mała
poza swoimi parametrami niewiele powiedziałaś- ile masz kasy i jakie doświadczenie. No i poza tym, że sportowy, to do czego masz zamiar go używać- miasto/trasa/weekend/turystyka?
P.S. proponuję zainstalować słownik poprawnej pisowni.
				P.S. proponuję zainstalować słownik poprawnej pisowni.
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
			- 

Kamusial
- Bywalec
Mała ninja jest git. Jesteśmy podobnego wzrostu. Wygodnie się siedzi, pięta z 5cm nad ziemią jak dla mnie, ale musiałabyś się sama przymierzyć. Nie jeździłam więc nie powiem jak się prowadzi, ale wizualnie taki ścigant chyba da radę 

Motor to masz w pralce! 

- 

narwhal
- Świeżak
Mala88 napisał(a):A R6 bo cbr odpada?
Hmm specem to ja nie jestem bo też dopiero zaczynam przygode z motorami ale z tego co czytalem i z tego co pisali doświadczeni motocyklisci to R6 była by dla Ciebie samobójstwem . R6 wygląda ładnie ale to sportowa sześćsetka
 i ma ponad 100 kucyków
 i ma ponad 100 kucyków- enek
- Świeżak
Najlepiej popatrz po parametrach technicznych - na stronach producentów czy po prostu wyszukaj w google  Jako ciekawostke podam, że niektóre litry są niższe od sześćsetek
 Jako ciekawostke podam, że niektóre litry są niższe od sześćsetek 

- froger
- Świeżak
Z sporotowych 600 masz do wyboru  Zx6r, CBR, R6, Daytona....  
Jesli chodzi o 600 to ja bym bral CBR f4 bo wygodna pozycja za kiera, i nie jest to taki warjat jak R6
Nie wiem co ci sie bardzie podoba kolega Cbool ma fajnego sgiganta SUZUKI GS500F K4 i mysle ze byłby dla Ciebie bdb. rozwiazaniem bo 600 to nei weim czy ogarniesz

Jesli chodzi o 600 to ja bym bral CBR f4 bo wygodna pozycja za kiera, i nie jest to taki warjat jak R6
Nie wiem co ci sie bardzie podoba kolega Cbool ma fajnego sgiganta SUZUKI GS500F K4 i mysle ze byłby dla Ciebie bdb. rozwiazaniem bo 600 to nei weim czy ogarniesz
- 

elegantos
- Świeżak
ms407 napisał(a):No to poszukaj jakiejś kawy ZX6R albo R6 choć odradzam .
600tki.. choc sa male.. maja wysoko umieszczone siodlo.. w szczególności R6.. ja mam 173cm wzrostu i przy obnizonym, ledwo co przestawiam moto jak tylko pojawiaja sie jakies progi itp.. wiec jak ktos jest nizszy ode mnie o 10cm.. bedzie juz mial problem..
- 

Leg1oN
- VIP Åšcigacz.pl
Mala88 napisał(a):ale ja to wiem niechce sluchac ze sie zabije albo cos chce porady co kupic poprostu:)
Nikt normalny nie powie Ci "kup r6 bo jest niski - w sam raz". 130 KM przy masie 160kg~? Dalej nie wierze, ze ktos pozwolil opuscic temu motocyklowi tor

Zrozum... Moze i motocykl piekny ale czy warto ryzykowac? Z Twoja sila to przy odkreceniu manetki zlecisz z moto

Widac, ze latwiej przychodzi Ci patrzenie niz myslenie! Gadanie, ze posiada sie tzw "olej w glowie" jest NIC NIE WARTE! Mozesz spokojnie jezdzic ale wystarczy przyplyw agresji i zacznie sie...

- 

rossavu
- Stały bywalec
rossavu napisał(a):Mala88 napisał(a):ale ja to wiem niechce sluchac ze sie zabije albo cos chce porady co kupic poprostu:)
Nikt normalny nie powie Ci "kup r6 bo jest niski - w sam raz". 130 KM przy masie 160kg~? Dalej nie wierze, ze ktos pozwolil opuscic temu motocyklowi tor
Zrozum... Moze i motocykl piekny ale czy warto ryzykowac? Z Twoja sila to przy odkreceniu manetki zlecisz z moto
Widac, ze latwiej przychodzi Ci patrzenie niz myslenie! Gadanie, ze posiada sie tzw "olej w glowie" jest NIC NIE WARTE! Mozesz spokojnie jezdzic ale wystarczy przyplyw agresji i zacznie sie...
nie oceniaj ludzi po pytaniach jakie zadaja wole sie zapytac na 10 forach i jezdzic ogladac ciagle niz zrobic blad dlatego pytam co i jak.Pytam czytam ucze sie i wkoncu cos kupie:)
- Mala88
- Świeżak
Takie małe stworzenie, które MOŻE będzie dotykać paluszkami podłoża, chce wsiąść na JAKIKOLWIEK motocykl   Daj rodzinie od razu z 10 000 zł na jakiś stylowy nagrobek, bo tylko im niespodziewanego kłopotu finansowego narobisz. Tęsknić za Tobą raczej nie będą, bo jak takie bzdury wypisujesz w necie, to w życie normalnym chyba gotujesz ogórkową z pomidorów. Nara
 Daj rodzinie od razu z 10 000 zł na jakiś stylowy nagrobek, bo tylko im niespodziewanego kłopotu finansowego narobisz. Tęsknić za Tobą raczej nie będą, bo jak takie bzdury wypisujesz w necie, to w życie normalnym chyba gotujesz ogórkową z pomidorów. Nara

Daj rodzinie od razu z 10 000 zł na jakiś stylowy nagrobek, bo tylko im niespodziewanego kłopotu finansowego narobisz. Tęsknić za Tobą raczej nie będą, bo jak takie bzdury wypisujesz w necie, to w życie normalnym chyba gotujesz ogórkową z pomidorów. Nara
 Daj rodzinie od razu z 10 000 zł na jakiś stylowy nagrobek, bo tylko im niespodziewanego kłopotu finansowego narobisz. Tęsknić za Tobą raczej nie będą, bo jak takie bzdury wypisujesz w necie, to w życie normalnym chyba gotujesz ogórkową z pomidorów. Nara- Materialmord
- Świeżak
Materialmord napisał(a):Takie małe stworzenie
to w życie normalnym chyba gotujesz ogórkową z pomidorów. Nara
heh ale żeś po kolezance pojechał . Chyba sie obraziła i znikła .
YZF R6 2007
			- 

Trener
- Stały bywalec
twoja waga swiadczy o tym ze do silnich osob nie nalezysz wiec przy tym wzroscie na moje oko zadnej sportowej 600 nie utrzymasz tym bardziej ze nie masz doswiadczenia w jezdzie. Bierz ninje 250 to moze dosiegniesz i utrzymasz tego potwora
+3

Materialmord napisał(a):...to w życie normalnym chyba gotujesz ogórkową z pomidorów. Nara
+3

Ostatnio edytowano 29/4/2010, 20:51 przez Konio, łącznie edytowano 2 razy

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
			Blady 900 puk puk puk
- 

Konio
- Mieszkaniec forum
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość