111
mirekm71 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Takie dwa pójdą w drzwi, dwa 200mm pójdą na półkę, dwa seryjne obok pólki zostawie tak jak są a w bagażnik wrzucę małego 300mm graja, najpewniej też Ground Zero.
I ibiza nie ruszy z miejsca...
Za najlepszych czasów miałem dwa 15" grajki w bagazniorze, dwa wzmacniacze i akumulator i nie było problemu

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kumpel miał kiedyś taką Ibizę kilka lat i kupił jakiś jeden z wyższych zestawów Boschmann'a, który wpakowaliśmy do środka.
Z precyzyjnym dźwiękiem nie miało to wiele wspólnego, ale robiło takie ciśnienie akustyczne, że cała Ibiza falowała
Potem dorzucił jeszcze suba Rockford Fosgate pod konkrentym piecem to na tylnej kanapie aż się ciężko oddychało
Generalnie rozkręciłem z nim tą Ibizę w drobny mak z 10 razy, więc jak coś to pisz
Z precyzyjnym dźwiękiem nie miało to wiele wspólnego, ale robiło takie ciśnienie akustyczne, że cała Ibiza falowała

Potem dorzucił jeszcze suba Rockford Fosgate pod konkrentym piecem to na tylnej kanapie aż się ciężko oddychało

Generalnie rozkręciłem z nim tą Ibizę w drobny mak z 10 razy, więc jak coś to pisz

Ostatnio edytowano 9/1/2013, 20:28 przez Vergon, łącznie edytowano 1 raz
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):mirekm71 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Takie dwa pójdą w drzwi, dwa 200mm pójdą na półkę, dwa seryjne obok pólki zostawie tak jak są a w bagażnik wrzucę małego 300mm graja, najpewniej też Ground Zero.
Za najlepszych czasów miałem dwa 15" grajki w bagazniorze, dwa wzmacniacze i akumulator i nie było problemu
I kabel do slupa z wysokim napieciem

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):Najlepsze są dzieciaki na kiblach z głośnikami na miejscu pasażera, albo w nogach
To u mnie w okolicy grasuje pener który na rowerze ma podobny system, akus z głośnikami na bagażniku i "Ona tańczy dla mnie" rządzi miastem.
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Nurkuje ktoś z Was?
Ja niedawno zrobilem licencje.
wracajac do dzisiejszej premiery ....
WoW!! WoW! WoW! ( Pozddrrr seneka)
majtki mi opadly. Takiej klasy za takie pieniadze juz dawno nie widzialem, czyz te zegary nie sa piekne?

i linia tez jakby ladnie pociagnieta, chociaz troszke zalatuje mi acordem od tylu

Przod nieco przesadzony ... ale ma cos z bad boya. Niestety to juz nie jest jeden z tych cicho ciemnych lexusow

Poraz pierwszy bedzie mozna go zobaczyc na zywo na w przyszlym tygodniu na Detroit Motor Show
Troszke histori na temat marki Lexus
https://www.youtube.com/watch?v=nSRA8kVh9SI
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Myślę nad zakupem jakiegoś nurkowego osprzętu, choć to może zbyt wiele powiedziane.
Wystarczy mi coś co pozwoli mi zejść na małą głębokość na powiedzmy 10 minut.
Myślałem o małej ręcznej (w zasadzie to nawet nie trzeba jej trzymać ręką) butli coś w ten deseń www.spareair.pl
Jeżeli nie to to może jakaś pojedyncza zgrabna butla z żółwiem na plecy. Bez skafandrów, pianek i innych gadżetów, nurkowanie tylko w ciepłych wodach. Powiesz mi coś więcej na ten temat?
Myślałem o małej ręcznej (w zasadzie to nawet nie trzeba jej trzymać ręką) butli coś w ten deseń www.spareair.pl
Jeżeli nie to to może jakaś pojedyncza zgrabna butla z żółwiem na plecy. Bez skafandrów, pianek i innych gadżetów, nurkowanie tylko w ciepłych wodach. Powiesz mi coś więcej na ten temat?
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Myślę nad zakupem jakiegoś nurkowego osprzętu, choć to może zbyt wiele powiedziane.
Nurkowales juz czy tak chciales sobie samemu sprobowac bo jedziesz gdzies na wakacje?
Wielkiego doswiadczenia sam nie mam ale, jak chcesz nurkowac to musi byc komfort i bezpiecznie. To cos nie nadaje sie do nurkowania jedynie jako tzw awaryjne powietrze gdybys jak to koles opisuje wyczerpal swoje na duzej glebokosci. Do wynurzania sie jest ok bo i tak musisz to robic powoli wiec mozesz sobie ja trzymac reka ale zeby z tym plywac to slabo to widze. Ostatnia rzecz jaka chcesz to zgubic ta buteleczke na 12m. Zreszta powietrza tam jest pewnie na max 7 minut
Co do osprzetu to pianka nie jest konieczna (jednak polecam) ale skoro chcesz nurkowac z butla to potrzebujesz kamizelke, balast i automat.
Ostatnio edytowano 10/1/2013, 01:45 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
-
rosiboj - Moderator
mirekm71 napisał(a):ASR1927 napisał(a):Takie dwa pójdą w drzwi, dwa 200mm pójdą na półkę, dwa seryjne obok pólki zostawie tak jak są a w bagażnik wrzucę małego 300mm graja, najpewniej też Ground Zero.
Lubie to

Vergon napisał(a):Myślę nad zakupem jakiegoś nurkowego osprzętu, choć to może zbyt wiele powiedziane.
Aż zacząłem myśleć o nurkowaniu

ASR warna dostałem bez ostrzeżenia więc nie jestem pewien za co . Ale podejrzewam że chodziło o to że wystawiłem części do SVki w dwóch kategoriach na forum bo nie wiedziałem które logicznie by wybierał potencjalny klient . Dla mnie opcje są nielogiczne ...
-
amahay - Stały bywalec
Ten lexus to kawał silnika i blacha za duże pieniądze, nic szczególnego.
Rosiboj ty serio jesteś taki dziany i na wszystko Cie stać(na wszystkim się znasz)?? Czy po prostu udajesz
Rosiboj ty serio jesteś taki dziany i na wszystko Cie stać(na wszystkim się znasz)?? Czy po prostu udajesz

everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Rosiboj napisał(a):wracajac do dzisiejszej premiery ....
WoW!! WoW! WoW! ( Pozddrrr seneka)
majtki mi opadly. Takiej klasy za takie pieniadze juz dawno nie widzialem, czyz te zegary nie sa piekne?
i linia tez jakby ladnie pociagnieta, chociaz troszke zalatuje mi acordem od tylu
Przod nieco przesadzony ... ale ma cos z bad boya. Niestety to juz nie jest jeden z tych cicho ciemnych lexusow
Poraz pierwszy bedzie mozna go zobaczyc na zywo na w przyszlym tygodniu na Detroit Motor Show
Troszke histori na temat marki Lexus
https://www.youtube.com/watch?v=nSRA8kVh9SI
Podoba mi się, nudnym go nazwać nie można.
Te zegary przywodzą mi na myśl to:

Strasznie gadżeciarskie. Pobujałbym

-
Walenty - Moderator
wrider napisał(a):Ten lexus to kawał silnika i blacha za duże pieniądze, nic szczególnego.
Co do leksusa to sie nie zgodze, ale oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania. Warto by jednak oprzec je o jakies doswiadczenia szersze niz czytelnictwo.
Jesli chodzi o twoje pytanie to czy ja kiedykolwiek mowilem, ze jestem dziany? ... jak wogole mogles pomyslec ,ze tak jest

@damien Gril to fakt nie jest w moim typie chociaz w tej tandecie kryje sie cos ala ... ile on musi wciagac powietrza

Walenty tez pokochalem GTR-a po tym jak zobaczylem jak wiele mozna dostac za tak niewiele. No i dzwiek miazdzy
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):wrider napisał(a):Ten lexus to kawał silnika i blacha za duże pieniądze, nic szczególnego.
Co do leksusa to sie nie zgodze, ale oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania. Warto by jednak oprzec je o jakies doswiadczenia szersze niz czytelnictwo.
Jesli chodzi o twoje pytanie to oczywiscie ze czy ja kiedykolwiek mowilem, ze jestem dziany? ... jak wogole mogles pomyslec ,ze tak jest
Doświadczeń szerszych niż czytelnictwo nie mam.Po prostu nie kręcą mnie samochody(no może tylko nie które) i tak jak powiedziałem kawał blachy tyle. Nie wszystko co nowe i drogie musi być fajne.
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Pozytywne zaskoczenie z tym Lexusem, oby nic nie modyfikowali już do produkcyjnej, ile ma kosztować?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):ASR warna dostałem bez ostrzeżenia więc nie jestem pewien za co . Ale podejrzewam że chodziło o to że wystawiłem części do SVki w dwóch kategoriach na forum bo nie wiedziałem które logicznie by wybierał potencjalny klient . Dla mnie opcje są nielogiczne ...
Bo to jakies forum policyjne jest. Jestem zalogowany na wielu forach na chybe jednym sa ostrzezenia ale najpierw wyswietla sie monit, ze postapiles niezgodnie z regulaminem i jesli nie poprawisz tekstu to otrzymasz ostrzezenie. Tak jest na forum paneuropean'a. Poza tym na nigdzie wiecej. Na forum transalpa, afryki, jawy, poludniowcow chyba tez nie. Tutaj to jakby ktos wieczorem wypijal za duzo wodki do lustra i z tej calej frustracji rozdawal warny wlasciwie to bez powodu.
Mozna to porownac do ochrony na dyskotece. W porzadnym lokalu ochrona grzecznie zwraca uwage, ewentualnie wyprasza delikwenta utrzymujac odpowiedni poziom.
Tutaj jak na dyskotece w spelunie. Za byle co wala w ryj i tylko sieja chaos...
Ostatnio edytowano 10/1/2013, 15:36 przez mirekm71, łącznie edytowano 1 raz
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Miru jest to niepoważne ale co zrobić
. Na żadnym innym forum nie ma zimowych pogawędek z wami !!
A w sumie poza samym komunikatem pod moim avatarem jakoś mnie to szczególnie nie dotknęło , mało kto zwraca tu na to uwagę bo prawie każdy użytkownik który potrafi się sensownie wypowiedzieć ma warna . Na innych forach jak ktoś ma warna to z góry wiadomo że jego postów nie można brać na poważnie .
Rosiboj ty to już tutaj jesteś prawie jak nasz prywatny , wiarygodny newsletter o motoryzacji
.

A w sumie poza samym komunikatem pod moim avatarem jakoś mnie to szczególnie nie dotknęło , mało kto zwraca tu na to uwagę bo prawie każdy użytkownik który potrafi się sensownie wypowiedzieć ma warna . Na innych forach jak ktoś ma warna to z góry wiadomo że jego postów nie można brać na poważnie .
Rosiboj ty to już tutaj jesteś prawie jak nasz prywatny , wiarygodny newsletter o motoryzacji

-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości