Ile lat majÄ… tutejsi znawcy ?
"czoperka" NIGDY - jedzie w pozycji "przelec mnie" nogi szeroko - łapy na "jezusa" stroje jak z Pulp Fiction - bar Tiny-Pinky ;P - zawalają cały pas - i najlepsze .. pędzą 130km/h bez owiewek im się wydaje że inter cosmos - jedziesz puszką za takim, chciałbyś więcej - kolesie hamują przed winklami - szlag Cię treafia bo puszką ten zakręt z luzikiem bierzesz te 130km/h - myślisz za zakrętem musze wyprzedzić bo oci..eje - wylatuje to to za zakręt maneta opór i w ułamek sekundy ma znowu swojeej 130 ...
miasto - jeden wielki koszmar - cały pas zajmuje i to co im się podoba to BU BU BU BU BU BU BU BU słuchją wszycy ...
passsssssssssssssssssss
omijam szerokim łukiem "Panów aniołów" - i niech mi mówią że plastik
heh .. plastc fantastic ;P
Cez.
miasto - jeden wielki koszmar - cały pas zajmuje i to co im się podoba to BU BU BU BU BU BU BU BU słuchją wszycy ...
passsssssssssssssssssss
omijam szerokim łukiem "Panów aniołów" - i niech mi mówią że plastik
heh .. plastc fantastic ;P
Cez.
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Nie chodzi mi o niechęć do osób, które pomykają czoperkami. Nic do nich nie mam bo każdy lubi coś innego i ma swoje zdanie. Lubią takie klimaty i tyle, nie moja sprawa. Chodzi o to, że tu niektórzy piszą jak to powplutku jeżdżą na plastikach. Więc po co im te lastiki skoro jeżdżą powoli... dlatego mówie, że do spokojniej jazdy czoper i skóra 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Hmmm....
Wiesz co ? Bo mi sie podoba
Nie mowilem ze nie bede jezdzil szybciej (w moim przypadku - zaczynam zabawe z motocyklami) - po prostu przy predkosci takiej jak podalem, do 90dych (po wroclawiu to i tak niezle, same dziury na dziurach i w dziurach) jest juz milo i fajnie...
Z czasem wszystko samo przyjdzie
Wiesz co ? Bo mi sie podoba

Nie mowilem ze nie bede jezdzil szybciej (w moim przypadku - zaczynam zabawe z motocyklami) - po prostu przy predkosci takiej jak podalem, do 90dych (po wroclawiu to i tak niezle, same dziury na dziurach i w dziurach) jest juz milo i fajnie...
Z czasem wszystko samo przyjdzie
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Widzisz pusta drogę... nie ma ani jednego samochud, nawierzchnia ładna ( powiedzmy
) i tylko ty i moto. Nie przyciśniesz ani trochę ? 90 i koniec ? Ja nie mówię, że po mieście zapier****ć, ale tam gdzie można i owszem
Sie offtop zrobił 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Hmmm... panie kolego drogi
To zupelnie inna sprawa, ale jak zaczynam czuc ze toto jedzie szybciej niz ja, spuszczam gaz ...
natomiast wrazenie fenomenalne...
Inna sprawa, drogi... powiem Ci ze obys nie przyjechal do nas
Najbardziej mnie wkurzaja poprzczne nierownosci na laczeniu betonowych plyt i asfaltow, dziwnie sie kolo zachowuje, bardzo zabawnie

To zupelnie inna sprawa, ale jak zaczynam czuc ze toto jedzie szybciej niz ja, spuszczam gaz ...
natomiast wrazenie fenomenalne...
Inna sprawa, drogi... powiem Ci ze obys nie przyjechal do nas

Najbardziej mnie wkurzaja poprzczne nierownosci na laczeniu betonowych plyt i asfaltow, dziwnie sie kolo zachowuje, bardzo zabawnie

(otwórz link)

-
Odpowiedź na pytanie z tematu:
13 - 15 lat
Jeżeli ktoś zakłada post "czy 954RR jest fajne?"
To zaraz jest milion odpowiedzi typu pewnie że jest fajne bo wyświetla 2 9 9.
I większość takich wypowiedzi piszą goście którzy mają 14 lat i R1 od 3 lat ...... na tapecie w kompie.
Moderatorzy powinni wyławiać takie posty, odnajdywać autorów i po pyskach strzelać.
13 - 15 lat
Jeżeli ktoś zakłada post "czy 954RR jest fajne?"
To zaraz jest milion odpowiedzi typu pewnie że jest fajne bo wyświetla 2 9 9.
I większość takich wypowiedzi piszą goście którzy mają 14 lat i R1 od 3 lat ...... na tapecie w kompie.
Moderatorzy powinni wyławiać takie posty, odnajdywać autorów i po pyskach strzelać.
tylko cebra
dcsport.pl (otwórz link)
dcsport.pl (otwórz link)
-
Ryjek - Świeżak
Oj ostro ostro...
Natomiast zastanawiam sie nad poruszonym problemem i hm, sam nie wiem - duzo mlodych ludzi kupuje chyba za mocne/szybkie maszyny na poczatek - badz jak piszesz - maja je po prostu na desktopie i nie jezdzili.
Musza wygladac szpanersko, sportowo miec litr (szkoda ze nikt nie pytal, a`propos innego watku o nitro do jazdy miejskiej) conajmniej pod maska, zamykac 380 malo palic, byc wygodne tak by nie lezec, miec duza ladownosc, latwo sie prowadzic, byc miejskimi scigaczami i najlepiej rejestrowanymi jako utuczony motorower ...
(a odpowiedz na poprzednie posty)
Lubie szybko jezdzic (samochodem), spodobalo mi sie jezdzenie na moto, umiejetnosci nie pozwalaja mi na osigniecie wiekszych predkosci - podobnie jak ciezkie warunki drogowe. I uwazam ze jesli pewniej sie nie poczuje, co przychodzi z czasem po prostu po jezdzeniu - nie bede zwiekszal predkosci.
Za duza odpowiedzialnosc i za duzo mozna stracic.
Natomiast chce i cos wiekszego pozniej (w sumie bardziej ekonomicznego to lepsze slowo) i szybciej smignac
Howk:)
Natomiast zastanawiam sie nad poruszonym problemem i hm, sam nie wiem - duzo mlodych ludzi kupuje chyba za mocne/szybkie maszyny na poczatek - badz jak piszesz - maja je po prostu na desktopie i nie jezdzili.
Musza wygladac szpanersko, sportowo miec litr (szkoda ze nikt nie pytal, a`propos innego watku o nitro do jazdy miejskiej) conajmniej pod maska, zamykac 380 malo palic, byc wygodne tak by nie lezec, miec duza ladownosc, latwo sie prowadzic, byc miejskimi scigaczami i najlepiej rejestrowanymi jako utuczony motorower ...
(a odpowiedz na poprzednie posty)
Lubie szybko jezdzic (samochodem), spodobalo mi sie jezdzenie na moto, umiejetnosci nie pozwalaja mi na osigniecie wiekszych predkosci - podobnie jak ciezkie warunki drogowe. I uwazam ze jesli pewniej sie nie poczuje, co przychodzi z czasem po prostu po jezdzeniu - nie bede zwiekszal predkosci.
Za duza odpowiedzialnosc i za duzo mozna stracic.
Natomiast chce i cos wiekszego pozniej (w sumie bardziej ekonomicznego to lepsze slowo) i szybciej smignac

Howk:)
(otwórz link)

-
Hmmm a ja Wam siÄ™ zwierzÄ™
Dzięki niektórym osobom z tego forum trochę zmieniłem swoją przyszłość motocyklową. Na początku napalony na maxa Honda CBR 600 F4i, ale był jeden szczegół, którego nie zauważyłem w tym przypływie pozytywnych emocji. Mam małe doświadczenie z moto, a moja wiedza nie jest niewiadomo jak wielka-wielka pewność siebie-co to ja nie jestem. Zamiast 600 wybrałem 500 Hondę CB. Udzieliliście mi kilka rad, które sobie zapisałem w bezpiecznym miejscu
heh Mam 20 lat, ale znajomi mówią mi, że jeżdżę bardzo rozważnie i bezpiecznie
Może przez to, że miaÅ‚em dosyć konkretnÄ… przestrogÄ™ z przeszÅ‚oÅ›ci… parÄ™ osób z mojej rodziny zginęło na katamaranach, a dwie na moto [*] może także ma na to wpÅ‚yw sport, którym siÄ™ tyram teraz, może wychowanie
z resztą nie ma co gdybać. To nie maszyny są niebezpieczne, to ludzie, którzy się wśród nich poruszają, albo je prowadzą potrafią stwarzać sytuacje podbramkowe.

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
hm, no z tego co widze to takie 600 ida na pierwsze moto dla 19+ (<25) latkow, co oczywiscie nie znaczy ze inni uzytkownicy w podanym przedziale wiekowym musza zle czy nierozsadnie jezdzic (np ktos od dawna ma stycznosc z motocyklami, jezdzi sportowo itp...)
(otwórz link)

-
algaspzoo napisał(a):Sądząc po niektórych tekstach, pytaniach i tematach to podejrzewam że śrenia wieku jest bardzo niska
Wiesz, wydaje mi się, że od wieku ważniejszy jest czasami (a może nawet częściej

-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
Ja też mam 17 lat,a właściwie już 17 i pół
Ale za żadnego znawce sie nie uważam,narazie tak jak kolega wyżej zbieram informacje 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
a ja mam 16 i jestem specem ! znam sie lepiej na rzeczach niz niektorzy 30 latkowie!
ogolnie jewstem gittes chlopak !
- fandzoilisz
- Bywalec
fandzoilisz napisał(a):a ja mam 16 i jestem specem ! znam sie lepiej na rzeczach niz niektorzy 30 latkowie!
Co ty nie powiesz.Taki jesteś gites?? a umiesz sam sobie loda zrobić??

ps sry za offtopa

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Bije sie z myslami,
moze... to tylko ironia
albo... o zgrozo, zycie
Ludze sie, ze ironia
Zycie mowi, ze nie
Z kacika tworczosci
PPP
Spadlem - po prostu
moze... to tylko ironia
albo... o zgrozo, zycie
Ludze sie, ze ironia
Zycie mowi, ze nie

Z kacika tworczosci

Spadlem - po prostu
(otwórz link)

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości