forum co oglÄ…da M jak Milosc
o bosze

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości