1
-
theriddlen - Świeżak
mój znajomy tankując (95) poza sezonem motocyklowym do samochodu , przy każdym tankowaniu leje 5l do kanistra i potem do takiej beczki . Na ostatni sezon miał 200 l do moto tańszej wachy . Sam się zastanawiam nad taką opcją . Ktoś zna prognozy co do cen paliw na przyszły sezon ? 

-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):Miru , swoją drogą pasowałbyś do Anglii . Tam każdy teraz lata na moto mimo 2,3 stopni na plusie.
W tym roku jeszcze nie jezdzilem. Woz lezy w krzakach i trzeba go zamontowac. Pogoda jest jaka jest i ani robic mi sie nie chce i bez wozu nie wyjade bo nie bede butami po ziemi szural.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Dla kogoś kto liczy się z groszem to nie jest głupi pomysł takie zlewanie. Zawsze lepiej sobie raz w tygodniu przez zimę kupić 5L i mieć naskładane, to wcale nie jest zły pomysł. Kurde ludziska cały czas byłem poza domem i nie umyłem moto przed zimą, normalnie nosi mnie, wyspowiadałbym się jakbym wierzył. W tygodniu idę wyczyścić kolektory, od ostatniego czyszczenia wytrzymały w bardzo ładnym stanie 3-4 miesiące.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Wstyd powiedzieć, ale też nie umyłem swojego. Na usprawiedliwienie powiem, że stoi dopiero tydzień.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
mój też 'brudny'. nei, że usyfiony ale był myty w lipcu, a od tego czasu zrobiłem tylko trochę km, no ale i tak. felgi już się tak fajnie nie świecą, i ogólnie trochu usyfiony, no ale moto nie u mnie stoi, i nie mam jak :<
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ha! I tu Was mam. A ja swojego umylem. Nie twierdze, ze sie domyl ale 12 zeta w karcher wrzucilem. Pierwsze mycie od marca i pewnie ostatnie w tym roku. Tez zostaly muchy (pewnie Rumunskie cholery) ale przeciez pumeksem go nie umyje. Kola tez nie odpuscily, wlasciwie to nie potrafie powiedziec co sie domylo ale zawsze troche czysciejszy na zime 

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
No to zima na całego :/ Zimno, napadało białego i tendencja opadowa się utrzymuje. Autobusy zamarzają, psują się, przyjeżdża co czwarty. Dzisiaj rano, kiedy w końcu udało mi się wepchnąć do chyba trzeciego z kolei, czułam się jak na kreskówkach, kiedy osobniki stojące obok ściskają cię tak mocno, że twoja przednia część ciała skleja się z tylną, a nadmiar ciała przepycha się w kierunku głowy. Poproszę wiosnę...
@mirekm71
Na muchy działa benzyna ekstrakcyjna przemywana mineralną wodą gazowaną. Jak nie schodzą to można na noc położyć ręcznik zamoczony wcześniej w ciepłej wodzie i polany szamponem. Rano powtórzyć czynność z benzyną
Jeśli nie zadziała to wtedy już inwestycja w środki odmuchawiające
Są w granicach 20-40zł, ale trzeba uważać bo są silne i mogą uszkodzić czyszczoną powierzchnię.
Bosh, panowie, właśnie poszedł mój 100 post
Trzeba to oblać. Stawiam pifffo 
@mirekm71
Na muchy działa benzyna ekstrakcyjna przemywana mineralną wodą gazowaną. Jak nie schodzą to można na noc położyć ręcznik zamoczony wcześniej w ciepłej wodzie i polany szamponem. Rano powtórzyć czynność z benzyną

Bosh, panowie, właśnie poszedł mój 100 post

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości