111
Boshi napisał(a):Niech ktoś założy najlepiej (zainteresowany) temat w prawie to Capowi (kapowi:D) się zachce
hm....
może rozwinąć co miałeś na myśli używając sformuowania "Capowi"?
to od capo?
capo di tutti capi?
a może od naszego rodzimego zwierzątka z brodą?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
warto powalczyć z zrządcą drogi, choć w tym przypadku bardzo trudne do udowodnienia, że jednak wina leży po jego stronie.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Pamiętam jak raz jedyny wpakowałem się gościowi w d*** puszką. Rozwalona lampa, błotnik, grill i lekko podgięta maska.
Przywaliłem w niego w drodze do pracy a o 16 wróciłem do domu a samochód wyglądał lepiej niż tego dnia rano
Lampa naprawiona, błotnik wymieniony, grill też, maska wyprostowana i wszystko poza lampą oczywiście pomalowane i spolerowana cała fura na błysk. Błotnik 120zł, grill chyba z 80, robota 0,7 polskiej czystej
Oświadczenia nie pisaliśmy, jego fura też była gotowa na 16
Same fajne wspomnienia z poprzedniej roboty.
Przywaliłem w niego w drodze do pracy a o 16 wróciłem do domu a samochód wyglądał lepiej niż tego dnia rano

Oświadczenia nie pisaliśmy, jego fura też była gotowa na 16

Same fajne wspomnienia z poprzedniej roboty.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
madcap napisał(a):Boshi napisał(a):Niech ktoś założy najlepiej (zainteresowany) temat w prawie to Capowi (kapowi:D) się zachce
hm....
może rozwinąć co miałeś na myśli używając sformuowania "Capowi"?
to od capo?
capo di tutti capi?
a może od naszego rodzimego zwierzątka z brodą?
Raczej od Cap

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):... Lampa naprawiona, błotnik wymieniony, grill też, maska wyprostowana i wszystko poza lampą oczywiście pomalowane i spolerowana cała fura na błysk...
Tego nie pomalujesz bo to amelinium jest ...
-
amahay - Stały bywalec
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Nowe- ... omosc.html
Ja tylko parę pytań mam. Dlaczego mam wymieniać moje prawo jazdy? Dlaczego dokument ma "stracić ważność"? Jaki jest sens wymieniania prawa jazdy? Kto na tym zarobi?
Ja tylko parę pytań mam. Dlaczego mam wymieniać moje prawo jazdy? Dlaczego dokument ma "stracić ważność"? Jaki jest sens wymieniania prawa jazdy? Kto na tym zarobi?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Przecież to jasne
Nowe prawo jazdy to $, do tego jeśli dokument będzie ważny 15 lat (totalnie bez powodu swoja drogą) to później nie będzie trzeba kombinować z nowymi wzorami tylko regularnie będzie kasiora za prawka płynąć.
Ale dobile źle kombinują, powinni je wydrukować tak jak te plastikowe kapsle co kiedyś w czipsach były, żeby prawko się ścierało tak po roku i trzeba by wymienić na nowe

Ale dobile źle kombinują, powinni je wydrukować tak jak te plastikowe kapsle co kiedyś w czipsach były, żeby prawko się ścierało tak po roku i trzeba by wymienić na nowe

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Nowe-prawa-jazdy-po-19-stycznia,wid,15240939,wiadomosc.html
jeśli nie wiadomo co co chodzi, to chodzi o kasę

Jednak do 2028 trochę jeszcze czasu jest, mam nadzieje, że przyjdzie mi wymienić to prawo jazdy, Wam rowież tego życzę.
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości