111
Krmtzzz napisał(a):Kup m5 w tej ceniealbo cos innego rocznikowo porownywalnego
Panie, nie masz konkurenta u lexusa dla M5... Chyba, że zrobili jakiegoś odlotowego GSa.
Co do E39, to w pełni się zgadzam. BMW w latach 90. robiło robotę. E39, E38, no E46 też może trochę. Teraz jakoś bez szału. Na przykład seria 5 strasznie złagodniała, aczkolwiek w szarym macie wygląda świetnie.
-
Walenty - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Ja tez nie lubilem lexusow, do czasu, gdy znajomy przewiozl mnie lexusem IS-F. To nie jezdzi, to lata. I dosc fajnie w srodku. Za na prawde nieduża kase mozna dostac fajne wykonanie, ogromna moc i piekny design.
Miałem okazję jeździć IS300, jeżeli chodzi o wykonanie? W końcu to Toyota, porządne, proste, czytelne, no i japońskie

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
no bo miałem 1tb dysk wewnętrzny (który musiałem sformatować jak pamiętacie...) i 1tb zewnętrzny ze wszystkimi zdjęciami i filmami podłączony przez usb do komputera . no i w narzędziach dysku nazwa zaczyna się 1tb harddrive wd i 1tb harddrive samsung . nie przypatrzyłem się zbyt uważnie i sformatowałem ten co miałem pod ręką . w trakcie formatu skojarzyłem że przecież ten zewnętrzny przecież też ma 1 tb ... głupota , no niestety ...
-
amahay - Stały bywalec
Glenroy napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Ja tez nie lubilem lexusow, do czasu, gdy znajomy przewiozl mnie lexusem IS-F. To nie jezdzi, to lata. I dosc fajnie w srodku. Za na prawde nieduża kase mozna dostac fajne wykonanie, ogromna moc i piekny design.
Miałem okazję jeździć IS300, jeżeli chodzi o wykonanie? W końcu to Toyota, porządne, proste, czytelne, no i japońskieCo do mocy, jeżdżę na co dzień dość mocnym samochodem, który zjadł by go na śniadanie, z jego 3 litrami myślałem, że będzie toto trochę lepiej jeździć, co do prowadzenia, wszystko jest fajnie, tylko jest trochę nerwowy i lubi "tańczyć bioderkami". Podsumowując, fajny sprzęt, ale jednak preferuję niemiecką technologię i widełki pod maską
W IS F masz wi eight

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):Panie, nie masz konkurenta u lexusa dla M5... Chyba, że zrobili jakiegoś odlotowego GSa.
To zalezy co masz na mysli. Bo mnie LFA zwalil z nog 2 lata temu.
Ogolnie jesli chodzi o lexusa, moj pierwszy kontakt byl pewnie taki jak wiekszosci, widzialem go, przeszedlem pare razy i nic. Kiedys jakies 15 lat temu jechalem LS400 (pierwszy raz) i mowie do kumpla , ze nawer tajne auto ale i tak wole S600 bo ma wiekszego kopa. Kopa powiadasz .... i kumpel wcisnol, nagle z cichy szum klimy zamienil sie w dzwiek redukcji automatu i ryk silnika "jak w motocyklu" przyspieszenie tez niezle zblurowalo swiat... 15 lat pozniej i pamietam jak bym wczoraj jechal. Za to kocham ta marke, nic z zewnatrza , wszystko dla ciebie wewnatrz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Zamawiam niedługo (czyt. po wypłacie) głośniki. Potrzebuję cos pod wzmak, 130-150WRMS a te Twoje mają 90W PMPO (w co i tak nie wierzę) czyli RMS będą miały 45W jak nie miej, bo 45W to mają 165mm.
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
http://www.youtube.com/watch?v=MXXRHpVed3M to ta piosenka dla ASR'a ma inne znaczenie
-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=MXXRHpVed3M to ta piosenka dla ASR'a ma inne znaczenie
Grało na full'a jak cisnąłem nad morze w zeszłym roku

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):
Zamawiam niedługo (czyt. po wypłacie) głośniki. Potrzebuję cos pod wzmak, 130-150WRMS a te Twoje mają 90W PMPO (w co i tak nie wierzę) czyli RMS będą miały 45W jak nie miej, bo 45W to mają 165mm.
Może coś z Hertz-a? Nie zabijają cenowo a grają na prawdę zajebiś***, na przykład coś z serii Hertz ESK, może coś z serii 165 .4?
-
Glenroy - Moderator
amahay napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=MXXRHpVed3M to ta piosenka dla ASR'a ma inne znaczenie
Wpadło mi w ucho w lecie podjade golfem pod Liceum, let's go party!
http://www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ
TO TEÅ» JEST SUPCIO
No jasne

senekkorzenna
-
grunder - Mieszkaniec forum
Mam nieprzyjemne doświadczenia z Hertzem. Poluję na używane Ground Zero z serii Radioactive albo Titanium (90-110W). Takie dwa pójdą w drzwi, dwa 200mm pójdą na półkę, dwa seryjne obok pólki zostawie tak jak są a w bagażnik wrzucę małego 300mm graja, najpewniej też Ground Zero. Przerobiłem kilka wooferów GZ i nie miałem problemów. W drzwiach najdłużej grały mi Alpine, potem były MacAudio i Helix'y. Niestety MacAudio też jest u mnie spalony - dosłownie i w przenośni 

-
ASR1927 - Moderator
grunder napisał(a):amahay napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=MXXRHpVed3M to ta piosenka dla ASR'a ma inne znaczenie
Wpadło mi w ucho w lecie podjade golfem pod Liceum, let's go party!
http://www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ
TO TEÅ» JEST SUPCIO
Fiesta? bez tego nie może się udać

http://youtu.be/pbMgo0__ETg
-
Glenroy - Moderator
ASR1927 napisał(a):Takie dwa pójdą w drzwi, dwa 200mm pójdą na półkę, dwa seryjne obok pólki zostawie tak jak są a w bagażnik wrzucę małego 300mm graja, najpewniej też Ground Zero.
I ibiza nie ruszy z miejsca...

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości