Kilka spraw do przedyskutowania
rzuć palenie
ja się tak zastanawiam nad swoją funkcją, zmieniłem kraj, pracę i mam pracy od ciula, końcówka roku była bardzo intensywna i przyznaje że już mi się nie chciało włączać komputera w domu. jak po pierwszym kwartale nowego roku będzie tak samo to raczej wypowiem funkcję.

ja się tak zastanawiam nad swoją funkcją, zmieniłem kraj, pracę i mam pracy od ciula, końcówka roku była bardzo intensywna i przyznaje że już mi się nie chciało włączać komputera w domu. jak po pierwszym kwartale nowego roku będzie tak samo to raczej wypowiem funkcję.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Odemnie rowniez
Zdrowych i wesolych swiat
oraz Dosiego Jajka

Zdrowych i wesolych swiat
oraz Dosiego Jajka

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Patrzę, że ten cały sikacz od wielu lat stacza się po równi pochyłej. Alonzo spoczął na laurach i od dawna ma wyje**** na główny motor napędzający ten portal. Widać uznał, że ma już tak zajebistą renomę, że żadna promocja już mu nie potrzebna.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
W dużej mierze tak. Ale pisząc "główny motor napędzający ten portal" miałem na myśli całe forum, które zostało totalnie olane przez jego właściciela. Patrząc ogólnie na ruch, jaki tu panuje od dobrych kilku lat, dostrzegam ogromną różnicę w porównaniu z końcówką poprzedniej dekady, kiedy forum tętniło życiem. Dbano wtedy o promocję portalu poprzez chociażby głupie naklejki dla forumowiczów, koszulki dla VIP-ów, czy wspomniane kalendarze dla moderatorów. Teraz nawet zmiany archaicznego silnika na nowszy nie można się doprosić, pomimo że już od dawna jest i wstępnie działa. Wystarczy odrobina chęci i dobrej woli, ale widać i tego brakuje.
-
Czester - Administrator
viewtopic.php?t=70981&start=200
Nie przesadzaj z tym regulaminem, myślisz że ktoś go w ogóle czyta? Netykieta i zasady zachowania na forach są takie same. Gość widać jest ogarnięty, dojrzały wiekowo i emocjonalnie, ogólnie pisze z sensem, a Ty wyjeżdżasz z taką reprymendą z dupy, która na dodatek nie ma żadnego sensu i uzasadnienia. Napisałeś żeby się nie wdzierał - nie wdziera się, bo nie napisał Capsem całego posta. Chciał jedynie zaakcentować pewne wyrazy, co też uczynił. Równie dobrze mógł pogubić czy podkreślić. Wybrał taką akurat formę zaakcentowania i nie widzę powodu żeby go za to ganić. Z tego co kojarzę, to chyba że służbami mundurowymi nie miałeś wiele wspólnego, więc nie wiem skąd w Tobie ta fanatyczna "regulaminowość"? Nie raz już słyszałeś tutaj sugestie odnośnie odrobiny luzu i dystansu, ale Ty dalej swoje...
Usuń Ty lepiej tego nieszczęsnego posta i nie kompromituj publicznie grona moderatorów.
senekkorzenna napisał(a):Zimny72 wszystko pięknie i ładnie opisałeś tylko po cholerę się wydzierasz ,przeczytaj ty regulamin jeszcze raz.
Nie przesadzaj z tym regulaminem, myślisz że ktoś go w ogóle czyta? Netykieta i zasady zachowania na forach są takie same. Gość widać jest ogarnięty, dojrzały wiekowo i emocjonalnie, ogólnie pisze z sensem, a Ty wyjeżdżasz z taką reprymendą z dupy, która na dodatek nie ma żadnego sensu i uzasadnienia. Napisałeś żeby się nie wdzierał - nie wdziera się, bo nie napisał Capsem całego posta. Chciał jedynie zaakcentować pewne wyrazy, co też uczynił. Równie dobrze mógł pogubić czy podkreślić. Wybrał taką akurat formę zaakcentowania i nie widzę powodu żeby go za to ganić. Z tego co kojarzę, to chyba że służbami mundurowymi nie miałeś wiele wspólnego, więc nie wiem skąd w Tobie ta fanatyczna "regulaminowość"? Nie raz już słyszałeś tutaj sugestie odnośnie odrobiny luzu i dystansu, ale Ty dalej swoje...
Usuń Ty lepiej tego nieszczęsnego posta i nie kompromituj publicznie grona moderatorów.
-
Czester - Administrator
-
melvin - PierwszyOkrutny
Re: Kilka spraw do przedyskutowania
No nie moglem w to uwierzyc, jak zobaczylem, ze trwa update. Jakies problemy sa ale miejmy nadzieje, ze to niebawem naprawia
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kulawo to na razie chodzi.
-
Czester - Administrator
Jest bryndza z tym liftingiem forum.
W wersji mobilnej nie idzie przeglądać normalnie i co strona trzeba się od nowa logować.
Komu trzeba wpie*dol spuścić?
W wersji mobilnej nie idzie przeglądać normalnie i co strona trzeba się od nowa logować.
Komu trzeba wpie*dol spuścić?

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Balcerka zabilo 
Narazie, poczekam az naprawia to logowanie, bo to tez czesc problemu a pozniej bede musial go zmodyfikowac

Narazie, poczekam az naprawia to logowanie, bo to tez czesc problemu a pozniej bede musial go zmodyfikowac
-
rosiboj - Moderator
Ale to chyba nie problem, probowalem sie zarejestrowac jako nowy user a tu
To chyba definitywnie zalatwi problem spamerow
Brak funkcji scigaczIntegrateCreateAccount
To chyba definitywnie zalatwi problem spamerow

-
rosiboj - Moderator
no w koncu cos zaczeli robic z forum, ale narazie za cholerę go nie ogarniam
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Damian- ze wszystkimi zmianami w panelu administracyjnym o które prosiłem Balcerek nie powinien być już potrzebny, ale czas pokaże. Jak to wszystko stanie stabilnie to zobaczymy czy wszystko działa tak jak chcemy i czy przekminiłem wszystkie opcje.
-
kravec - Administrator
Wow, ale zmiany..
trochę czasu zejdzie zanim moje oczy przywykną do jebitnego czerwonego koloru
trochę czasu zejdzie zanim moje oczy przywykną do jebitnego czerwonego koloru

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl