111
amahay napisał(a):Miru jest to niepoważne ale co zrobić.
A napisac grzecznie, ze to niefajne jest. Moze ktos przeczyta?
Amahay akurat sie znamy i mam o Tobie dobre zdanie wiec drazni mnie, ze pod twoim avatarem istnieje taki czerwony napisik za nic. A poza tym na forum jest duzo uzytkownikow i juz chyba wiekszosc posiada ostrzezenia. Nie mow mi, ze zly opetal forum. Zycie nauczylo mnie, ze jesli ktos jest normalny a cala reszta zla to znaczy, ze jest na odwrot. Jesli cala klasa w szkole ma banie z jednego przedmiotu to w 99% nauczyciel jest do d...y.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Kumpel miał kiedyś taką Ibizę kilka lat i kupił jakiś jeden z wyższych zestawów Boschmann'a, który wpakowaliśmy do środka.
Z precyzyjnym dźwiękiem nie miało to wiele wspólnego, ale robiło takie ciśnienie akustyczne, że cała Ibiza falowała
Potem dorzucił jeszcze suba Rockford Fosgate pod konkrentym piecem to na tylnej kanapie aż się ciężko oddychało![]()
Generalnie rozkręciłem z nim tą Ibizę w drobny mak z 10 razy, więc jak coś to pisz
Żadnych Buszmanów

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
mirekm71 napisał(a):amahay napisał(a):Miru jest to niepoważne ale co zrobić.
Amahay akurat sie znamy i mam o Tobie dobre zdanie wiec drazni mnie, ze pod twoim avatarem istnieje taki czerwony napisik za nic.
Dobra . Black Ghost , Madcap raz raz usuwać mi to bo Mirkowi się nie podoba

Chyba że dostałem warna za coś słusznego a nawet się nie dowiedziałem

-
amahay - Stały bywalec
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Nikt warna nie usunie bo trzeba by sie bylo przyznac do bledu. A niestety do tego trzeba miec jakies chociaz by malutkie jajeczka. Lepiej sie zaprzec, wypiac klate, zrobic posepna mine i moze nikt nie zauwazy, za tam ponizej czegos brak...?
Jedzie ktos jutro moze na pingwina? Wpadne chyba na chwile na ognisko.
Jedzie ktos jutro moze na pingwina? Wpadne chyba na chwile na ognisko.
-
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):ASR znalazłem alusy do twojej ibizy
http://moto.allegro.pl/alufelgi-okazja-i2903312713.html
Coście się wszyscy tak czepili mojej Ibizy???

motoluka napisał(a):ASR, my też jeszcze warny możemy dostawać czy jc. to odwdzięczymy się mandacikiem? hahaha
Hm, na razie jeszcze tak. Jak juz będziemy mieli mundury i blachy - wtedy już nie

amahay napisał(a):Muszę usunąć wszystkie moje filmy z youtuba bo asr zna moją rejestrację ...
A miru już nie będzie mógł przy nim takich gum walić
Ale dlaczego? Że niby stwarzanie niebezpieczeństwa dla innych uzytkowników dróg publicznych? Przecież to jest bezpieczne, ufam wam

-
ASR1927 - Moderator
suhy-19 napisał(a):ASR znalazłem alusy do twojej ibizy
Profesjonalnie przerobione otwory, dystansów na inny rozstaw nie trzeba zakładać...

Te są fajne. Ronal teddy bear, czy jakoś tak.
-
Walenty - Moderator
YEAH !! Będę teraz wyrywał laski na "znajomości w policji"
chociaż czekaj ... już to robiłem .
Ale jak to jest wy możecie sobie wybrać "chcę być w drogówce na moto w lecie w aucie w zimie" czy możecie nagle trafić do wsi małej na skrzyżowanie lub co gorsza do patrolowania ulic ?

Ale jak to jest wy możecie sobie wybrać "chcę być w drogówce na moto w lecie w aucie w zimie" czy możecie nagle trafić do wsi małej na skrzyżowanie lub co gorsza do patrolowania ulic ?
-
amahay - Stały bywalec
Walenty napisał(a):suhy-19 napisał(a):ASR znalazłem alusy do twojej ibizy
Profesjonalnie przerobione otwory,
Bo one sa uniwersalne i "pasujom" do kazdej bryki;-)
-
amahay napisał(a):Ale jak to jest wy możecie sobie wybrać "chcę być w drogówce na moto w lecie w aucie w zimie" czy możecie nagle trafić do wsi małej na skrzyżowanie lub co gorsza do patrolowania ulic ?
Niestety w policji trzeba odbębnić trzy lata na ulicy. Chyba, że masz wujka gdzieś wyżej, to krócej. Potem możesz STARAĆ się o przeniesienie do innego wydziału, np. wydziału ruchu drogowego. Wiem jak to zabrzmi i że zaraz zostanę zlinczowany ale chyba nie chciałbym latać na moto w policji
Tuska wybrali na następną kadencję, reakcja społeczeństwa:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8tIRd_Aua8
Co do tych felg, to borbet nie bardzo mi podchodzi. Wzór BBS też nie. Podobają mi się coś a'la OZ albo seryjne fele Mercedesa
Ciekawe co bałwan naciągnął chińską oponę na takiego laczka:
http://moto.allegro.pl/kola-felgi-lexan ... 23448.html
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Co do tych felg, to borbet nie bardzo mi podchodzi. Wzór BBS też nie. Podobają mi się coś a'la OZ albo seryjne fele Mercedesa
Ciekawe co bałwan naciągnął chińską oponę na takiego laczka:
http://moto.allegro.pl/kola-felgi-lexan ... 23448.html
Chińską oponę na chińską felgę. Albo mi się wydaje, w każdym razie mało znana ta firma.
W ogóle takie felgi, jeśli nie jesteś Afroamerykaninem, pachną trochę festynem.
"Jezdrzone tylko Latem."
Tia, OZ robi piękne koła. I lekkie. Tutaj na przykład ultraleggera:

Superturismo:

To dość drogie koła, ale warte swojej ceny

-
Walenty - Moderator
W polsce nawet za darmo nie założyłbym takich alufelg, pierwsze, że zaraz by je zaje*** po drugie do takiej feli należy założyć na prawdę niski profil opony, a stan naszych dróg mówi sam za siebie. Wolałbym powiesić je na ścianie i podniecać się każdego ranka 

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
-
melvin - PierwszyOkrutny
suhy-19 napisał(a):oryginalne oz bbs momo itp. są praktycznie nie do rozwalenia a na złodziei tez są sposoby
To ja na ochotnika moge je zalozyc jako tester do mojej taksowki i zobaczymy czy po sezonie beda kwadratowe

Foto z dzisiaj

-