2
a ja bym na twoim miejscu szukał cały czas. może akurat się znajdzie. kumpel kupił gsa w grudniu. wracał na łysych oponach po lodzie, ale dojechal
jak zszedł śnieg zmienił gumy i miał tip top moto

jak zszedł śnieg zmienił gumy i miał tip top moto
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
drug0n napisał(a):Ogłoszenie jest, na aukcje zerkam, jak coś się trafi to spoko, ale nic na siłę. A moje moto trefne nie było i o dziwo kupujący dowiedział się o wszystkich wadach moto, co obecnie jest chyba niebywałe. Zresztą zaraz opijam
a ile Ty masz właściwie lat? Bo czasem sądząc po wypowiedziach, to góra 16
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
@drug0n
Jakby Ci to powiedziec???
O tym, ze nie poszedles chlac tylko siedzisz w domu i ogladasz z mama telewizje tez wiemy
drug0n napisał(a):mirekm71 napisał(a):Chyba ze 200km nim zrobil.
Boję się pomyśleć skąd wy to wiecie ile ja na tym moto zrobiłem, sam nie wiem nawet
Jakby Ci to powiedziec???
Miczab napisał(a):Zdziwilibyście się co mówi panel administracyjny o niektórych IP z forum.
O tym, ze nie poszedles chlac tylko siedzisz w domu i ogladasz z mama telewizje tez wiemy

Ostatnio edytowano 9/11/2012, 23:04 przez mirekm71, łącznie edytowano 1 raz
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Mirek dostał VIPa za inwigilację forowiczów/forumowiczów (coby Wiewiórka był zadowolony)
A ty sie mlody nie zajmuj zadowalaniem wiewiorek

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
dlaczego ludzie pisza o czyms nie maja zielonego pojecia? Ostatnio juz mi sie nawet nie chce odpowiadac na pytania, chyba zaczyna do mnie docierac co miczab chcial powiedziec.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
A mi juz glowa paruje bo nie wiem co zrobic... Sezon sie dla mnie skonczyl i przyszedl czas na jezdzenie na youtubie i rozkminki. Czy na nowy sezon zmienic fz6 na fz1, czy moze na 636... badz tez na e39 530d ;/ Boje sie, ze jak juz sprzedam moto, to predko nie wroce. Czuje sie teraz jak niezdecydowana "baba" 

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
No ja też ostatnio nie często się pojawiałem, ale wczoraj obroniłem pracę dyplomową więc znów mam więcej czasu 

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Wczoraj znów mnie zatrzymali
Tym razem zamiast przygotowywać dokumenty, grzebałem w telefonie w poszukiwaniu dyktafonu
A tutaj ciekawy filmik:
http://www.sadistic.pl/pomiar-predkosci ... 150959.htm

Tym razem zamiast przygotowywać dokumenty, grzebałem w telefonie w poszukiwaniu dyktafonu

A tutaj ciekawy filmik:
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Wczoraj znów mnie zatrzymali
A tutaj ciekawy filmik:
Ciekawy, ciekawy, ale policja nie musi posiadać dokumentów o które cwaniakuje ten typ, w kodeksie niczego na ten temat nie ma, jedyne co jest w tym temacie to rozporządzenie wewnętrzne komendanta głównego policji o konieczności posiadania przez funkcjonariusza kopii dokumentu potwierdzającego dopuszczenie urządzenia do użytku, tak samo z alkomatem, fotoradarem, radarem bla bla bla, no ale pomiar w tym wypadku jest jak najbardziej poprawny, jeżeli gość chce iść do sądu to ma problem bo rozporządzeń wewnętrznych sąd nie może rozpatrywać, obowiązuje go kodeks karny. Ale jeżeli już doszło by do rozprawy sądowej, policja musi udostępnić w dokumentacji, ważny dokument potwierdzający dopuszczenie urządzenia do użytku, tzw homologację, jeżeli tak owej nie przedstawi to wtedy sąd ma podstawy do podważenia wiarygodności pomiaru, jeżeli natomiast, co nie oszukujmy się jest rzeczą pewną, policja dostarczy wymagane dokumenty, gość jest od razu na pozycji przegranej.
W tym wypadku jedyne co może się stać, to wyciągnięcie konsekwencji z funkcjonariusza[y] który dokumentów nie posiadał, ale jest to prowadzone tylko pomiędzy komendantem a funkcjonariuszem, żaden sąd w tym udziału nie bierze. Tutaj policjant może dostać jeszcze mocniej po dupie za sam fakt, że nie wystawił mandatu.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
maciejka69 napisał(a):drug0n napisał(a):Ogłoszenie jest, na aukcje zerkam, jak coś się trafi to spoko, ale nic na siłę. A moje moto trefne nie było i o dziwo kupujący dowiedział się o wszystkich wadach moto, co obecnie jest chyba niebywałe. Zresztą zaraz opijam
a ile Ty masz właściwie lat? Bo czasem sądząc po wypowiedziach, to góra 16
I co jeszcze? Boję się pomyśleć, wszystko wiecie lepiej ode mnie...
- drug0n
- Bywalec
Krmtzzz napisał(a):A mi juz glowa paruje bo nie wiem co zrobic... Sezon sie dla mnie skonczyl i przyszedl czas na jezdzenie na youtubie i rozkminki. Czy na nowy sezon zmienic fz6 na fz1, czy moze na 636... badz tez na e39 530d ;/ Boje sie, ze jak juz sprzedam moto, to predko nie wroce. Czuje sie teraz jak niezdecydowana "baba"
Jakbym siebie słyszał. I w dodatku rozkminiasz tren sam samochód co ja - e39 530d

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości