Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
Dzisiaj wreszcie miałem chwilę czasu i sprawdziłem co to za żarówki mam. Okazało się, że są to H9 35/35 W, w następnym tygodniu zmiana na H6. Jeszcze chyba wentylkiem ucieka mi powietrze z przodu, a jak nie to koło trzeba będzie ściągnąć ;/
- KIMETEK
- Świeżak
-
Kubinio007 - Świeżak
Hejka jestem świeżym posiadaczem viaderka i czy ktoś mi powie od czego są te dwa czerwone przełączniki znajdujące się na kierownicy przy środku? Moje drugie pytanie dotyczy kierunkowskazów a mianowicie lewy wcale się nie załącza a prawy jak mu się podoba co może być winne? Bo sądzę że trzeba by było rozkręcić cały ten przełącznik ale wolę się spytać
Aha i jeszcze jaki polecacie akumulator?

- kuki02
- Świeżak
ppoki w jakich okolicach latasz? Bo u mnie pełno śniegu i zimno nawet nie co pomarzyć o lataniu ;( Chodzi mi o te przełączniki
(otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)

Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
- kuki02
- Świeżak
Pisałem, że zdążyłem pojeździć, czyli to było tydzień temu jak pogoda była dobra
A teraz to u mnie też śniegu pełno nie ma mowy o jeździe. A co do przełączników, to popatrz do czego prowadzą od nich kable i obczaisz co i jak.

- ppoki
- Świeżak
Witam. Mam pytanie, mianowicie jak sie ma ta oto honda do 50ccm w 2T (derbi gpr) chodzi mi glownie o moc, bo jezeli chodzi o eksploatacje to wiem ze nawet nie ma co porownywac wyzylowany 2T z niewyzylowanym 4T. Chcialbym w przyszlym sezonie zmienic moto na 125 i wlasnie ta honda wpadla mi w oko, przedewszystkim jest wmiare duza. Moto sluzyl by mi glownie do dojazdow do szkoly, ok 15 km w jedna strone.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Derbi gpr 50 -> ?
- Jankes33
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości