Yamaha DT - wszystko o motocyklu
panjaco napisał(a):chciałem sie zapytać jak chodzą biegi w DT wytłumaczcie jak dla łoma bo dopiero zaczynam
1-N-2-3-4-5-6
1 w dół, reszta w górę i to cała filozofia
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Wiem, że się nie nadaje Dałem akurat taki przykład. Tylko jest problem, bo nie wiem jakie kupić. Oryginalne takie jakie mam to za komplet musze dać 550zł... Help
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Åšcigacz.pl
Na przód potrzebujesz opony o szerokości 70mm, a na tył 100mm, a przynajmniej takie masz teraz wymiary tych Bridgestone'ów
Jeżeli będzie problem z takimi rozmiarami, możesz zażucić na przód 80 i na tył 110
Jeżeli będzie problem z takimi rozmiarami, możesz zażucić na przód 80 i na tył 110
-
Yahus16 napisał(a):Witam.Jestem nowym uzytkownikiem tego forum i w ta niedziele kupiłme Dt 80 LC II.Z zebranych opini wynika ło ze sprzet ten nie bedzie sie psuc a tu 3 dni i juz niespodzianka .Opisze co sie stało :Jechałem po asfalcie jakies 7 dych i z ta predkoscia wjechałem na żwiróke pełna dziur i dokładnie od uderzenia w pierwsza dziure motor zaczał przerywac.Działo sie to tak jakby dostawał co druga dawke paliwa albo co druga iskre.Wogule nie da sie jezdzic bo strasznie szarpie i nie ma mocy, wogule.Jesli cos wiecie to piszcie......THX.
Posprawdzaj wszystkie wiązki kabli idące do modułu, możliwe, że któryś z nich się lekko wypiał i nie łączy do końca, przez co przerywa. Jeżeli już to posprawdzasz i dalej nic, to wtedy dalej będziemy myśleć
-
Jakby ktoś wiedział to by Ci odpowiedział, widocznie nikt nie wie, więc sam kombinuj co może być nie tak. Teraz każdy będzie prosił, żeby odpowiedzieć na jego posta...
-
Szafa napisał(a):Wiem, że się nie nadaje Dałem akurat taki przykład. Tylko jest problem, bo nie wiem jakie kupić. Oryginalne takie jakie mam to za komplet musze dać 550zł... Help
http://www.allegro.pl/item212632823_mit ... r_xt_.html
na tył mam dla Ciebie oponke:) jesli chcesz to moge Ci zalatwic komplet i napewno nie dasz 550zl...
- motoktos
- Świeżak
Swiece juz wstawiłem inna i dalej to samo .Z grubsza posprawdzałem styki i wydaje mi sie ze wszystko jest ok .Gadałem jeszcze z 1 gosciem na gg i powiedział mi ze to moga byc pierscienie i jak tak to moze bede musiał robic szlif Spodziewałem sie czegos innego po Dt,choc moze to dopiero poczatek a pózniej moze bedzie dobrze to juz musze sadzic w niego kase jak w jakis chinski badziew
- Yahus16
- Świeżak
Na rocznik
A tak serio to ogólnie na stan, na łańcuch z zębatkami, silnik i instalacje elektryczną. No i jeszcze na zawieszenie, czy nie cieknie, czy nie dobija.
A tak serio to ogólnie na stan, na łańcuch z zębatkami, silnik i instalacje elektryczną. No i jeszcze na zawieszenie, czy nie cieknie, czy nie dobija.
Husqvarna WR
motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
lukaszrg napisał(a):no a jaki rocznik jest najleprzy
Nie tylko zwracasz uwage na rocznik Ale szukaj takich od 96 w góre
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
lukaszrg napisał(a):a czy dt maja rozrusznik ?
Rozrusznik mają bodajże wersje RE,produkowane po 00r
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M472292
A co sądzicie o tym warto? 2800zł
A co sądzicie o tym warto? 2800zł
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości