111
Policjant musi się cieszyć nieposzlakowaną opinią, a więc wszystko co kiedyś odwinąłeś będą sprawdzać. I dlatego lepiej mandatów nie mieć. Za przekroczenie prędkości np. Ok, ale za wybryki chuligańskie już nie bardzo.
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
motoluka napisał(a):No ale zbicie szyby w domu sąsiada jako dzieciak nie może być tak piętnowane w dorosłym życiu, przynajmniej takie mam zdanie. Odnośnie bicia szyb, ostatnio wywaliłem szybę w autobusie łokciem, kierowca każe wstawać przed przystankiem więc wstałem w Krakowie i ktoś wyskoczył na drogę, poleciałem na szybę i pękła w dwóch miejscach na długości metra. Heh nie mogłoby być przycisków jak w mpk?
Co na to woźnica?
ASR1927 napisał(a):Jasiu123 napisał(a):Prawda jest taka że jeśli starasz się do służb mundurowych w dzisiejszych czasach to wymagane dokumenty są mało ważne.
Liczą się tylko i wyłącznie znajomości bo w niektórych placówkach szkoleniowych jest nawet 50 chętnych na jedno miejsce więc mają w czym wybierać.
To dobre. Jesteś za PiSem?
Jesteś za PO, czy myślę zbyt schematycznie?
Ostatnio edytowano 8/1/2013, 21:34 przez Walenty, łącznie edytowano 3 razy
-
Walenty - Moderator
Woźnica przestraszył się panicznie, że nie żyję, ale w sumie nawet nie poczułem nic. Dałem mu numer telefonu jakby czasem szef mu robił problemy, że potwierdzę wersję o wtargnięciu jakiegoś małolata na drogę.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Moje źródło jest bezpośrednie: Komenda Miejska Policji. Według mnie, nie ma bardziej wiarygodnego źródła. No, może poza ministrem sprawiedliwości bądź spraw wewnętrznych. Skoro Ty uważasz, że nie należy karanym dawać szansy to dziękujmy Bogu, że niewielu jest takich jak Ty. Karany = zły? Bo dał się złapać. Wiesz ilu jest bandytów niekaranych? Al Capone też był wporzo, poszedł co prawda do paki, ale za finanse. Setki morderstw uszły mu na sucho, ale co tam, przecież nie był za to karany
To moze ja zaproponuje koledze ta amarene czy co tam biora na uspokojenie. Moze i sie regeneruja, a moze i nie, ani ja, ani komenda glowna policji ani minister tego nie wie bo gdyby wiedzieli to nie wypuszczali by tych co to sie zregenerowali a pozniej znowu im sie wydarzylo. Zastanawiam sie jak to sie stalo, ze ja jestem niekarany skoro to takie latwoprzydarzajace sie. A wy karani? Przyznac sie kto ma wyrok w zawiasach albo siedzial?
Za wybita szybe, czy zanieczyszczenie klatki schodowej nikt raczej nie ma wyroku bo takie rzeczy to sie inaczej zalatwia, wyroki sa za nieco powazniejsze sprawy niz wyryte na klatce kocham Ale z 5C[/code]
Ostatnio edytowano 8/1/2013, 21:35 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kiedy? W ostatnich miesiącach, przy ostatnim naborze.
Rosiboj, za takie rzeczy też są wyroki, wiem bo kolega dostał w LO 2 latach w zawiasach za to że obalił dwie amareny i wyrwał 5 uchwytów w szatniach szkolnych... Dziwne zero ugony, nic... Zaś drugi przykład dostał 1 rok w zawiasach za włamania na skrzynki pocztowe nauczycieli... I czy tacy ludzie nie mogą mieć szansy po 5 latach zostać żołnierzem np.?
Rosiboj, za takie rzeczy też są wyroki, wiem bo kolega dostał w LO 2 latach w zawiasach za to że obalił dwie amareny i wyrwał 5 uchwytów w szatniach szkolnych... Dziwne zero ugony, nic... Zaś drugi przykład dostał 1 rok w zawiasach za włamania na skrzynki pocztowe nauczycieli... I czy tacy ludzie nie mogą mieć szansy po 5 latach zostać żołnierzem np.?
Ostatnio edytowano 8/1/2013, 21:38 przez motoluka, łącznie edytowano 1 raz
-
-
Walenty napisał(a):
Jesteś za PO, czy myślę zbyt schematycznie?
Myślisz zbyt schematycznie. Nie jestem za nikim, jak będą wybory to się zastanowię
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Rosiboj napisał(a):Za wybita szybe, czy zanieczyszczenie klatki schodowej nikt raczej nie ma wyroku bo takie rzeczy to sie inaczej zalatwia, wyroki sa za nieco powazniejsze sprawy niz wyryte na klatce kocham Ale z 5C[/code]
Rosiboj@ przetrzyj oczy...
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
glenroj czytaj uważnie co napisałem, bo ja nie zauważyłem, żebym bronił recydywę, tylko gościa, który dał sobie na przemyślenie i stara się więcej czegoś takiego nie zrobić.
ale może mam brudne okulary ...
ale może mam brudne okulary ...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
Kaai napisał(a):veregon piwo. xD
No poszło, do Ciebie też wysłałem KEX'em
Ale za przekręcanie nicka wysłałem Lecha Free
ASR chcesz głośniki do Jibizy?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2934194450
Ostatnio edytowano 8/1/2013, 21:52 przez Vergon, łącznie edytowano 1 raz
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
-
-
dziewczyna855 - Świeżak
Jasiu123 napisał(a):To co jeśli odwine jakiś numer już w czasie służby? Jak to się ma do tych 5 lat?
jak ktoś odwinie numer w czasie służby to ma znajomości i nic mu nie grozi .
dziewczyna855 napisał(a):Koncert życzeń czy jak?może też dołącze Vergon
A po co Ci dwie dziewczyny ?
-
amahay - Stały bywalec
dziewczyna855 napisał(a):Koncert życzeń czy jak?może też dołącze Vergon
do dziewczyn czy do piwa?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator