1
tylko w niedziele to hardkor jest
wiec polecam w tyg
bo w niedziele to mozna cwiczyc jazde slalolem w pochyle miedzy innymi uczestnikami ruchu którzy kit wie co zrobią na zakręcie : D

-
nabudi - Bywalec
Wie ktoś co może być przyczyną tragicznego buforowania filmów na YT?
Nie jestem w stanie nic obejrzeć, YT od razu sam przełącza jakość na najgorszą, ale i to nie pomaga, bo transfer stoi w miejscu.
Dzwoniłem do operatora u nich wszystko ok, zrobiłem speedtest i tu podobno też ok.
Dzieje siÄ™ tak na 2 laptopach w tej samej sieci i na Explorerze i na Mozilli.
Nie jestem w stanie nic obejrzeć, YT od razu sam przełącza jakość na najgorszą, ale i to nie pomaga, bo transfer stoi w miejscu.
Dzwoniłem do operatora u nich wszystko ok, zrobiłem speedtest i tu podobno też ok.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Wie ktoś co może być przyczyną tragicznego buforowania filmów na YT?
Ja mam to samo, tyle że już spokojnie mógł bym rzec, że nawet od tygodnia, też nikt nie potrafi mi wyjaśnić dlaczego

@Kaai
Nie wiem czy to o to kaman, ale np. Vimeo czy Daily Motion śmigają bez oporów

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
No Vimeo, Wrzuta itp lata aż miło. Też coś słyszałem o tym, że mniej popularne filmy leża na tańszych serwerach gdzież w dżungli i dlatego się muli, ale nawet filmy z milionami odtworzeń nie chodzą. Mi zostawianie na buforowanie nie działa, bo buforuje się do pewnego momentu i stoi.
Pocieszyliście mnie, że macie tak samo
A już zdążyłem tym z infolinii zrobić szkolenie z trudnego klienta
Na swoją obronę mam to, że Orendż to k***y i złodzieje, a router do netu i kartę sim z telefonu jak tylko się skończy umowa komisyjnie spalę i pójdę się upić ze szczęścia.
Pocieszyliście mnie, że macie tak samo

A już zdążyłem tym z infolinii zrobić szkolenie z trudnego klienta

Na swoją obronę mam to, że Orendż to k***y i złodzieje, a router do netu i kartę sim z telefonu jak tylko się skończy umowa komisyjnie spalę i pójdę się upić ze szczęścia.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Orange dzisiaj znowu się wysypało, to fakt. I nie tylko mi i młodej ale też ludziom, których spotykałem w robocie. Do obietnicy Vergona dodam jeszcze, że spalę ich "centralę telefoniczną" oraz nasikam na zgliszcza - oczywiście zaraz po zakończeniu umowy
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
dlatego ja miesiac temu przeszedłem do play... plusy ? nawet zasieg mam lepszy pomijac ze w orange non stop kupywalem karty po 25 zl a w play po miesiacu z 30 zl zostalo mi 21 :O ?
-
nabudi - Bywalec
ASR, ogladalem
Bajeczka jakich malo, ale wszystkie czesci takie byly, podobal mi sie nawet. Bedzie na pewno 7emka.
nabudi, tez jak mialem w plusie 50 zeta starczalo mi na niewiele ponad miesiac. W playu kupuje doladowanie za 30 zeta i czasem starcza mi na 2 miesiace, czasem na miesiac. Ale 30 to nie 50 :> W dodatku za przeniseienie sie dostalem 60 zeta bonusa

nabudi, tez jak mialem w plusie 50 zeta starczalo mi na niewiele ponad miesiac. W playu kupuje doladowanie za 30 zeta i czasem starcza mi na 2 miesiace, czasem na miesiac. Ale 30 to nie 50 :> W dodatku za przeniseienie sie dostalem 60 zeta bonusa
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
tez z orange do play poszedlem.
no to skoro rosiemu dziala, to szukamy chetnego, ktory wbije na proxy z uk,a lbo jkaiegos innego kraju i potestuje jutuba. zobaczymy czy tylko polakow nie lubia
no to skoro rosiemu dziala, to szukamy chetnego, ktory wbije na proxy z uk,a lbo jkaiegos innego kraju i potestuje jutuba. zobaczymy czy tylko polakow nie lubia
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ja tez :> no i lapie mi zasieg z orange plusa i play... jak np z play nie lapie to z plusa lapie i mam non stop...
-
nabudi - Bywalec
Stestujcie: www.proxfree.com/youtube-proxy.php
Działa aż miło.
Działa aż miło.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Stestujcie: www.proxfree.com/youtube-proxy.php
Działa aż miło.
Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi

Stwierdzam, iż Orange bezkarnie robi mnie w bambuko...posiadam umowę na 10-cio megową dziadostradę z deadboxem zastąpionym przez Cerberusa bo tamto mnie wpieniało nieziemsko, wczorajsze statystyki połączenia DL: 2360kbps i 3% błędnych pakietów, od dwóch godzin z groszami, testuje się łącze, właśnie w związku z poruszonym YT, staty...1912kbps i ekhmmm...42% błędnych pakietów, w przeciągu ostatnich 12 godzin było ich 21862 sztuk. Stwierdzam więc, że u mnie może to też w dużym stopniu polegać na problemach z moim usługodawcą

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
to jest do 10mega.
jak zadzownisz i bedziesz mial 6, to ci powiedza ze to jest normalne (ja mam 8.5 w neti na umowie do 10, to mi poweidzial ze mam duzo, bo srednio jest 6 mega)
jak zadzownisz i bedziesz mial 6, to ci powiedza ze to jest normalne (ja mam 8.5 w neti na umowie do 10, to mi poweidzial ze mam duzo, bo srednio jest 6 mega)
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Krmtzzz napisał(a):ASR, ogladalemBajeczka jakich malo, ale wszystkie czesci takie byly, podobal mi sie nawet. Bedzie na pewno 7emka.
Najpierw wyścigi, teraz strzelaniny. Co do następnej części, to dla mnie news i zastanawiam się, czego się spodziewać. Mamy już czołgi i uziemianie samolotów.
www.proxfree.com/youtube-proxy.php co to robi, jak to działa?
-
Walenty - Moderator
Zanim ktos sie zabierze za K&Ny itp. polecam zapoznac sie ze zrozumieniem z tym materialem
https://www.youtube.com/watch?v=LhV6tkP ... detailpage
https://www.youtube.com/watch?v=LhV6tkP ... detailpage
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość