Trudne sprawy [+18]
MarSen napisał(a):Tak mnie połamało. Jutro jednak operacja. Tło słabe, bo na szybko robiłem.
Nie da się pospawać, próbowałeś TIG lub MIG? A bliznę zeszlifuj, polerka i jak nowe.
Pies pany mówicie, ja sobie tak wiele razy myślałem, co by było gdybym w końcu potrącił psa i glebnął (nie policzył bym na palcach obu rąk ile razy leciały do mnie pieprzone kundle, na wsiach norma), ciekawe kto by zapłacił za straty w sprzęcie, odzieży i jakieś odszkodowanie?
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
cioracz napisał(a):Nikt by Ci nie wyplacil bo przeciez to biedny piesek ktory chcial sie bawic a Ty go zabiles...![]()
![]()
Oj nie wiem czy tak nikt by nie zapłacił, tym bardziej kiedy znajdzie się właściciel kundla, dwa lata temu, fakt, że samochodem, ale jednak, pizdnąłem psa, oczywiście trup na miejscu...podobnie jak mój samochód, reflektor, błotnik, zderzak, chłodnica, intercooler, trochę elektroniki, no z dziebko się ten samochód rozbryznął po drodze, zadzwoniłem po policję, Ci całkiem sprawnie ogarnęli właściciela, gość dostał mandat za psa, bo za wolno biegające zwierzęta odpowiada nadal właściciel, a mi ze swojej kieszeni, bo psa przecież nikt nie ubezpiecza raczej, zapłacił na pewno ponad 10.000zł za naprawę samochodu.
Oczywiście mógł by mi założyć sprawę cywilną o zabicie psa, czy coś w tym stylu, ale ze sporządzoną notatką policyjną wskazującą zaniedbanie właściciela zwierzęcia, wiele by w temacie nie wskórał

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Za psa faktycznie odpowiada właściciel, ale na jakimś zaścianku deskami zabitym, nikt by się nie przyznał, że to jego pies. Prawie żaden pies na wsi nie ma chipa czy czegokolwiek co by wskazywało na właściciela.
-
Angler - Bywalec
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
https://www.youtube.com/watch?v=FcR6D7WqXrI Konkret
Jest jeszcze wersja o Alfie, ale ta mi bardziej przypadła do gustu. No to chopy dobranoc. 6:30 mam się wstawić na operację.

Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
suhy-19 napisał(a):w golfie 4 mialem 19" także te 20 nie robi na mnie wrażenia
Jasne ze 20 nie robi wraznie , do momentu az dodasz do tego slowo seryjnie, te 19 to tez byly seryjne? Nie sadze ....
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
cioracz napisał(a):19? W golfie?jeszcze powiedz ze BEBEESY i miales pelno naklejek
no tzw speed stickers

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
ciul z tym, wnerwia mnie że przychodzą ludzie i mówią żebym sobie to zrobił albo tamto.
kup se i zrób se. przecież nie zrobi mi się przez naklejki szybsze moto? i tak mnie wkurwiaja z pszczołami, paskami na obręcze, najlepszy był ten co powiedział żebym sobie nakleił złoty pasek na obręcz. Patrzę na niego i mówię, Gary do ch*** mam złote obręcze debilu. jedyne co nakleiłem to naklejkę DATATAG że jest oznakowany i tank pad na bak żeby się nie rysował. chciałbym wymienić kiedyś klamki na czarne lub złote.
kup se i zrób se. przecież nie zrobi mi się przez naklejki szybsze moto? i tak mnie wkurwiaja z pszczołami, paskami na obręcze, najlepszy był ten co powiedział żebym sobie nakleił złoty pasek na obręcz. Patrzę na niego i mówię, Gary do ch*** mam złote obręcze debilu. jedyne co nakleiłem to naklejkę DATATAG że jest oznakowany i tank pad na bak żeby się nie rysował. chciałbym wymienić kiedyś klamki na czarne lub złote.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Ja poskładany. 7 śrub, płytka. Jak się wczoraj dowiedziałem, ze na motocykl najszybciej na jesień wsiądę to mi automatycznie łzy napłynęły... Cóż, a myślałem, ze w tym sezonie podniosę swoje umiejętności, by być gotowym na A2 ale niestety.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość