Ile lat majÄ… tutejsi znawcy ?
- fandzoilisz
- Bywalec
a umie gotowac??
robi placki ziemniaczane i zupe pomidorowa? prosze o oceme b oto moje ulubione potrawy/
robi placki ziemniaczane i zupe pomidorowa? prosze o oceme b oto moje ulubione potrawy/
- fandzoilisz
- Bywalec
Ja mam 16 lat i jeżdżę na Kawasaki ZXR400.
Moim zdaniem osoby które mówią tutaj że R1 to za mocne moto na początek, mają nasrane we łbie i nie znają się kompletnie na motocyklach. Można zaczynać nawet od Hayabusy, ale do moto trzeba podchodzić z dystansem. W moim mieście kilku kolesi w wieku 16-21 lat jeździ na GSXR750, R6, R1, CBR900RR, ZX-7R i są to ich pierwsze maszyny, i jakoś żyją cali i zdrowi. Zastanówcie się proszę zanim napiszecie kolejną bzdurę, bo to przez idiotyczne posty forum ma złą opinię w sieci

Moim zdaniem osoby które mówią tutaj że R1 to za mocne moto na początek, mają nasrane we łbie i nie znają się kompletnie na motocyklach. Można zaczynać nawet od Hayabusy, ale do moto trzeba podchodzić z dystansem. W moim mieście kilku kolesi w wieku 16-21 lat jeździ na GSXR750, R6, R1, CBR900RR, ZX-7R i są to ich pierwsze maszyny, i jakoś żyją cali i zdrowi. Zastanówcie się proszę zanim napiszecie kolejną bzdurę, bo to przez idiotyczne posty forum ma złą opinię w sieci

Jest lytr - jest impreza! 

- Oyster
- Świeżak
jaa marcin odkryles moja tajemnice zycia
bede teraz plakal cala noc
a tak powaznie to literowka
Aryan moja siostra nie umie obslugiwac forum nawet chyba niewie co to jest
ale jest ladna gotuje pracuje wez ja do siebie bede mial szwagra na motoi dodatkowy pokoj dla siebie 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
Oyster gdzie masz rodziców bo nie wiem gdzie ci ktoś bajek naopowiadał bo w wieku od 16 lat nie można tak sobie jezdzić jakimś zxr400 i jezdzić to to jest zabójstwo w biały dzień dla 16latka a pozatym może dał ci się ktoś przejechać zxr400 i tyle i bajek to nie pisz!!!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
a co w tym dziwnego?? ja niemam bogatych rodzicow ale jak ktos ma i jest jedynakiem to rodzice skacza wokół niego jak chce... chlopaczek 2 bloki dalej ma gsxr 600 k3 a lat ma 16-17
a co do teog jak ktos jest kasiasty to co mu tam dac w lape 500zł tatus zaplaci

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości