Jazda bez prawka !
Ja tez w te lato będę jeździł bez prawka. Bo mam niecałe 17 lat a chce kupic sobie wlasnie jakas 600 do 5,5 tys.I też mnie stress będzie czekał:) no ale przepisy ruchu drogowego to znam bo na motorach po miescie i ogolnie po drogoach to juz jezdzę od 10-tego roku życia:)
- mKubalski17
- Świeżak
mKubalski17 napisał(a):Ja tez w te lato będę jeździł bez prawka. Bo mam niecałe 17 lat a chce kupic sobie wlasnie jakas 600 do 5,5 tys.I też mnie stress będzie czekał:) no ale przepisy ruchu drogowego to znam bo na motorach po miescie i ogolnie po drogoach to juz jezdzę od 10-tego roku życia:)
skÄ…d tacy ludzie siÄ™ biorÄ…?
co ty człowieku masz w głowie?
a te drogi to widziały wogóle asfalt?boshe...
ręce opadają
jakie ty możesz mieć doświadczenie?
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
witam wszystkich!
Podczas trwania mojego kursu prawa jazdy zostałem złapany przez policje,dostałem500zł.
przyszedł czas egzaminu,teoretyczny zdany bezbłędnie,a z praktycznym do dziś mam problem(zazwyczaj oblewam dosłownie za drobnostki, np takiego typu jak najechanie na ciągła linie).w miedzy czasie dostałe drugi mandat w wysokości 500zł,również za brak uprawnień do prowadzenia pojazdu.
wiec mam pytanie czy te mandaty przyczyniaj się do moich egzaminów???? zorientowanych prosił bym o odpowiedz.
moje gg7239462
Podczas trwania mojego kursu prawa jazdy zostałem złapany przez policje,dostałem500zł.
przyszedł czas egzaminu,teoretyczny zdany bezbłędnie,a z praktycznym do dziś mam problem(zazwyczaj oblewam dosłownie za drobnostki, np takiego typu jak najechanie na ciągła linie).w miedzy czasie dostałe drugi mandat w wysokości 500zł,również za brak uprawnień do prowadzenia pojazdu.
wiec mam pytanie czy te mandaty przyczyniaj się do moich egzaminów???? zorientowanych prosił bym o odpowiedz.
moje gg7239462
- innovision
- Świeżak
- mKubalski17
- Świeżak
mKubalski17 napisał(a):Tak widziały.Moze nawet więcej razy niż Ty.
bardzo szczerze ci tego życze, ale po wypowiedzi jakoś nie moge uwierzyć. Pewnie się mylę...

powodzenia w sezonie-mam nadzieję, że JA cie nie spotkam.
-
Ja nie mówilem ze mam duże doświadczenie!Na początku jeździłem Skuterem a wiadomo skuter jak to skuter... a moj tata ma właśnie R1 i w tym samym czasie miał taka starą ZZR 600 chyba z 94 roku.Była ona bez owiewek, bez świateł itd. była bardzo zniszczona.No i kiedyś popsuł mi się skuter no i zapytałem taty czy mogę na chwile kawą podjechać do sklepu, no i dał mi no to później zacząłem coraz częściej jeździć i wkoncu jeździlem.Potem Kawa została sprzedana no to się wziołem za R1 no i tak zlicząc to tą R jedynką to przejechałem z 5 tys kilosow.I własnie takie mam doswiadczenie jak na 5 tys kilometrow przejechania litrem no i juz nie mówiąc o kawie ktorą zrobiłem z 500 kilosów...I ja się nie wymądrzam ze mam doswiadczenie,bo wiadomo ze nikt po przejechania scigaczem 5 tys nie będzie znakomity, ale nie jest też tak ze nie umiem nią jezdzic,i że się w ogóle nie znam.
- mKubalski17
- Świeżak
ja nie mam zamiaru nikogo pouczać bo nie jestem alfą i omegą. Kiedyś miałem okazję jeździć bez prawa jazdy i zapewniam Cię kolego, że to żadna frajda.
masz motocykl i cały czas boisz się, że za zakrętem będą miśki.wyprawa, która ma dawać samą przyjemność daje tylko stres i niepokój...
wiec mocno się zastanów przed zakupem.
masz motocykl i cały czas boisz się, że za zakrętem będą miśki.wyprawa, która ma dawać samą przyjemność daje tylko stres i niepokój...
wiec mocno się zastanów przed zakupem.
-
Właśnie biorę to pod uwagę i teraz mam dylemat. Ale do wiosny jeszcze troche czasu. Trzeba przemyśleć
- mKubalski17
- Świeżak
- magik_222222
- Świeżak
Co do tematu... Kazdy jezdzi jak chce mozna z prawkiem mozna bez. Jak to mawiaja: "Decyzja nalezy do Ciebie" 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
mKubalski17 napisał(a):wy skurwysyny jeb***!!!
no kolego przygotuj sie na pożegnanie z forum!myślę, że mod się tym szybko zajmie
nie wiem chłopie o co ci chodzi i dlczego wyjeżdżasz z takimi tekstami?
chyba masz jakiÅ› kompleks "dzieciaka neo"
-
No tak na tym forum nikt nie ma szacunku do kogoś kto pisze post, który ma 3 wyrazy w tym 2 przekleństwa i jeszcze nic nie wnosi do tematu. No ale cóż kolega tak mówił to to jest fajne.
Co do tematu to nawet rodzina się ze mnie śmiała jak jeździłem długo po podwórzu czy tam po polnych drogach ale nie było takiego uczucia tej niepewności z miśkami.
Co do tematu to nawet rodzina się ze mnie śmiała jak jeździłem długo po podwórzu czy tam po polnych drogach ale nie było takiego uczucia tej niepewności z miśkami.
-
pablomotors - Świeżak
Ja wolałem przecierpieć i odłożyć zakup moto na długi, długi czas aż zrobię prawko... Na samym początku kariery sprawdzał mnie policjant na motorze, potem nikt więcej. Gdybym nie miał prawka tamten raz byłby ostatni ^^
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
- mKubalski17
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości