Kilka spraw do przedyskutowania
Ja juz jestem w PL i walcze z chalupa.
i innymi rzeczami ktore musze pozalatwiac.
Nie napisales ile masz urlopu. Na Mexyk to z tydzien, Floryda chyba tez A na Bahamas to tyczien jest musem.

Nie napisales ile masz urlopu. Na Mexyk to z tydzien, Floryda chyba tez A na Bahamas to tyczien jest musem.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Ja juz jestem w PL i walcze z chalupa.i innymi rzeczami ktore musze pozalatwiac.
3 boskie tygodnie

Jak mi ktos jeszcze powie, ze infinity to luksusowa marka to go wysmieje. Pan stwierdzil, ze nie dam rady spakowac sie do zabookowanego cabrio wiec dostalem QX70 ... 3.7 litra a czuje sie, jak bym maluchem jechal, wciskam gaz i tylko sie glosno robi, zero przyspieszenia. Wnetrze tez raczej nie powala a bagaznik ... zupelnie jak u mnie
EDIT: No i sie plany wycieczki zmienily, teraz zwiedzam szpitale, mlody mial okazje przejechac sie amerykanskim ambulansem, wszystko juz ok, i wraca do siebie.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Tak zeby sie zarowka zapalila pisze pod spodem, Cross88 prosil mnie na priv o usuniecie podpisu z jego profilu, jako, ze nie mam jak, czy ktos moze to zrobic? Podobno on sam nie moze/potrafi
Dzieki
Dzieki
-
rosiboj - Moderator
a tutaj moze ktos wyczyscic profil profile.php?mode=viewprofile&u=142318
-
rosiboj - Moderator
mam prośbę
któryś z administratorów może mi zdjąć w pozycji Skąd: Sheffield ? nie mieszkam już tam, nie wiem jeszcze gdzie padnie kotwica w PL, próbowałem to sam wywalić ale nic się nie dzieje, a nie pasuje mi to już. Pozdro i dzięki
któryś z administratorów może mi zdjąć w pozycji Skąd: Sheffield ? nie mieszkam już tam, nie wiem jeszcze gdzie padnie kotwica w PL, próbowałem to sam wywalić ale nic się nie dzieje, a nie pasuje mi to już. Pozdro i dzięki
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Nie wiem czy to moda, ale ja robie tak od dluzszego czasu. Przesuwanie konczylo sie zwykle, "zakladam temat byle gdzie a jesli to nie tu to niech ktos go przesunie", blokowanie zmuszalo jednak do sporego wysilku jakim jest zastanowienie sie dlaczego my tu mamy tyle tych dzialo i po co to komu. Poza tym uzytkownik nie ma powiadomienia o tym, ze jego temat zostal przesuniety wiec konczy sie tak, ze zaklada drugi taki sam w tym samym zlym miejscu. Wyjscia sa dwa, albo ja przesuwam i pisze PW w nadzieji ze on zauwazy i odczyta albo zostawiam wiadomosc i blokouje , on dokonuje przemyslen , czegos sie uczy i zaklada prawidlowo.
-
rosiboj - Moderator
Wiem, że tak było- już przy dyskusji o zostawianiu odnośników podnosiłem, że korzystne było by automatyczne powiadamianie. To że piszemy w temacie (nie wszyscy zawsze pisali, nie wiem jak teraz) w sumie mało zmienia w tej kwestii- dalej autor nie widzi go w dziale gdzie zakładał i może szukać albo uzna że ktoś usunął. Maila nie każdy sprawdza- często do rejestracji podaje się takiego na który leci i tak dużo spamu- żeby nie zaśmiecało. Ewentualnie tak jak ja- wyłączone powiadomienia bo wpadało mi za dużo inf. o wiadomościach prywatnych. Według mnie automatycznie generowana wiadomość do autora o przeniesieniu (treść mogę zredagować), najlepiej żeby automatycznie autorem by moderator przenoszący temat (myślę że da się to zrobić)- tak aby użytkownik wiedział do kogo się odzywać w razie pytań (choć osoba przenosząca powinna podpisywać się w temacie- więc nie jest to niezbędne).
Napisałem już do Alonza żeby była informacja automatyczna na pw. Zobaczymy co się zrobi.
Co do kwestii blokowania, i nie przenoszenia- jeśli jest to zrobione z notatką o niewłaściwym dziale to ok jeszcze. Choć dobrym naszym zwyczajem uważam było przeniesienie tematu, z krótką notką- tak jak jest napisane w regulaminie- jest to takie upomnienie słowne, bez warna- za lekkie naruszenie regulaminu. Przy nagminnym- leci warn. Uważam że tak powinno zostać.
Napisałem już do Alonza żeby była informacja automatyczna na pw. Zobaczymy co się zrobi.
Co do kwestii blokowania, i nie przenoszenia- jeśli jest to zrobione z notatką o niewłaściwym dziale to ok jeszcze. Choć dobrym naszym zwyczajem uważam było przeniesienie tematu, z krótką notką- tak jak jest napisane w regulaminie- jest to takie upomnienie słowne, bez warna- za lekkie naruszenie regulaminu. Przy nagminnym- leci warn. Uważam że tak powinno zostać.
-
kravec - Administrator
Damian niczego więcej na forum nie zrobi, ponieważ wszelkie nowe funkcje wymagają grzebania w silniku, a tu po pierwsze trzeba uprawnień webmastera, po drugie sporo wolnego czasu i chęci, a po trzecie wkrótce przejdziemy na nową platformę i nikt nie będzie rzeźbił w gównie (czyt. kombinował w starym silniku jak koń pod górę).
Odnośnie moderacji skwituję to krótko - przeżywasz jak stonka wykopki.
Odnośnie moderacji skwituję to krótko - przeżywasz jak stonka wykopki.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
viewtopic.php?t=117115
Tu się ponoć tematem zajął "ekspert", więc nie zabierałem głosu, pomimo, ze ta jego cała moderacja wygląda moim zdaniem idiotycznie. No ale skoro ktoś "z nadzoru" słusznie się w tym wątku odezwał, to wklejam to tutaj poddając pod dyskusję.
Tu się ponoć tematem zajął "ekspert", więc nie zabierałem głosu, pomimo, ze ta jego cała moderacja wygląda moim zdaniem idiotycznie. No ale skoro ktoś "z nadzoru" słusznie się w tym wątku odezwał, to wklejam to tutaj poddając pod dyskusję.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości