Trudne sprawy [+18]
ja gram, ale pewnie na poziomie silvera :F
nigdy w fpsy takie nie grałem, jedynie quake 3, a dawno w moha, więc muszę troche pograć, żeby być bardziej konkurencyjnym ;d
nigdy w fpsy takie nie grałem, jedynie quake 3, a dawno w moha, więc muszę troche pograć, żeby być bardziej konkurencyjnym ;d
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
cioracz napisał(a):Bóg zapłać policjantowi ktory mnie puscił bez problemow, za przekroczenie predkosci tylko dlatego ze za mlodzienczych lat tez mial Jawke
To ile, ze 160/90 było?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
suhy trzeba było polować na promocje
czasem jest po niecałe 30zł. Ja aktualnie dobra passa, siedzę w domu to mi idzie dobrze, bo gram około 10 meczy dziennie 

Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Na szczęście zachowałem całą korespondencję wraz z linkami od firmy kurierskiej że towar odebrali.
Poproś firmę kurierską o skan delivera (dokumentu dostawy) lub jeśli nie mają wersji papierowej to o potwierdzenie dostarczenia w formie elektronicznej, linki po krótkim czasie znikają
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Chłopaki a chwaliłem się, że jak przed wyjazdem włożyłem obie lagi do końca (aż do zabezpieczenia) do półek to prawa była jakieś 2cm nad półką a lewa idealnie równo?
Fajnie nie? 

Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości