111
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Hah! znalazłem historyczne zdjęcie ( prawdopodobnie jedyny istniejący dowód na istnienie legendarnej AF1 1990' z 3 biegową skrzynią biegów ) mój drugi motocykl w życiu miałem 13 albo 14 lat wtedy... Wyglądała niepozornie, ale 120 potrafiła lecieć. 3 biegi, ale malossi na 80 cm3 ;] koło 15 KM miała. wychodziła za czerwone pole na 3 biegu ehh wspomnień czar...
<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
melvin napisał(a):ja w e46 mam na razie niecałą połowę tego
Jak go kupilem to tez mial polowe (309 dokladnie). Nie bede Cie straszyl ale kumpel wlasnie w takiej 3,0 diesel przy 400 uszczelke robi
-
Ja mam starego japończyka Nissana N15 1997r przejechane ma już 320 tys a silnik chodzi jak brzytwa. Co prawda blacha była robiona już 2 razy bo rdza wpieprza go na całego. Co do przebiegu sharana mirekm71 to faktycznie robi wrażenie, jednak jednostka VW 1.9 to już w zasadzie legenda, dobrze utrzymany silnik pozwoli robić ogromne przebiegi bez większych awarii.
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
melvin tenzo ma nadwyraz podobne, kto pozna
amahay, gdybyś był jeszcze totalnym żółtodziobem na forum to można byłoby to zrozumieć.
ale trochę czasu już jesteś, więc powinieneś ogarniać, co w jakim dziale.
amahay, gdybyś był jeszcze totalnym żółtodziobem na forum to można byłoby to zrozumieć.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Walenty napisał(a):Tia, OZ robi piękne koła.
...
To dość drogie koła, ale warte swojej ceny
Tjah, OZ dosłownie depcze konkurencję
Osobiście od dobrych już latek jestem zauroczony tym produktem:
Czekam tylko, na wiosnę moto i później zaczynam odkładać na takie MICHELANGELO 17-18" do czarnulki, fabryczne 17" też nie jest głupie, ale w zimie na 17-kach też można przecież jeździć
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
mirekm71 napisał(a):melvin napisał(a):ja w e46 mam na razie niecałą połowę tego
Jak go kupilem to tez mial polowe (309 dokladnie). Nie bede Cie straszyl ale kumpel wlasnie w takiej 3,0 diesel przy 400 uszczelke robi
moja 320d na comon railu ma teraz 319 tysięcy pięćset ileś tam kilometrów, trochę ją doinwestowałem i zobaczymy jak będzie się spisywała.
btw pamięta ktoś nazwę tematu w hp założonego chyba przez evila o samochodach?
ha dabumtss melvin znalazł
-
melvin - PierwszyOkrutny
Można. Ja śmigam na takich 17 i kapciach 225/45 R17
Bardzo solidna felga. Jedyną jej wadą jest chromowany rant, który łatwo pokiereszować o krawężnik.
Bardzo solidna felga. Jedyną jej wadą jest chromowany rant, który łatwo pokiereszować o krawężnik.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
madcap napisał(a):amahay, gdybyś był jeszcze totalnym żółtodziobem na forum to można byłoby to zrozumieć.
Prawde powiedziawszy mysle, ze amahay specjalnie umiescil temat w dziale, gdzie spodziewal sie jakiegos zainteresowania. Nawet jesli zrobil to zle moim zdaniem nie zasluzyl na ostrzezenie. Zrozumial bym, gdyby amahay byl handlarzem i uprzykrzal wszystkim zycie umieszczajac swoje ogloszenia gdzie popadnie.
Tak dla przykladu podam cytat z mojej skrzynki wiadomosci PW forum jawacz.pl. Jest to wiadomosc wyslana przez Global Moderatora i Sekretarza Jawa-Cz Klub Polska. Moze kogos to czegos nauczy
[quote author=holger link=action=profile;u=825 date=1329838730]
Nie gniewaj się ,jednak musiałem trochę poprawić Twojego posta.
[/quote]
A nie. Ej ty! k...a! zle napisales to masz warna!
melvin napisał(a):moja 320d na comon railu ma teraz 319 tysięcy pięćset ileś tam kilometrów, trochę ją doinwestowałem i zobaczymy jak będzie się spisywala
Ale silnika chyba nie ruszales?
-
mirekm71 napisał(a):
melvin napisał(a):moja 320d na comon railu ma teraz 319 tysięcy pięćset ileś tam kilometrów, trochę ją doinwestowałem i zobaczymy jak będzie się spisywala
uszczelniałem jeden pompowtrysk i regenerowałem turbinę, do tego dostała większy ic.
-
melvin - PierwszyOkrutny
Walenty, Lexani to nie jest chińska firma. Chyba, że rozumiesz przez to, że produkują w Chinach Ja generalnie nie mam jednego ukochanego wzoru. Zauroczyły mnie tylko Lorinser Mercedes. OZ są zajebiste. BBSy kojarzą mi się z wiejskimi golfami II, przepraszam fanów A w ibizie mam pięcioramienne borbet i gwarantuję, że nie ma drugich takich na świecie
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
melvin napisał(a):mirekm71 napisał(a):
uszczelniałem jeden pompowtrysk i regenerowałem turbinę, do tego dostała większy ic.
To ja przy 500 uszczelnialem wszystkie 4. 175zl 4zestawy uszczelnien i 200zl robocizna. Przy 540 zmienialem turbo ale mysle, ze juz wczesnien ktos je wymienial. Mam trzecia skrzynie biegow i wogole to juz jest zlom stalowy
-
Borbet "A" na szerokim rancie i z płaskim dekielkiem jest kozacka do youngtimerów z Niemiec, od zawsze mi się podobała.
Tak samo Dotz Hanzo, tylko musi być co najmniej 17:
Inny znajomy miał tą nowszą o 1 model Ibizę od Twojej i latał na takich Las Vegas tylko, że w chromie. Pasowało trochę jak świni siodło, ale na tamte czasy to był szał
Invi powiedz ile posmarowałeś za tą zmianę
Tak samo Dotz Hanzo, tylko musi być co najmniej 17:
Inny znajomy miał tą nowszą o 1 model Ibizę od Twojej i latał na takich Las Vegas tylko, że w chromie. Pasowało trochę jak świni siodło, ale na tamte czasy to był szał
Invi powiedz ile posmarowałeś za tą zmianę
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Znalazlem pierwszy filmik rysias
http://www.youtube.com/watch?v=IA5DM6_DgqY&sns=em
Veragon gdzie sie wybierasz na nurkowanie
http://www.youtube.com/watch?v=IA5DM6_DgqY&sns=em
Veragon gdzie sie wybierasz na nurkowanie
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
madcap napisał(a):melvin tenzo ma nadwyraz podobne, kto pozna
Raz że sobie żartuję a dwa że piszę że nadal nie wiem za co . Jeśli chodziło o to że napisałem że mam na sprzedaż parę części do SV w "motocykle,skutery,quady" i to samo w "ogłoszenia drobne" wynikało z tego że nie chciałbym żeby ktoś przegapił to szukając tych części . Zrobiłem to pierwszy raz w życiu . I tak jak teraz mnie nie wkurzał ten warn tak wydaję mi się że bardzo lubisz prowokować użytkowników forum do popełniania wykroczeń .
Ja rozumiem że forum jest pełne trolów i jełopów . Ale chyba zdarza Ci się czytać moje posty i wątpię że komuś tu przeszkadza moje wypowiadanie się (no może poza tematem męskich rurek ) .
Także tyrani spuśćcie z tonu bo motocyklizm ma pozostać przyjemny ...
-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a): [...] Ale chyba zdarza Ci się czytać moje posty i wątpię że komuś tu przeszkadza moje wypowiadanie się (no może poza tematem męskich rurek ) .
Także tyrani spuśćcie z tonu bo motocyklizm ma pozostać przyjemny ...
Dystans i poczucie humoru zasługuje na uznanie.
W ogole sytuacja robi się napięta, większosci nie podoba się aktualny stan rzeczy. Ogłaszam stan wojenny.
-
Walenty - Moderator