Offtop dla Vip'ów
melvin napisał(a):a już chyba rozkminiłem, ***- to człon odnośnie jakości, SUN-od słońca w sensie że ciepło tam gdzie go zbudowali...
ale to GA mnie zastanawia, chodzi o gaźnik???
imho to coś jak GT.
tylko zamiast grand turismo, to poewnie grand alkoholismo
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
suhy-19 napisał(a):(..)zachamowalem(..)
zahamowałem
to nie jeden ch...

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Hahhahah gume na stacji bedzie ciezko pobic
Tak w ogole, nie wiem czy wam mowilem, ale gosc od tej r six dostal 5 koła z hakiem odszkodowania o.O R6 pierwsza generacja, do tego szkody, moim zdaniem idac bardzo drogim kosztem naprawy, max 2 tys. Dlaczego mi tak ktos nie zrobil :<

Tak w ogole, nie wiem czy wam mowilem, ale gosc od tej r six dostal 5 koła z hakiem odszkodowania o.O R6 pierwsza generacja, do tego szkody, moim zdaniem idac bardzo drogim kosztem naprawy, max 2 tys. Dlaczego mi tak ktos nie zrobil :<
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Hahhahah gume na stacji bedzie ciezko pobic
A to co tam się popsuło?
Albo co popsułeś? :>
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Clipon przesunal sie, powiekszajac otwor na niego w gornej polce, silnikiem mu walnalem w czache, ale tylko rysa sie zrobila na przodzie czaszy i na lampie ;d Lusterko poszlo, albo polka albo laga krzywa, bo mial innaczej kolo wzgledem kiery, nie wiem czy czasami seta mu nie ruszylem, zlamany przedni blotnik na czubku. Z tego co pamietam to chyba tyle :> A co on tam naprawial to nie wiem bo nie utrzymywalem z nim kontaktu po wyplacie ubezpieczenia ;d
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
na wszelki wypadek dementuję.
jestem zatwardziałym lesbijkiem.
jestem zatwardziałym lesbijkiem.
-
madcap - Administrator