Kilka spraw do przedyskutowania
podpiąć mogłeś do płyty głównej źle tylko panel z przodu obudowy, gniazdo na wyjściu z płyty głównej musi działać. chyba że coś się sfajczyło ale to się zdarza prawie nigdy. Instrukcja Płyty głównej w łapę i sprawdzasz, gdzie ma być podpięty panel. Czekaj na wnuczka w takim razie 

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Boshi napisał(a):Kravec, a co z serverem ? nie da się przenieść tego na coś mocniejszego? bo czasem- często wysłanie posta trwa wieczność.
p.s jak by kto pisał na mój numer gg 5247084 to miejście na uwadzę, że zgubiłem hasło, email się obraził, a obsługa tego tworu ma mnie w doopiee
Na chwilÄ™ obecnÄ… nie wchodzi to w grÄ™ niestety.
-
kravec - Administrator
lagiboy napisał(a):inaczej byś pierdział jakbyś miał znajomych ludzi poza granicami kraju.
Mam ich calkiem sporo. FB nie mam, tweetera nie znam, wots ap'a nie wezme, chyba, ze milion €eda placic.
Tez nie istnieje ani z nazwiska ani z imienia, foty ktorej mozna by mnie przepisac brak.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
suhy, aldik się kłania i rozwiążesz problem
rejestrujÄ…c wpisz kod i adres z bani, byle dojczlandowski
raz na miesiąc kupujesz i masz dostęp po całym dojczlandzie.
rejestrujÄ…c wpisz kod i adres z bani, byle dojczlandowski
raz na miesiąc kupujesz i masz dostęp po całym dojczlandzie.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
podpowiedź
zanabywając weź pakiet startowy z modemem (oczywiście karta sim w zestawie)
odpada problem rejestracji i bawienia siÄ™ kartami w telefonie.
(przerobione, więc pisane z autopsji)
mam nadzieję, że Andy nie czytał

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):podpowiedź
Czytal, czytal, ale on sie w tym nie rozeznaje

Sam uzywam karty Congstar ale bez internetu
Sorry, ze nie jestem w stanie pomoc

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Zazwyczaj starałem się to robić, ale może i czasem zdarzyło się zapomnieć odhaczyć.
W każdym bądź razie zawsze podpisuję się pod swoimi działaniami. Jeśli przeniesione i niepodpisane to na pewno nie ja
W każdym bądź razie zawsze podpisuję się pod swoimi działaniami. Jeśli przeniesione i niepodpisane to na pewno nie ja

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Panowie mili- zobaczcie sobie w wolnej chwili to oto dzieciÄ…tko:
forumscigacz.factbook.pl
(niestety nie działa bezpośredni odnośnik)
Panel administracyjny ma wiele więcej funkcji, te o które prosiliśmy są, a jeśli którejś nie ma jeszcze to będzie- już podałem wstępne punkty do poprawy. Wszelkie propozycje proszę piszcie tutaj.
Wymyśliłem jeszcze żeby zrobili coś takiego:
"1) jeśli możecie to dodajcie do ustawień oczyszczania działu opcję "oczyść dział z wątków z mniejszą (do podania) liczbą postów- tak żeby to mogło działać razem z opcją oczyszczania z wątków starszych niż... (chodzi mi o ochronę nowych tematów)
2) dodać opcję długość bana- wyznaczaną w dniach do opcji banowania loginu"
Sam wygląd forum jest jeszcze w fazie przygotowywania więc nie wkurzajcie się że jest nieco nieczytelny.
Uważam że idziemy w dobrą stronę
Nareszcie!
forumscigacz.factbook.pl
(niestety nie działa bezpośredni odnośnik)
Panel administracyjny ma wiele więcej funkcji, te o które prosiliśmy są, a jeśli którejś nie ma jeszcze to będzie- już podałem wstępne punkty do poprawy. Wszelkie propozycje proszę piszcie tutaj.
Wymyśliłem jeszcze żeby zrobili coś takiego:
"1) jeśli możecie to dodajcie do ustawień oczyszczania działu opcję "oczyść dział z wątków z mniejszą (do podania) liczbą postów- tak żeby to mogło działać razem z opcją oczyszczania z wątków starszych niż... (chodzi mi o ochronę nowych tematów)
2) dodać opcję długość bana- wyznaczaną w dniach do opcji banowania loginu"
Sam wygląd forum jest jeszcze w fazie przygotowywania więc nie wkurzajcie się że jest nieco nieczytelny.
Uważam że idziemy w dobrą stronę

Ostatnio edytowano 31/3/2016, 20:37 przez kravec, łącznie edytowano 3 razy
-
kravec - Administrator
no wygląd trzeba troszkę poprawić bo wszystko się zlewa, marginesy dałbym troszkę większe tak jak to jest na starym forum, troszkę większy odstęp między wierszami żeby nie było tak ciasno. tekst ciemniejszy, ten szary męczy oczy. cytowany tekst w dymek albo ramkę tak jak na starym forum. ogólnie zajebiście
ten pasek postępu przewijania na górze jest zajebisty 

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
podstawowe forum zaczyna wyglądać i na razie sprawnie chodzi.
imho trochę za dużo rozbudowanych statusów moderatorów i administratorów.
wystarczyłby układ visor i supervisor dla administratorów (supervisor zastrzeżone dla nadzorców serwera i systemu)
moderator - tylko jeden poziom wraz z banem, chyba, że vipki się wepchnie w najniższy poziom moderowania.
jak jest za dużo, to łatwo spieprzyć.
imho trochę za dużo rozbudowanych statusów moderatorów i administratorów.
wystarczyłby układ visor i supervisor dla administratorów (supervisor zastrzeżone dla nadzorców serwera i systemu)
moderator - tylko jeden poziom wraz z banem, chyba, że vipki się wepchnie w najniższy poziom moderowania.
jak jest za dużo, to łatwo spieprzyć.
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość