1
Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. No może jeszcze dodam, że jak deformacja nie jest jakaś straszna to można wyciągany nosić. Tylko wtedy trzeba się pilnować i zakładać regularnie.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
neuros napisał(a):Nie ma sprawyDaj znać jak się będziesz czuł i czy ciśnienie spadło. No i koniecznie jak wypadłeś na komisji
@drug0n
Kofeina i tak jest taka sobie. Poza tym ma sporo skutków ubocznych. Polecam L-tyrozynę (ale w czystej postaci, dawka jadnorazowa 500-600mg- najlepszą mają w sklepach z suplementacją dla sportowców - L-Tyrozyna, L-Tyrosine). Usprawnia neuroprzekaźnictwo, więc i lepiej się myśli, lepsza koncentracja, a nie daje takiego kopa jak suplementowanie kofeiną, że musisz przebiec maraton żeby się uspokoić. Jedyny możliwy "skutek uboczny" (chociaż jak dla kogo) - może wzmagać popęd seksualny, bo jest prekursorem dopaminy
100 tabletek 40-50 zł, a mi potrzebne jest parę ...

Ale i tak dzięki, w wolnej chwili poszukam jakiś mniejszych bistrów, a jak wygląda sprawa z podwójną albo potrójną dawką? Jak łączenie z kofeiną? I czy można to stosować często czy powinno się tylko od czasu do czasu i czy z czasem efekt będzie coraz słabszy?
neuros napisał(a):Mogę ci podesłać jakiegoś lachona
Mi też

- drug0n
- Bywalec
Invinciblee napisał(a):Ale 4 lata to maks?
Ja nosiłem kiedyś tego typu aparat, z tym, że miałem mało miejsca i zęby nachodziły na siebie. Miałem resekcję 4 kłów (:() i potem przez 3 lata nosiłem, aż do "zejścia" się zębów. 4 lata to nie max, bo moja znajoma nosiła prawie 5 lat.
-
Hyde - Bywalec
@ drug0n
Przy dawce 600mg możesz brać 3 razy dziennie, ale już nie więcej. Można to stosować nawet dłuższy czas bez żadnej przerwy. Jak masz duże zapotrzebowanie, to 3 dziennie, a jak nie to zmniejszasz dawkę do 1. Efekt nie powinien być słabszy, bo dostarczasz czystą substancję, która tylko zapoczątkowuje syntezę innych. Jeśli przekroczysz dawkę to większej syntezy nie będzie, bo organizm sam wyhamuje ten proces. Co do kofeiny, to masz na myśli picie kawy czy suplementację kofeiną?
Jakie zapotrzebowanie na lachony
Dobra, dostarczÄ™ wam grupowo
@Invinciblee
Możesz mieć leczenie przez 3, ściągną, wada się cofnie i znów założą, np na kolejne 3. No to już masz 6
Nie można tego tak rozpatrywać. Wszystko zależy od wady. Najlepiej jak się wypowie ortodonta po obejrzeniu zębów na żywo i na rtg.
Przy dawce 600mg możesz brać 3 razy dziennie, ale już nie więcej. Można to stosować nawet dłuższy czas bez żadnej przerwy. Jak masz duże zapotrzebowanie, to 3 dziennie, a jak nie to zmniejszasz dawkę do 1. Efekt nie powinien być słabszy, bo dostarczasz czystą substancję, która tylko zapoczątkowuje syntezę innych. Jeśli przekroczysz dawkę to większej syntezy nie będzie, bo organizm sam wyhamuje ten proces. Co do kofeiny, to masz na myśli picie kawy czy suplementację kofeiną?
Jakie zapotrzebowanie na lachony

@Invinciblee
Możesz mieć leczenie przez 3, ściągną, wada się cofnie i znów założą, np na kolejne 3. No to już masz 6

-
neuros - Świeżak
http://allegro.pl/mb-active-z-konopia-n ... 60406.html
A co myślisz o czymś takim? Jak nie zadziała tyrozyna to przynajmniej będzie lepszy humor
Swoją drogą to po jakim czasie to się uaktywnia i zaczyna działać?
A co myślisz o czymś takim? Jak nie zadziała tyrozyna to przynajmniej będzie lepszy humor

Swoją drogą to po jakim czasie to się uaktywnia i zaczyna działać?
- drug0n
- Bywalec
Przy L-tyrozynie na działanie trzeba poczekać około 0,5-1h. Dziwne połączenie w tych tabletkach. Przecież konopie zamulają. Ja bym nie eksperymenowała z czymś takim.
-
neuros - Świeżak
damien90 napisał(a):jestem pierogiem, uświadom to sobie. a propos tego filmu to nie oglądałem i jakoś mnie nie bierze na obejrzenie go, aczkolwiek niektórzy bardzo się nim zachwycali
mam takie samo zdanie.
pieróg najlepszy
r6
-
czajnik88 - Świeżak
Jesteś Bogiem to ten o PFK a ten o którym mowa to Jestem Bogiem, swoją drogą całkiem nieźle się ogląda.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość