zimowe pogawędki
A ja mam starÄ… niedotykowÄ… nokiÄ™ z funkcjÄ… mp3
i nie zamienił bym się za żadne dotykowe dziadostwo, bo który z was na dotykowym telefonie potrafi napisać sms'a jadąc samochodem bez odrywania oczu od drogi ? (pewnie zaraz któryś napisze, że umie a ja i tak będę wiedział że gówno prawda
)

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ napisał(a):A ja mam starą niedotykową nokię z funkcją mp3i nie zamienił bym się za żadne dotykowe dziadostwo, bo który z was na dotykowym telefonie potrafi napisać sms'a jadąc samochodem bez odrywania oczu od drogi ? (pewnie zaraz któryś napisze, że umie a ja i tak będę wiedział że g.... prawda
)
SkoQ moje dwa posty wstecz byly napisane kompletnie bezdotykowo. klikam odpowiedz i na klawiaturze zamiast pisac ma mikrofon, klikam na niego i sobie gadam a ten wariat to co powiem to on napisze. Bajer super,bo dziala to we wszystkich aplikacjach czyli moge pisac w skype, mailu, notatkach ... wszedzie Bezdotykowo, mimo, ze telefon jest jak najbardziej dotykowy.
Sa rzeczy ktorych sie boje z Andoidem jak np, juz zauwazylem, ze nie jest tak prosty i oczywisty jak Iphone, np zdjecia ktore porobilem musze szukac gdzies w menu zamias by defalt na pulpicie numer1. To samo z sms-ami. Druga sprawa w iPhone mialem updejty od producenta i czesc, a z andoidami ludzie widze, ze caly czas kombinuja jakies inne oprogramowania lepsze od dnormalnego najlepszego. Ogolnie wydaje sie byc bardziej probelamtyczny. Np teraz mam wersje 4.2.1 ... to dobra czy zla?
@Kaai, dzieki za pomoc (Zapomnial wol jak cieleciem byl)
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rossi, android jest bardziej programowalny. Wejdź sobie w ustawienia, potem w o telefonie, i tam będzie wersja systemu. Klikaj w to szybko kilka razy, na początku nic się nie będzie dzięki a potem pojawi się grafika, kliknij w nią i trzymaj aż będzie fajna zabawa xD ja nam logo androida jako nyan cat, w sandwichu masz mini grę;p
tak btw. power + home, albo power+volume down, masz systemowego screenshota (nie wiem czy to iosy miały).
a co do pisania bezdotykowego. ja robiÄ™ tak.
'Hi galaxy-> Send text message Adam -> Będę za chwilę'
i zgadnijcie co siÄ™ dzieje
tak btw. power + home, albo power+volume down, masz systemowego screenshota (nie wiem czy to iosy miały).
a co do pisania bezdotykowego. ja robiÄ™ tak.
'Hi galaxy-> Send text message Adam -> Będę za chwilę'
i zgadnijcie co siÄ™ dzieje

- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja mam jakiegos galaxy advance za 1zl i sprawuje sie calkiem dobrze.
Tez tak mowilem SkoQ, jak mialem starego SE i wszystko tam ogarnialem, ze nie przejde na dotykowe i w ogole bo to lipa, ze zaraz sie rozwali.. I wlasnie teraz mam swojego pierwszego smartphona i jest po prostu lepsze w kazdym calu
Tez tak mowilem SkoQ, jak mialem starego SE i wszystko tam ogarnialem, ze nie przejde na dotykowe i w ogole bo to lipa, ze zaraz sie rozwali.. I wlasnie teraz mam swojego pierwszego smartphona i jest po prostu lepsze w kazdym calu

Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
ja iałem n958 gb więc też smarthpone tylko, zę bez dotyku, na symbianie,. z tą specyfikacją co ma, rozwala każde htcki po 300zł xD a telefon ma chyba z 7 lat. po prostu kombajn był jak wychodził, a teraz sgs2 i tak, jest różnica:P
/a ja idę śniadanie zjeść i grać bo mi jakieś ligi w lolu porobili -.-
/a ja idę śniadanie zjeść i grać bo mi jakieś ligi w lolu porobili -.-
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Rosiboj napisał(a):SkoQ napisał(a):A ja mam starą niedotykową nokię z funkcją mp3i nie zamienił bym się za żadne dotykowe dziadostwo, bo który z was na dotykowym telefonie potrafi napisać sms'a jadąc samochodem bez odrywania oczu od drogi ? (pewnie zaraz któryś napisze, że umie a ja i tak będę wiedział że g.... prawda
)
SkoQ moje dwa posty wstecz byly napisane kompletnie bezdotykowo. klikam odpowiedz i na klawiaturze zamiast pisac ma mikrofon, klikam na niego i sobie gadam a ten wariat to co powiem to on napisze. Bajer super,bo dziala to we wszystkich aplikacjach czyli moge pisac w skype, mailu, notatkach ... wszedzie Bezdotykowo, mimo, ze telefon jest jak najbardziej dotykowy.
Sa rzeczy ktorych sie boje z Andoidem jak np, juz zauwazylem, ze nie jest tak prosty i oczywisty jak Iphone, np zdjecia ktore porobilem musze szukac gdzies w menu zamias by defalt na pulpicie numer1. To samo z sms-ami. Druga sprawa w iPhone mialem updejty od producenta i czesc, a z andoidami ludzie widze, ze caly czas kombinuja jakies inne oprogramowania lepsze od dnormalnego najlepszego. Ogolnie wydaje sie byc bardziej probelamtyczny. Np teraz mam wersje 4.2.1 ... to dobra czy zla?
@Kaai, dzieki za pomoc (Zapomnial wol jak cieleciem byl)
Gorzej jak mówiąc smsa wjedziesz w dziurę w drodze i nagle "kur*a" send to mama

Ja właśnie dostałem konkretną aktualizację WP ... zobaczymy co się będzie działo .
Znam typ a który jeździ gs 500 i uważa że jego motocykl jest lepszy od sv 1000 pod każdym względem , mało tego uważa o wszystkim co ma że jest lepsze od tego co ktoś ma . Widzę że to przypadłość większości motocyklistów na tym forum

-
amahay - Stały bywalec
znacyz, nie chodziło mi teraz o pojedynki fizyczne, ale tak racja, ale o nerdowskie:D
dla przykładu, siostry wildfire s jest wolniejszy, i w normalnych operacjach, i wifi, nie mowiac o standard pamieci czy aparacie.
dla przykładu, siostry wildfire s jest wolniejszy, i w normalnych operacjach, i wifi, nie mowiac o standard pamieci czy aparacie.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Rosi, nie wiem dokładnie jak ta funkcja jest dopracowana w nowszych modelach ( miewam, że masz coś pokroju SIII) ale u mnie funkcja działa fajnie też, tyle że trzeba bardzo wyraźnie mówić bo inaczej nie poskłada tego. Tak czy inaczej bajer na prawdę fajny. A jeszcze go dopracują zapewne.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kaai. West czy Nordic ? Daj nick
Co prawda nie gram od miesiaca, bo z kumplami z mieszkania zalozylismy sie, ze ten kto zagra w lola stawia flaszke (w ramach oduzaleznienia sie). Ale moze niedlugo ktos w koncu odpusci ;D

Co prawda nie gram od miesiaca, bo z kumplami z mieszkania zalozylismy sie, ze ten kto zagra w lola stawia flaszke (w ramach oduzaleznienia sie). Ale moze niedlugo ktos w koncu odpusci ;D
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
amahay napisał(a):Gorzej jak mówiąc smsa wjedziesz w dziurę w drodze i nagle "kur*a" send to mama.
Ja właśnie dostałem konkretną aktualizację WP ... zobaczymy co się będzie działo .
Nie testowalem tego ale w opcjach do mowy widzialem "Ignorowanie slow rozpoznanych jak wulgarne" czy jakos tak wiec pewnie bylo by bez kury

WP - czy to sie rozwija w word pressa czy wirtualna polske? Ostatnio bylem zmuszony do opanowania pierwszego
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
WP windows phone strzelam.
krmtzzzz niestety nordic ;< za kumplami się przeniosłem, jestem drugi w jakiejś śmiesznej ldize ale mam cholerne srebro i brakuje mi 80pkt~ do złota -.-.
przed tymi ligami miałem złoto a teraz muszę znowu wbijać, och god why.
krmtzzzz niestety nordic ;< za kumplami się przeniosłem, jestem drugi w jakiejś śmiesznej ldize ale mam cholerne srebro i brakuje mi 80pkt~ do złota -.-.
przed tymi ligami miałem złoto a teraz muszę znowu wbijać, och god why.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Wlasnie nie wiem o co szczerze chodzi z tymi ligami. Zniknely ranked stats, z tego co patrzylem. No i odkad nie gram, to slyszalem ze rzadko kiedy gra sie juz teraz AP postaciami. W ogole jestem zacofany ;D Zreszta wkurzyli mnei tez troche tymi nowymi itemami, pomotali cala gre.
Tez jestem na nordicu bo wrocilem, jak byla mozliwosc (za duzo ruskich na west), teraz zaluje. Myslalem ze ruscy to najgorsze co moze byc, jednak mylilem sie.
Dodaj mnie do znajomych: Krmtzzz, to jak nasz zaklad upadnie, to zagramy cos
Tez jestem na nordicu bo wrocilem, jak byla mozliwosc (za duzo ruskich na west), teraz zaluje. Myslalem ze ruscy to najgorsze co moze byc, jednak mylilem sie.
Dodaj mnie do znajomych: Krmtzzz, to jak nasz zaklad upadnie, to zagramy cos

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
no na eascie lipa, polaczki są żałośni, ale co zrobić teraz.
cycek, popularny? najpopularniejsza gra moba, najpopularniejsza gra multiplayerowa (bije WoWa, Aiona i wszystko inne), co roku jakies mistrzostwa, gdzie pula nagrod to 5-7 milionow dolcow ;q
cycek, popularny? najpopularniejsza gra moba, najpopularniejsza gra multiplayerowa (bije WoWa, Aiona i wszystko inne), co roku jakies mistrzostwa, gdzie pula nagrod to 5-7 milionow dolcow ;q
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości