Offtop dla Vip'ów
Boshi napisał(a):Do dziś trzeźwiejesz ?
Ja? Niee, termosem nie jestem.
Łapcie nutkę

http://www.youtube.com/watch?v=IJNR2EpS0jw
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):power_bit napisał(a):melvin napisał(a):moja wątroba...
Nic nie mów, pije od piątku....
Ostatnio piłem w święta. Trochę.
Nie namawiam, po prostu taka sytuacja

EDT:
Widzieliście "piwowe wyzwanie" na fejsbuku ?

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
a ja mam wyje**** i traktuję to jako zabawę, nie będę się spinał i udowadniał światu jaki to ja jestem anty o głupią puszkę piwa rozsiewając hejt
po prostu ktoś mnie wytypował to dla zabawy sprostałem "wyzwaniu" korona mi z głowy nie spadła a żadne zwierzęta nie ucierpiały przy kręceniu filmiku
a przy okazji była możliwość walnąć piwko w plenerze...

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jestem chyba z innej epoki, chętnie mogę wypić piwko ze znajomymi, nawet dwa, ale nagrywać to i wrzucać na fejsbuka, kur*aa ludzie
http://www.youtube.com/watch?v=v_GhkXS8Gr4

http://www.youtube.com/watch?v=v_GhkXS8Gr4
-
widzisz ja też wolę wypić je ze znajomymi gdziekolwiek, jednak to "wyzwanie" potraktowałem jako zabawę, nie dorabiam do tego żadnej ideologi... właśnie dlatego nie rozumiem ludzi wiecznie spiętych, w życiu zrobiłem wiele rzeczy (np próba wskoczenia na jadącą ciężarówkę) co najmniej milion razy głupszych niż wzięcie udziału w "piwnym wyzwaniu", zapewne każdy z was podobnie, a jakoś nie bijecie się w pierś ze łzami w oczach przepraszając wszystkich jak polski MSZ żydów
. Więc bardziej mnie irytuje to całe narzekanie ludzi którym brak dystansu do siebie i robią aferę z tego że mają nagrać krótki filmik dla zabawy...
Oczywiście nie chciałem nikogo urazić peace love i chujemuje dzikie wynże
btw. za dzieciaka jak się grało w prawda albo wyzwanie, to się dopiero debilne rzeczy robiło, dobrze że wtedy telefonów i kamerek nie mieliśmy

Oczywiście nie chciałem nikogo urazić peace love i chujemuje dzikie wynże

btw. za dzieciaka jak się grało w prawda albo wyzwanie, to się dopiero debilne rzeczy robiło, dobrze że wtedy telefonów i kamerek nie mieliśmy

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Nie dorabiam ideologi, po prostu dla mnie jest to durne i tyle, coś w rodzaju słitaśnych fotek. Nie jestem też spięty wręcz przeciwnie, lubię śmieszne klimaty i tego tupu sytuacje, jednakże wklejanie w kółko tego samego jest żenujące. Nie wychodzę tu na przeciw całej tej akcji tylko nie rozumiem co tu ku*wa jest śmieszne, ciekawe, zabawne?
-