2
Walenty napisał(a):Jakieś sentymenty, pierwsze moto, czy trzymasz dla potomnych? Czy może i jedno, i drugie?
Pierwsze moto, nie sprzedałem bo dla mnie jest warta więcej niż te 500zł które można za nią dostać. I lubię się czasem tym przejechać

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Boshi napisał(a):To mnie pocieszyłeśJa tak pewnie jak zaliczę plac też koło 11 będe jeździł bo rano testy potem kolejka i wiadomo jak to jest, trochę czekania, chyba że 1 mnie wylosują.
Nie dziękuję ;p
A nie jest tak, że po zdaniu placu od razu walisz na miasto? Nie pamiętam ale ja tak chyba miałem. A może to było na B...
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
No i prawidłowo, ja trzymam popularnego wśród młodzieży sprzęta produkcji DDR. Stoi od wieków, czasem coś na niego w garażu upadnie, więc zaskakują mnie nowe wgniotki, ale zawsze palił od strzała
Co do kat. A, to ja też po placu dostawałem kask ze słuchawką i od razu na miasto.

Co do kat. A, to ja też po placu dostawałem kask ze słuchawką i od razu na miasto.
Ostatnio edytowano 12/11/2012, 19:45 przez Walenty, łącznie edytowano 1 raz
-
Walenty - Moderator
neuros napisał(a):Vergon napisał(a):Ma może ktoś z Was szwagra, kolegę, wujka czy kogokolwiek kto siedzi w branży systemów alarmowych (do domu i garażu) i może mi ogarnąć jakiś ładny rabat? Szukam, zbieram oferty i to co bym chciał kosztuje dużo za dużo
Ja mam znajomegoJeszcze się tylko upewnię czy W-wę też obstawiają. Podeślij maila, na którego mógłby przesłać ofertę.
Z nieba mi spadłaś

To czy obsługują Wawę czy nie to mniej istotne. Jak się okaże, że to nie ich rejon a cena będzie dobra to wezmę same urządzenia a podłączenie załatwię sobie we własnym zakresie - instalatorów jak mrówków a koszt instalacji to ułamek całej kwoty. Jak obsługują Wawę z montażem to tym lepiej - załatwię wszystko w jednym miejscu.
Musimy zrobić inaczej - to ja potrzebuję maila, na który będę mógł wysłać listę podzespołów, które mnie interesują.
Może być Twój

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Boshi napisał(a):To mnie pocieszyłeśJa tak pewnie jak zaliczę plac też koło 11 będe jeździł bo rano testy potem kolejka i wiadomo jak to jest, trochę czekania, chyba że 1 mnie wylosują.
Nie dziękuję ;p
A nie jest tak, że po zdaniu placu od razu walisz na miasto? Nie pamiętam ale ja tak chyba miałem. A może to było na B...
Jest tak, tylko ze ja mam najpierw testy jeszcze o 8 rano, i potem chwile wolnego jest chyba i potem losowanie osób z tych co testy zdali. Więc trochę zejdzie ;p
Co do browara to przyrzekłem sobie do sylwestra nie piję nic co zawiera alkohol:D
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Tam zaraz z nieba
A chopaki tutaj już się do mnie przyzwyczaili, więc nawet jakbym podała adres, numer telefonu i wymiary to moje życie zostałoby zachowane
Prawda panowie? 

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Boshi napisał(a):
Co do browara to przyrzekłem sobie do sylwestra nie piję nic co zawiera alkohol:D
To w sylwestra szybko odpadniesz

neuros napisał(a):A chopaki tutaj już się do mnie przyzwyczaili, więc nawet jakbym podała adres, numer telefonu i wymiary to moje życie zostałoby zachowanePrawda panowie?
Noooo, taaaak...

-
ASR1927 - Moderator
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Hahahaha
A to pierwsze słyszę
JakaÅ› niedoinformowana jestem
Ty nie mów o nikim, że jest starawy. Ja sama zaczęłam wchodzić w wiek starawości. Tak mówią podobno
@ motoluka
To nie wyidealizowane spojrzenie, to życiowe spostrzeżenia
Swoją drogą to nie wiem jakie mam wymiary. Wiem ile mam wzrostu, ile ważę i jaki noszę rozmiar
Jak dotąd takie dane mi wystarczyły.

@ motoluka
To nie wyidealizowane spojrzenie, to życiowe spostrzeżenia

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
mirekm71 napisał(a):ASR1927 napisał(a):A jeden to już całkiem starawy
Nie wiem o kogo Ci chodzi chlopcze
Żarty, żarty

Sam też kiedyś będę stary, więc nie wiem czego tu się wstydzić i wzbraniać? To przecież nie jest obraźliwe okreslenie, każdego z nas to czeka
-
ASR1927 - Moderator
Walenty napisał(a):No i prawidłowo, ja trzymam popularnego wśród młodzieży sprzęta produkcji DDR. Stoi od wieków, czasem coś na niego w garażu upadnie, więc zaskakują mnie nowe wgniotki, ale zawsze palił od strzała
Moja przez 2 lata leżała w 2 workach po jakichś nawozach, rozebrana w drobny mak, łącznie z 64 igiełkami z łożyska wałku zdawczego które leżały na samym dnie

Ostatnio edytowano 12/11/2012, 20:52 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Raczej z płciąFacet jest stary po 80, kobieta po 30
Invi, jak powiem, że Cie popieram, to stwierdzam, że obaj jesteśmy martwi na każdym zlocie

-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości